62

Анонимен

преди 3 години

Цирк "Коронавирус" прекратява представленията си поради нулев зрителски интерес, а собственикът на цирка Бацо от Банкя обяви фалит.Клоуните Венци Мурафета, Тодор Кантара и Ачо Локума отиват на борса с надеждата някой цирк "Коронавирус" отново да отвори за представления

61

Анонимен

преди 3 години

Най-големият успех на Борисов и ръководеният от него НОЩ е ,че въпреки техните усилия в България нямаше камиони с трупове и всякакви други ужасии, причинени от коронавирусът. Уникалните с липсата на логика заповеди на министърът на здравеопазването въобще не ги коментирам- техният принос въобще не може да се оцени.

60

Анонимен

преди 3 години

Браво на резача на апандисити, канцеларския плъх наколенкаджия, излекувал милиони от коронавуруса.Нека да сподели как. Световната медицинска общност тръпне в очакване.Може би с някаква нова ваксина, измислена от шефа му Еднокнижния Банкянец.

59

Анонимен

преди 3 години

Брифинги вече няма да има, ама тоя ще лапка и усвоява средства до декември, че и оттатък. Кариерист до мозъка на костите, с лазене високо ще стигне. Лекарската гилдия знае що за стока е Мутафчийски

58

Клоунски Свят

преди 3 години

Имаме повече направени тестове на 1млн население от Франция и Холандия.В очакване на британски и немски туристи да ни го ТУРистират и да се почне наново.Явно шекелите от торизана са по-важни от живота на населението.Очакваме утре да напудрят и пак да сме едноцифрено число и така до понеделник - вторник другата седмица да изглежда спокойно за тур боокинг операторите да подлъжат малко чужденеци

57

Анонимен

преди 3 години

Този брифинг приличаше досущ на птичи двор.Няколко раздули пера пуяка, един от които доста по наперен и гласовит и отстрани две дузини покорни ***, гледащи ги влюбено с необходимата доза почит и раболепие.

56

Анонимен

преди 3 години

Много добра организация на щаба.Браво.

55

Манипулаторов

преди 3 години

Мутафчийски,119 излекувани за денонощието!?Кой е лекувал 90%от тези ,,излекувани''след като са били само карантинирани в къщи!!??По телефона? !

54

Анонимен

преди 3 години

За тези вярващи във вируса да си носят маските и в *** ако искат . За трезвомислещите сапунката беше ясна още от самото начало. Хора с всякакви други заболявания им преписаха и този вирус за да могат едните добре да се налапат. Сега уж премахвали мерките и уж много добре се справили. То като не влезеш в морето как ще се издавиш ? За вярващите във вируса чакайте есенни и коледни картички за втора и трета вълна.

53

Анонимен

преди 3 години

България е сред страните с най-малко направени тестове.Останалото са шменти капели от Тиквата и лакеите му.

52

Бажлекова

преди 3 години

Благодаря на щаба за грижите и информацията, която предоставяше всеки ден! Не съм се чувствала заплашена или манипулирана. Радвам се, че успяхме като народ да се мобилизираме и да повярваме в нашите доктори. А хейтъри винаги е имало и разни недоволници, а колко по-лесно би било да кажем просто БЛАГОДАРЯ и да замълчим. Да помислим с какво можем да помогнем.

51

Анонимен

преди 3 години

Продуцентът спря поредната си сапунка. Рейтингът е паднал до нулата. Само най-пропадналите гербероиди я гледат.

50

Анонимен

преди 3 години

А Мисирките на Мутафа кво викат ?Сега ли ке измрем или наесен ?

49

Добре де,

преди 3 години

Увеличение, втора вълна, мерки, опасности...Пък мерките отпадали от 15 юни, кръчми, хотели - на МАХ, чужденци ще се приемат за туризЪма?!?!?Къде всъщност е скрит ключът от палатката? Има ли пандемия? Да се плашим или да се смеем?Или да стоим на полусъединител, щото има още едни кинти...?

48

конгречулейшън

преди 3 години

Погребалните агенти пак се появиха . Има и нов - Дончев. Престанете с простотиите си - грип като грип. Не всички го боледуват, може да го носиш и да нямаш 40 градуса температура. Отвратителни и безсрамни хора от НОЩ !

47

Никой

преди 3 години

не задава вйпроса, при следваща грихна епидемия ще затваряме ли икономиката, ще ива л пак годжи, пак ли ще ни зомбират, защото до сега броят на заразените за 3 месеца е далеч по-малък, от този по ввреме на грипна епидимея за 1 седмица. Нека управляващите да проверят колко души след обичаен зимен грип са мнали на химодиализа, за направили инсулт или са развили друго тежко заболяване! Тогава ще се види, че резултатите не са в полза на сегашната "пандемия". И кой ще носи отговорността за всичко!

46

Анонимен

преди 3 години

Хайде народе юруш, че икономиката и корпорациите са по-важни от мизерния ви живот.

45

Анонимен

преди 3 години

ами всичко е на личен избор.аз на ресторанти и кафе до края на годината не ходя.на закрито ще съм с маска.в МОЛ няма да вляза.а който иска да пробва Коронката да си живее както ще.разхождам се навън .на слънце.пазарувам онлайн.живея в затворен озеленен комплекс.

44

Анонимен

преди 3 години

ей, скъсахте се да триете коментарии. Каже ли някой нещо срещу Манафчийски веднага се трие или банва. Рекламна кампания ли му правите смешници!

43

Анонимен

преди 3 години

do 30 Бе ходи си с маска, бе, кво те интересуват другите? Ходи си и у вас с маска, спи с маска, къпи се с маска, даже не се показвай повече навън а си зазидай най- добре прозорците и вратите си и се наври в гардероба си за да не се заразиш!