102

МАНГЪРОВ

преди 3 години

ОКАЗА СЕ ЧЕ И ДЖОРДЖ ФЛОЙД Е УМРЯЛ ОТ КОВИД , А НЕ ОТ КОЛЯНОТО НА ПОЛИЦАЯ

101

Bad Company

преди 3 години

Руските ***, целящи да всяват хаос в държавата, продължават да въртят изтърканата плоча. Вирус нямало. Ок, вирус няма ама и бащицата Путин се гърчи като Глистя и се чуди какво да прави. Вирус няма ама карантината в Испания продължава -испанците са глупави. България се справила зле. Ок, зле се справила:) Само дето имаме 2585 заразени и 147 мъртви. "Справящата" се Швеция има 40 803 заразени и 4540 мъртви. Олга френи.

100

Стар набор

преди 3 години

Объркана статия, авторката да се засрами. "Активните случаи са 1116, 8 от тях са в София...""116 случаи са новите излекуваните са последните 24 часа. " един *** плява... Май че от смартфон пишат и не проверяват за грешки.

99

Каквите управляващи

преди 3 години

Отвориха кръчмите. Затвориха инфекциозните отделения на болниците, заради зараза.

98

без значение

преди 3 години

може да лъжат колкото си искат - в моето семейство обаче сме решили, никакви кръчми, никакви кирливи морета. Ще се събираме с приятели на софри - хем по-евтино, хем по-приятно и ще ходим насам-натам където искаме. Алчните хотелиери да духат супичката

97

хаха

преди 3 години

това, което имаме е изкуствено занижаване на бройката - къде заради туризма, къде с други цели. Гаранция!

96

Анонимен

преди 3 години

Е нали уж заразата затихваше?

95

Ром"с

преди 3 години

Вечно недоволният бъгарин и вечно мрънкащ,а една работа не може да свърши днес,всичко оставя за утре,но все мрънка,мрънка -неудачник по рождение,малограмотен,лузер в днешното време и все "космоса му е крив",а той е ракета.Сега пък мрънкат,че се е вдигнала карантината,преди ревяха против карантина ,утре е ревят против ромите,другите ден против комунистите,другите ден ще ревят против Бойко...все реват,реват...

94

Лили Барута

преди 3 години

А възкръснали няма ли?

93

Анонимен

преди 3 години

Епидемията гаснеот по-малко тестове от вчера повече заболели,но баце казАстрахливитемогат да си носат маски,е благодАриме начи баце

92

Пореден бал...

преди 3 години

...на вирусолозите в тази медия.За протокола: "вирусолог" / според речника на медията/ - озлобен лузър-шофьор на камион с основно образование.

91

до дядо

преди 3 години

не ги мисли за големи патриоти тези от соца. Просто не ги искат на запад, а и тук взимат доста пари. Даже в някои случаи като се махнат разходите там, тези пари тук им са по добри.

90

Политиката

преди 3 години

В тази държава трябва да останат да живеят римляни, полуграмотни. Всички грамотни българи трябва да напуснат България. На тяхно място да дойдат римляни от Пакистан, Бангладеш и с цвета на боя за печки от Африка. Това бъдеще ни гласят.

89

Тъп

преди 3 години

Отвориха кръчмите. Нали от тях зависи икономическият ръст на тази държава. Икономика на нивото на селски тарикати.

88

Анонимен

преди 3 години

Положението все още не е добре, но важното е Борисов да угоди на лъжливите ресторантьори и хотелиери?!?!?! Който не е поискал, той не е получил!

87

Дядо Ви

преди 3 години

*** стига плюхте по лекарите, не останаха. Кой ще ви лекува децата?Тези хора които ни лекуват още от времето на соца заслужават уважение!Младите лекари учат чужди езици и бягат, заплата средно 10к евро. Тези са единствените които имат желание да се занимават със злобари.

86

Гербераст-Силовак

преди 3 години

Когато ***,ни стане Президент, интересно дали Севда,ще му пише листчетатас цифри,както сега?Или пък,ще му снима плешивата глава в жипа,лайф за Фейсбук?Гологлавият лешояд,си го представям как в новогодишното си обръщение към народа,казва че яко чака да uзмрат ***!Толкова ми е мъчно,че няма да има повече брифинги.Тази погребална атмосфера,заплахите за смърт,планините от трупове,невижданата ярост на вирусът.Няма вече,Кой да ни зомбира,че ще мрем.

85

Анонимен

преди 3 години

Целият НОЩ в панделата,заради съветите,които даваше на Винету. Карцер за коремния!

84

Ром"с

преди 3 години

От утре вече няма да виждате ген Мутафчийски да Ви прави брифинги и да ви осведомява,от утре е "уволнен" от тази деятелност и ще се получава инфо само от медиите.Мисля ,че тази новина на много ще допадне.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Тежките случаи ако ги оставят без изкуствена вентилация и антибиотици на 100% умират. Правят каквото могат. Ако стигнеш до там, какво ще пееш - да не те слагат на апарата, да те оставят да умреш от задушаване? Как мислиш, лесно ли се умира така? Вчера един руснак плачеше на picabu.ru, как остава сам с две малки деца, ако не отърват жена му с COVID-19, диабет и сатурация 40% без апарат. Сам ги е натресъл на това, завел ги на рожден ден, щото това с вируса били измислици....