82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Вземи прочети биографията на генерала и се замисли, преди да го обавяваш за канцеларски плъх. Да не би ти да оперираш вместо него или си ходил по Ирак и Афганистан ? Аман от плондери, даващи оценки.

81

...

преди 3 години

20% от 25 = 5. Болните са само 20, а останалите 5 са за Бойко.

80

Анонимен

преди 3 години

Стигне ли бройката 100 и затварят пак всичко! Така ако върви с увеличаване към средата на юли сме под ключ!

79

Генерал Мuнетчийски

преди 3 години

Аз,още от самото начало настоявах пред Премиера Борисов,за строга Карантина поне 10 години.Трябваше да,излизате навън само с SMS, КПП-тата до дупка,само с открит лист,пардон декларация.Наши фирми,направиха поръчка за хладилни камиони за трупове от Италия (нов внос).Щяхада минат първо през автокъщи в родният ми град Дупница.Както казах в интервюто ми с госпожа Куролюба Бенатова,очаквам яко да uзмрете ***!Ама,сте се запънали и не щете да мpете!Така ни разваляте имиджа пред Света.

78

Анонимен

преди 3 години

Тва за заразените без симптоми дето заразявали си го признаха с половин уста че не било вярно ама не ги били разбрали и за това тръгнало това твърдение още преди месец .. айде стига с тая паника .. признайте си че се оставихте да ви манипулират и повече се съмнявайте в какво ви приказат от купените медии,... много са добри в пропагандата, спор ням ..

77

Анонимен

преди 3 години

Не виждам за какво да благодаря на щаба.Виж на лекарите от първа линия и всички останали-да!На учителите-също.Нито щаба,нито държавата взеха адекватни мерки за облекчаване положението на хората.Даже в Сърбия,която не е член на ЕС раздадоха на хората по 100 евро,което не е много,но показаха някакъв жест,а тука ви предложиха кредити. И 60/40 за бизнеса.Голяма помощ,няма що.

76

Анонимен

преди 3 години

Заразените без симптоми ще сеят заразата с години. А такива са хиляди които се прибраха през летищата и сухопътните граници. Защото трябваше на всички които се прибраха още на летищата и границите да се правят тестове и да се карантират в полеви болници, без да имат свободен достъп до здрави хора. Сега нямаше да има заразени и починали невинни хора. Да, ама тестовете са скъпи а полевите болници струват пари. А нали трябва да се откраднат онези 812 милиона евро които бяха за справяне с короната.

75

Анонимен

преди 3 години

Въпреки увеличението на заразените,отпускат мерките и отварят границите,за да прикоткат повече туристи,за да си вържат бюджета,а след 2-3 месеца като пламне заразата с нова сила,пак ще ви арестуват по домовете.Така че,правете си сметката за какво и колко харчите.

74

asd

преди 3 години

Благодарим на щаба, лекари, полицаи, институции!На въпроса на оня преди мен с какво са лекувани като нямало лекарство - с антибиотици за бактериалните усложнения. С модерна техика за моноторинг на състоянието на пациента. С кислород. Сигурно и с много други неща. Нека не сме неблагодарни и не омаловажаваме чуждия труд и квалификация.

73

Анонимен

преди 3 години

Брифингите се местят в жипката, поне има климатик

72

Анонимен

преди 3 години

Не знам с какво се хвалят,но единственото,което правеха е всеки ден да ни плашат с чували с трупове ако не слушкаме и броя на заразените и умрелите.А също и "излекуваните".Интересно с какво ги лекуваха,като още не е открито нито лекарство,нито ваксина.Явно имунната система на "излекуваните" сама се е справила с вируса.

71

аз-ът

преди 3 години

пляскачите - ще връщаме ли карантината , а?

70

Анонимен

преди 3 години

Щаба да се благодари на народа,че е по начало страхлив и малодушен,та си остана по домовете,иначе всичките им надувки щяха да отидат по дяволите.

69

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** с какви очи продължава да се явява по брифинги и пресконференции?

68

Анонимен

преди 3 години

Нe Ви ли cтaнa яcнo, чe тoзи "Гeнeрaл" /води се хирург, а всъщност е канцеларски плъх и наколенкаджия/ рaбoти пoд зaпoвeдитe нa Прeмиeрa. Нe му e мяcтoтo в тoзи щaб.Нeкa вирocoлoзитe прeцeнявaт.Дoбрe,чe пoвeчe нямa вcякa cутрин дa ни дрaзни от тeлeвизиoнният eкрaн.

67

До 63

преди 3 години

Не омаловажавайте опасността от корона вируса.У нас има по начало много повече смъртни случаи и ниска продължителност на живота в сравнение с други страни от ЕС,заради нереформираната ни здравна система и мизерния начин на живот,но короната ни идва в повече.

66

Анонимен

преди 3 години

Мерките се разхлабват,заразените се увеличават.И к'во пра'им сега?

65

Анонимен

преди 3 години

Самохвалството в този случай е неуместно, защото повечето от реакциите и прогнозите на щаба бяха погрешни

64

Анонимен

преди 3 години

Ще има болни още няколко месеца,че нали чакаме парите от европа

63

Анонимен

преди 3 години

Нали щяхме яко да измираме бе?! Тоя лампаз нещо няма ли да каже по въпроса? За 100 дена, по данните на НСИ, в България са починали 28383 човека, от които 147 били заразени с корона вирус. Това са 0.5% от всички починали.... И в други държави положението е сходно. Да не говорим, че в България тази година смъртността за периода на въпросните 100 дена е с около 1100 човека по-малко починали. Така че всичките тия мерки и тормоз е една височайша глупост! Особено на фона на това, че през някоя и друга година в България има ясно и отчетливо повишаване на смъртността в зимния сезон, което е от порядък