56

Анонимен

преди 3 години

България во веки!Моята родина е била и ще бъде!!!

55

Благой Благоев Кръст

преди 3 години

Батенце Бойко Наистина Все по по ме впечатляваш и Радваш Ти си Пич впечатлен съм Как Правиш ПЪТИЩАТА ВЯРВАМ че ще завършиш хемус

54

48??!!

преди 3 години

А да си чувал,че в България се правят поне 10 околовръстни на ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ,ЧЕ СЕ ПРАВИ ОКОЛОВРЪСТНИЯ ПЪТ НА ГАБРОВО С тунелът под Шипка,че се прави магистрала Хемус,че се прави последния участък с тунелът за Гърция и един билюк още неща?Ч Е нали е по важно да се самоунижим,да поплюеме,че отдавна не сме го правили??!!Егати мазохисткото,изчанчено племе!!Все другите по,най,ама накрая тичате в България да се спасявате и от короната и от всичко??!!

53

Имам чувството

преди 3 години

Че някои хора ако не се из,плюят или из,сер,ат в сайта,не биха могли да заспят!!Що за г,оведо може да се гаври с всичко,включително със собствения си живот?!А после търсете кой ви е виновен,а вие се държите като че ли нещо ще ви вземата,а не че ще ви дадът,в случая евтин газ.А може би там е проблемът,че тези дето живееха от кражби на ДДС,на ток,на вода,на фондове,вече не могат да го правят при управлението на Борисов!Затуй е омразата и съскането!!

52

Анонимен

преди 3 години

Бе на тая Севда кой и дава хилядарки та така усърдно злепоставя ежедневно Борисов?

51

Анонимен

преди 3 години

Плевен - Белград примерно ще трябва да заобикаляш през София вместо магистрала през Видин която беше по-изгодна икономически с кръстовище към Сърбия или Румъния. А така само се засилва Белград като център за винетки и пари за Сърбия.

50

християнин

преди 3 години

Св. Сава не е ли нещо като сръбския Св. Иван Рилски?

49

Анонимен

преди 3 години

Много му се мазни Бойко, вместо да му скочи, че още не са си изтеглили агентурата, която души Македония. Няма място за приятелство с тези българомразци на дело...и преди, и сега.

48

Анонимен

преди 3 години

Моля сърбомани да не плюят България тук, а да плюят на сръбски в сръбските вестници.

47

?

преди 3 години

Магистралата в Сърбия е готова. В пъти по дълга и по сложна - мостове тунели и тн и готова.В България се строи...ама нещо по тесничка от сръбската а и дори половината не е готова.А е срам

46

пенсионер

преди 3 години

До Един от всички......Има бееееее. На всички избори ГЕРБ получава над 1 000 000 гласа - ти не знаеш ли ????? или живееш в пещера....или ти е платено да пишеш глупости ???....При БСП на власт (при Жан В.) пенсията ми беше 3 $....а сега 400 $ .ти как мислиш - ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ??????...ГЕРБ до гроб + 40 дни след това

45

Анонимен

преди 3 години

Връщането на Цветан Василев от Белград изобщо не е влизало в разговорите. Напротив-др. Борисов е дал указания на др. Вучич да пазят здравата др. Василев, че ако дойде и се разприказва ОПГ -то ще го втаса....

44

Анонимен

преди 3 години

Да не би да му се изтекат водите та си държи така шкембата?

43

Не извратен тип

преди 3 години

Борисов обсъди ли връщаето на Цветан Василев от Сърбия ? За един главенаа каскет питам

42

Сатира

преди 3 години

На хитрец се прави Борисов. Всякъш се е срещнал с Вучич, само за да прави реклама на България, пред сръбските туристи.

41

Един от всички

преди 3 години

Няма и един, дори и неграмотен човек, който да вярва на бойко и на герб!!!Подкрепа и плюсове за герб са само за пари! Но вече и това не можете да си купите! Това е истината!!!Повече вярвам на Черепа, отколкото на скалъпен имидж и платени напъни да размият недоверието натрупано от схемите и кражбите!!! герб скоро ще е история!

40

Анонимен

преди 3 години

Черногорците изритаха сърбите от Ядранско море и сега те горките ще трябва да идват на ***...

39

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

В нашата Община пък, много се строи.Разрешението е до 15-ти Юни, неофициално => +3 дни.В построените обекти, успешно се перат мнооого парички.В заводи така лесно ли се перат пари, колеги ?!

38

до мак 38

преди 3 години

Завод до завод построиха в Пловдив, преди това строяха завод до завод в София. Магистралите носят очаквания ефвект, но се иска време това да се отрази навсякъде.

37

Анонимен

преди 3 години

Мутрата чака Винету на море, но е явно че е ФАЛИТ!