16

Зозо

преди 3 години

Абре комунисти, що не си изберете В.Божков за лидер на БСП в нелегалност? Гешев го търси и без това :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15

Зозо

преди 3 години

Абе кво стана, Е. Йончева бори ли още корупцията от Брюксел? :))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 3 години

Хахха бате Бойко гази позитанци като валяк и те пищят горките по форумите и се надяват на Божков да ги спаси хахаха

13

Тонката

преди 3 години

Бойко работи ползу роду,а некъв Велинградски Али Баба пуска комикси у фейса:):):)

12

който си може

преди 3 години

До Анонимен"Радев поне може да прави силови набирания" да хваща кирката и да копа Боко ще го ръковади

11

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с къщата в Барселона?

10

Зозо

преди 3 години

Боко не е стока, ама червените руски комунисти ги дере яко и резултатът е на лице - БСП 10% подкрепа :))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

бай ганю

преди 3 години

за сръбските туристи не се ли изисква виза за да посетят страна от ЕС ?На сърбите им е по като у дома ако почиват в хърватска а не на слънчака а ако се запита персонала дали сръбските туристи са предпочитани знаем отговорабоко харчи яко народни пари за безсмисленни гостувания не се притеснявайа може би зад посещението се крие нещо друго за което официално ние не знаем?да бие път държавен глава ей така само за да гледа проекти у съседи ми изглежда доста кухо

8

просперитет ГРОБ

преди 3 години

Обещания и ''работа'' от Бокича-на кило!

7

До 7

преди 3 години

Радвай се че медиите задават въпроси. Едно време нищо не се пускаше в медиите без одобрението на партийния функционер на БКП, и естествено другите партии бяха забранени. Нека да позная, сега ще кажеш че едно време е било много хубаво а сега питаш защо медиите не задавали неудобни въпроси.

6

До 5

преди 3 години

Със сигурност и на тях е давал през годините, но в момента ГЕРБ трябва да дадат отговор. Въпросът е защо медиите не задават неудобните въпроси за тези 20%, а отразяват само инспекции, посещения и рязaния на ленти ?

5

До 2

преди 3 години

Като е давал Божков толкова пари на ГЕРБ сега що се крие като мишка? Май на червените е давал пари и сега секнаха та за това ревете.

4

Анонимен

преди 3 години

До 3Борисов си е баш ***, Радев поне може да прави силови набирания и има прилична физика, отговаряща на длъжността му, не кюфтак като Боко или онова недоразумение - министъра на спорта 120 кг.

3

Анонимен

преди 3 години

Борисов - лидер на БалканитеРадеф - смешка на Балканите

2

Анонимен

преди 3 години

Цял ден нито вест за поста на Васил Божков, че отчитал 20% на Горанов и Боко - като сте независими медии що не го питате Борисов нещо по темата ?

1

Анонимен

преди 3 години

Да си жив и здрав Бойко, всеки ден да вдигаш кръвното на русофилите ***