44

Анонимен

преди 3 години

Като премахнем манипулативните похвати на модерната журналистика, ситуацията си е баш така. Спад в икономиката е факт в целия свят, с изключение на самодостатъчните чуч-хе и такива които нямат обвързаност с други държави.Резултатите им като справяне с пандемията са най лоши в сравнение с околните им държави.Поведението им е странно, щото всичко това бе предвидимо. Може би решиха да се отърсят от стари и болни, като товар за обществото им, но с това ще унищожат договора в обществото си.

43

Анонимен

преди 3 години

Без пари нема нищо.

42

а дали е така

преди 3 години

Или сега почваме да плюем с измислени статии шведите, защото всичко им е наред, та да се дуем пред 80-те процента, че сме най - най. Така се промиват дебилските мозъци, пък на шведите ще им духаме прахта. Те икономика имат, но ние не. Скоро ще разберем де с..ат гладните.

41

Bad Company

преди 3 години

Шведите са си ок. С днешна дата починалите от короната са 4125 човека. Ако спазвахме техния "модел" пропорционално на населението днес в България трябваше да има над 20 000 заразени и над 3000 мъртви. Щеше да е "упер постижение" за Радев и Нинова но........не би..

40

Анонимен

преди 3 години

Абе, знаете ли, че шведската кралица Силвия преди да стане кралица е била платена компаньонка (да не казвам другата дума) и всъщност рожденото й име не е Силвия. Тва е по-голем майтап от не.гъра-президент на Щатите и "жена" му. :))))

39

Анонимен

преди 3 години

На това му се вика с двата крака в батака, или да изядеш и лука и тоягите. Кой разбрал разбрал. Писах и преди че с това поведение изпратиха сериозен сигнал към активното поколение което утре ще са пенсионери в домовете, оставени почти на произвола. Нямам точното обяснение защо го направиха така. Това което се случва с икономиката им е ясно на всеки що годе грамотен икономист, а шведите са всичко друго, но не и глупави. По скоро, прецениха че нямат структура като нашето РЗИ, с подходящ капацитет

38

Анонимен

преди 3 години

До Един от СеверозападаАдрианчо? Варгчо? Еххххххх, "палавнико" страпончев !:)

37

Василий Блаженни

преди 3 години

Нема страшно, ше ви изкупим акциите и ше има социални помощи за всичкото Швеция. :))))

36

Дойчо Велев

преди 3 години

Нали съм ви предупредил, че лепнатите ми минуси само утежняват съдбата ви? :))))

35

Анонимен

преди 3 години

Има няколко шведски изобретения:Шведски кибритШведска тройкаШведски кралеШведска стоманаШведски социализъм.И последното - Шведски масов имунитет.

34

Анонимен

преди 3 години

Господ рано или късно наказва високомерието.

33

Анонимен

преди 3 години

Гад Зееви щял да купи Луфтханза за 100 хиляди долара. Защото фалирала и трябвало да я закриват. По-добре да я дадем на Гад Зееви.

32

Анонимен

преди 3 години

До всички, които смятат, че корона вирусът е измислен и т.н. Болниците имаха нужда от доброволци дълго време, защо не отидохте, снимайте, документирайте и докажете че всичко е измислица, от първа ръка. Няма болни, няма починали, всички починали от друго.Нали имате опит с фейса да снимате и качвате. Лесно е. Защо???

31

Анонимен

преди 3 години

шок и ужас

30

Анонимен

преди 3 години

Нищо изненадващо няма в тази новина....Логично е да потъват с подобна политика и липса на хуманност.

29

Анонимен

преди 3 години

Мангърието води до Шведски шок и ужас.

28

Анонимен

преди 3 години

До HandelКогато имаш себе си впредвид не е нужно да бъдеш, толкова откровен...

27

Заглавие за шебеци

преди 3 години

Що така били "шокирани" експертите? Ами защото трябва да покажем колко не са прави шведите, че не склониха покорно главици да участват в режисираното "коронавирусно" смачкване на прегрятата икономика на свръхпредлагането. За което основна "заслуга" имат финансовите спекуланти."Дойче Веле" им кажи и все едно си ги пустосал на майка. Защото в Швеция няма нищо катастрофално в сравнение с почти всички държави в света. Мале-е-е, това също го наричат журналистика.

26

Дойчо Велев

преди 3 години

И да ми слагате минуси, и да не ми слагате, факт е, че сте си инвестирали парите в ев.рейски проекти, омотали сте се с ев.реите и фалитът *** на вратата. И ми е все едно дали ще си го признаете публично или ще се мъчите да заблуждавате околните, както правят руснаците. :))))Много поздрави на "благородната" Фрида и на също толкова "благородната" "кралица" Силвия! :))))

25

От Берлин

преди 3 години

Хахахаааа ама.. Я, DW да спомене нещо за немската икономика...!? Ама истинските факти....! Пропаганда лъжлива...