84

Silvia

преди 3 години

Експертите да питат Грета Тунберг.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86"Тя ще .... "Не няма. Фейк нюз си.

82

гогич

преди 3 години

Нормално ВСИЧКИ икономики да бъдат ударени и да се свият от измислената пандемия, щото удари доставки, потребление, индустрия в цял свят, без значение дали си затворил страната си. Май тук доста умишлено се поставя акцент върху швеците (по чичо Митко :))

81

Анонимен

преди 3 години

Ако икономиката им е толкова зле, защо кроната поскъпна с 4% спрямо долара и с 2,5% спрямо еврото за последния месец?

80

Анонимен

преди 3 години

Според последните новини 750 милиарда евро ще бъдат отпуснати безвъзмездно на страните членки на ЕС. Тя ще се базира на брой заразени и починали в страната.

79

Леле до 83

преди 3 години

Турче, стига тролило, де:) във вашите си документи си пише къде има преобладаваща българска популация, и къде е българският милет, на нищо не ви учат в тея девришмета, ей :))) и си огледай на дебелите и нелицеприятни султани какви са им гербовете - категорично липсва български лъв, оставям на теб да прочетеш какво как и защо е направил цар Калоян, та в тлъстите ви дирници нямало как да се впише нашият герб ;) практически- така и не сте успяли да покорите България. Страдай :)

78

Леле

преди 3 години

Няма да забравя шока си от споходило то ВЕЛИКА ЖЕНА , каквато е Астрид Линдгрен - трябвало да плати 110% данък върху приходите от една от издадените й книги... хора, давате ли си сметка каква идиотия е това ...Бергман на съд за уж укриване на данъци, та живял в Берлин не знам си колко години. И това са хора ЕЛИТ не само за Швеция, но и за Европа!... иначе прибраха афгани и сималийци!.. Пс. любимата ми шведска приказка започва така Имало едно време един дядо и две баби...

77

Анонимен

преди 3 години

България от 681 не е изчезналаДа бреее, мааа ... хм. Само половината врече я е имало налартата, от тогава до ся.

76

Анонимен

преди 3 години

До ... От свободата сам си се отказал, като си приел да си свободен в собствено жилище с 35 годишен кредит и 0 спестени лева.Демек всеки второ българин под 32 годиншината възраст ... ако вече не е взел така жилище, ще му се наложи.

75

Анонимен

преди 3 години

Към момента безработни са 11% от хората между 18 и 25 години.Половината Малмьо работи в Копенхаген. Полае повечето млади са по ресторанти и складове. За съжаление спряха доставките отвън и складовете масово спряха да работят, а доста хора активно избягваха ресторантите.Тея 11% безработни на 18 до 25, да не мислите, че бяха 0%?

74

Анонимен

преди 3 години

Шведите спасиха бизнеса и икономиката си така както никои от ***. Ните политици в Европа включат и Бг гащника! В Путин по малко щети от която и да е държава.ИЗмрели били 4000 ами това е позитивен знак за бизнеса с погребални и за пенсионната сфера.Повече здрави остават.Докато в болна Бг хем закрита целият бизнес хем умрелите предстоят на фона на икономиката. И социална катастрофа.

73

Анонимен

преди 3 години

Решиха да не се ограничават именно за да не потъне икономиката. И все пак икономиката потъна, а в същото време голям брой хора починаха. В случая - и вълкът гладен, и агнето го няма.

72

Анонимен

преди 3 години

Дадоха 4 хиляди човешки живота/досега/, а сходни по население на тях държави 10 пъти по малко и пак затъват икономически. Затова - здравето на първо място, после икономиката, но понеже се е заробил някой с кредити си мисли, че като го спреш от работа за 2 месеца си му отнел свободата. От свободата сам си се отказал, като си приел да си свободен в собствено жилище с 35 годишен кредит и 0 спестени лева.

71

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Швеция е силно зависима от европейската и световната а те са в криза от преди вируса. Само на някой търсещ евтина сензация може да му е "чудно".

70

Цензура и робство

преди 3 години

Тръгнал *** на Швеция ъкъл да да дава . Швеция не ограничи свободата и правата на хората за разлика от Боко тиквата и други . Не разбрахте ли че тази корона е един безобиден вирус ,Всичко това е да тестват хората по света дали могат да ги държат затворени къщи като затворници без да мърдат никаде 64349 ,После Боко излиза и вика че сме демократична държава . Да ама не . Опитайте да пишете коментари в Blitz.bg - не може да пишете квото си искате / Цензура/ Пик - махнаха коментарите .Що??

69

оттCиднейAaвстралия

преди 3 години

Разкажете повече за шведките без дрехи

68

Баси

преди 3 години

Където стъпи Мюмюн и все така се случва...

67

Шведите

преди 3 години

Скоро ще се молят за еврозоната, която отхвърляха.

66

Чобан Електрик

преди 3 години

Ами ако бяхме избрали Грипените, сега щяхме да чакаме от умрял писмо. Добре, че Ф-16 избрахме.

65

Отдавна

преди 3 години

... не бях виждал на едно място под статия да коментират с никовете си толкова много ..... Обикновено са само "анонимен". Има ли някаква специална причина за това явление?