75

До 78

преди 3 години

Точно защото си българин, трябва да си винаги на страната да България. Ако разделим турксите региони в България и Турция почне да скимти. Ти трябва да си на наша страна. Иначе си предател. Всяка държава и народ, трябва да си отстоява интересите.

74

до ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

преди 3 години

доста кухо парче си, щом питаш какви българи са. Ами етнически българи като етническите турци у нас. Я пробвай да изселиш нашите турци. Чети учи история, безплатни уроци никой не дава.

73

Мхм

преди 3 години

До до мХмНе си наясно, става дума за административно преразпределение. Няма никакво "физическо" такова.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Аз не съм кръвно свързан с украинците, нито с руснаците, нито с други подобни. Аз съм българин и съм свързан кръвно само с фамилията ми. Вас какви идеологически трески ви тресат си е ваша работа.

71

до Днрс бг

преди 3 години

от кога съкратеното ад.мин е за цензуриране, я целия български език цензурирайте

70

до мХм

преди 3 години

само че в България физически такова *** разделяне на турците няма как да стане или ако някой теши да се пробва считай че Турция ще подскочи и то сериозно и няма НАТО тогава.Поогледай как е турската диаспора в Бг иреждане тогава пиши. Видимо е че урките с *** хватки си правят етно пренареждане

69

Анонимен

преди 3 години

До МхмАбе ние сме кръвно свързани с украинците,ние сме славяни и роднини с украинците и нещата стоят по друг начин,какво ми сравняваш с Турция изобщо?

68

Анонимен

преди 3 години

Зверства украинских карателей - https://youtube/watch?v=LyHjv-AEJ_Y

67

лайНАТО ВЪН

преди 3 години

Това е естествената последица от "демократичният" американски преврат на майдана!Украйна беше хубава държава преди световния теорист ФАЩ да я разбият!нато и фащ да са проклети!

66

Мхм

преди 3 години

До До МхмАбе, вие четете ли въобще за какво става дума? Не става дума за разселване, а за административно разделение на региони. Както казах, ако България вземе да си прави административно разделение у нас и Турция възрази защо и как се прави, само защото в засегнантите региони има етнически турци, ми е интересно, дали ще вземете страната на Турция по въпроса?

65

Анонимен

преди 3 години

До КазакВидях на видео избитите казаци в Украйна,жестоки кадри гледах на всякакви жестоки зверства и престъпления в Украйна,които ме разтърсиха из основи и никога няма да разбера,защо бе нужна тази брутална жестокост и брутално насилие и убийства,никога!

64

Казак

преди 3 години

Когато Украйна мачкаше казаците и руснаците ги тупахме по рамото, барабар и Европа, СаЩ... Тогава Русия реагира и бац! Сега какво правим ние - мрънкаме и пращаме външно и кукумявката му да водят тел. разговори. А Баце върти геврека на джипката...

63

Анонимен

преди 3 години

До АНДРИЙ ЩЕВЧЕНКОАНДРИЙ ЩЕВЧЕНКО лъжеца,който дори и не може да пише правилно на български,ното на украински.От чужди,съвети не искаме за българите.

62

до 59

преди 3 години

ти прос ли си или се правиш на такъв. 300х в 1/7 от населението тоедт 14,5% ами бих казал сериозна група за взимане решения в местното самоуправление.

61

бай ганю

преди 3 години

никакво скарване или конфликт не е произлязъл от това така че журналята да не трансформират едно нещо в друго последно време от измишлиотини на медиите се създават изкуственни несъществуващи напрежения навсякъде

60

До АНДРИЙ ЩЕВЧЕНКО

преди 3 години

Нищо бе вкарайте сега редактора журналистите и всички коментиращи в сайта миротворец!То вашето Украйна не е държава а един голям ЦИРК.

59

Анонимен

преди 3 години

Одеса я държи евреина Коломойски,те пратиха там подпалвачите,по-добре бат Бойко да се обади на евреите и да се разберат,защото тези психясали украински нацисти са по-зле и от нашите македонци,твърдоглави.Не трябва да разделят българите там,да се напънат малко и да проявят усилие,труд за Болград !

58

Анонимен

преди 3 години

Бойко да вдига войската и да организира референдум там.После присъединяваме територията както го направи Москва.

57

До Мхм

преди 3 години

ами давай тогава по твоята лохика да мятаме турците в Бг, дс ги поразселим, да видим Турция как ще ни се зарадва.

56

Анонимен

преди 3 години

В Одеска област имало около 300 000 души с бългрски произход и те представлявали по голямата част от населението в региона. Само че Одеска област е с население от 2 369 320 души.***,Ганьооо.....