15

ЗА 11

преди 3 години

До АнонименМного правилно. България е със САЩ. А от руското посолство се обаждат само на разни предатели като Малинов и Радев и Борисов

14

Анонимен

преди 3 години

В Украйна прекрасно знаят, че ако български патриот се загрижи за българи в чужбина, това е като Хитлер да се загрижи за евреите в Одеса или Сталин за други етнически групи там. Та едва ли ще обърнат някакво внимание...

13

88

преди 3 години

Никакви братя не са ни руснаците, а сърбите са ни братя, но от тези които ти се усмихват и като се обърнеш ти забиват нож в гърба. Съжалявам че не можахме да заличим жалката им държавица през войните.

12

Анонимен

преди 3 години

РУСОФИЛСКИТЕ ИБРИЦИ СА ПРОТИВ УКРАЙНА

11

Анонимен

преди 3 години

Този път Барба *** си намериха майстора.

10

Анонимен

преди 3 години

Сега ще се обадят от американското посолство и българското правителство ще поднесе най искрени извинения на Украйна и ще каже ,че реформата ще се отрази положително на българското население там !

9

Анонимен

преди 3 години

Големи националисти и "нацисти" се извъдиха в Украйна,евреина Коломойски ги управлява на конци,има си няколко марионетки и само ще им разменя местата,а те ще си мислят,че гласуват за друг,бат Бойко да се обади на еврейската общност и да спрат дебългаризирането в Украйна,разцепването на Болград и мачкането на останалите малцинства там!Зеленски,поредния шут на конци.

8

къде

преди 3 години

къде са евроатлантиците да реват с пълен глас за правата и свободите на малцинствата в украйна??? или на тях им плащат само за индийците и мюслите в бг да реват???

7

Анонимен

преди 3 години

Укрогабон е достоен наследник на нацистка германия, европейци без съмнение.

6

Анонимен

преди 3 години

Единствените ни братя, които ни уважават искренно това са руснаците! Виждал съм с очите си. Другите са сърбите донякъде, по умните северно македонци! Турците са големи лицемери, те са друг вид, друга вера!

5

Вечна дружба

преди 3 години

Украйна успя да изнася хубави дървени пейки /с обков на всяка от 99.99 чиста мед/ около 900 кг. всяка. Украйна успя да внася все още автомобилни гуми за Икаруси, губещи се някъде към Върбица, но тир-овете чакат на опашка. Албания все пак има интереси.

4

тази

преди 3 години

тази псевдо държава с псевдо нация създадена от болшевиките с чертани граници по време на дълбоки безпаметни запои - трябва да се раздели. само проблеми създава и тероризира населението си. всички на ред. първо се хванаха с руснаците. сега стигнаха до българите. на сила нация не се прави драги ми укропи

3

Хм!

преди 3 години

Абе да вземем да анексираме Болград!Щом Путин може, значи и ние можем. :-)

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Е, как така ?!Нали нашат хунта приветстваше "освобождението" на Украйна от руския ботуш ?Нали тук платените евроатлантически *** ни убеждаваха, че Майдана ще доведе до добро за българското малцинство в Украйна ?Защо сега се караме с украинците ?Да не би, защото в Украйна на власт е една фашистка хунта, която освен, че слугува безропотно на САЩ всъщност налага етническо прочистване срещу малцинствата ?

1

Анонимен

преди 3 години

Pri harchene na bg darjavni levove bsp hich ne e bezlichna...