95

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАми ще помолим 'големия брат' тогава или евреите,които управляват в Ук(с)райна.

94

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Като се има в предвид, че Украйна е изцяло под управлението на САЩ, то става ясно "големият брат", на когото България е лоялен партньор, колко държи на нея !

93

Кочо

преди 3 години

До Шефа,проблемът на България са такива прости, неуки и неграмотни индивиди като вас. Вероятно в Украйна е същото.

92

Още по интересна

преди 3 години

До Шопоще е реакцията на посолството на САЩ в България - кат нищо ще сменят Ттиквоча, той и без това си навлече "омразата и презрението на трудещите се" с тази карантина

91

Пантофльо

преди 3 години

беше голям приятел на про-западната укро-фашистка хунта в Киевпратете го да ни придобри с укропите

90

православен патриот

преди 3 години

Тия фашаги с кой ли не се скараха !!! Не случайно им набиха канчето в Донбас !!!

89

Шопо

преди 3 години

Сега Бай Суджук, ако е тарикат, може да намекне на укропите, че ще признае Крем за руски.Реакцията им със сигурност ще е интересна!

88

Анонимен

преди 3 години

Тук става дума,да не разделят българите на отделни райони и какви мерки и договорки могат да се направят,за да не ги разделят и разцепват,за да могат да участват в приемането на решенията за района си,а не за някакво чудо.Виждате ,че Украйна не е нормална държава с психясалите нацисти и е една нестабилна *** и българите трябва да могат да участват във вземането решения в района си,както и да заедно.

87

Анонимен

преди 3 години

За да реагира нашето външно, което по принцип почти не реагира, срещу Украйна която е под общо командване с нашите ментори, определено не е само това което изнасят по медиите, причината.Нещата явно са много по сериозни от само една административна реформа.

86

Мхм

преди 3 години

До до мХмВъпроса е каква позиция би заел. Щом и условното наклонение те плаши смятай колко нети се ще да тестваш какво би направил. А иначе, грешиш за това, че България не е имала такива проблеми. Имаше и понеже отстъпи пред натиска на Турция затова си имаме ДПС. Последиците мисля, че ги знаем всички.

85

до мХм

преди 3 години

човек ,Ако, Левски беше с ботуши и Ботев с каска са щели да са живи. Не ми използеай второ трето условни наклонения, никой в България няма да тръгне да прави подобни безмислени глупиости и да взривява етническия мир.

84

Федотов

преди 3 години

Не може от един клоун, случайно седнал на президентския стол в Украйна,да се очакват чудеса.Той още не знае,че от него зависи посоката и бъдещето на бившата членка на СССР. Вл. Путин с интерес гледа към политиката на комшията си,вижда,че този никога няма да узрее,вижда,че е клекнал на задокеанския си брат и чака денят в който ще предприеме действие касаещо народа на Украйна!

83

До 85

преди 3 години

Еми да. Ние и да не се месим в чуждите работи, другите държави се месят в нашите. .Мислиш ли, че Турция, Америка, Русия и ЕС не се месят в българските работи? Това го правят постоянно и ние също трябва до го правим, защото иначе само ние ще губим.

82

до 85

преди 3 години

никой няма да се меди на България, тъй като няма да направим подобна простотия. Пък и онези от ЕС няма да ни оставят.

81

упс

преди 3 години

До Анонимен 85++++++ама не се хаби, няма да те разберат, това са, както казваш "лопати".

80

Мхм

преди 3 години

До до мХмЗначи, ако България сметне, че иска да си преустрои административно територията където има компактни групи етнически турци, и Турция възрази, ти ще подкрепиш турските претенции това да не се прави. Виждам как ДПС е било изградено в България. Мдааааа.

79

Анонимен

преди 3 години

До До 78"Точно защото си българин, трябва да си винаги на страната да България. Ако разделим турксите региони в България и Турция почне да скимти. Ти трябва да си на наша страна."Значи, в единия случай ще си ЗА намеса на друга държава във вътрешните работи (България във вътрешните работи на Украйна), а в другия случай, понеже си българин, ще си ПРОТИВ намеса на друга държава във вътрешните работи (Турция,във вътрешните работи на България).Това на обикновен език се нарича "фурнаджийска лопата

78

до мХм

преди 3 години

написах ти го пределно ясно ,с административни хватки се прави физическо преобразуване на етническия глас на българите. Да хората не ги изселвст, но от опцията монолитно да имат 15% тежест в управлението на региона, ги разбиват на няколко района такс че гласа им пада до 4/5%.Доста голяма раьлика.

77

Анонимен

преди 3 години

До До 78Абе не сравнявай с Турция,не може да има такова сравнение,с украинците имаме кръвна връзка,говорим славянски езици и сме от един корен,едно е да вземеш решение с брат си, друго е с непознат!

76

Анонимен

преди 3 години

Болград е приеман като неофициална столица на бесарабските българи.Да се напънат малко и да решат проблема на българите в този район!От малко усилия и труд,няма да им се изтърка езика или подметките,а ще е в полза на българите там,да могат да участват в решения за района си!