135

Анонимен

преди 3 години

Само кремълски раболепници могат да се опитват да дават акъл на Украйна как да си урежда регионалната структура !!!

134

До "само питам&

преди 3 години

Много питаш,за *** човек.А си ***,защото се опитваш да правиш внушения,а нямаш нужния интелект за това

133

Анонимен

преди 3 години

Русофилската диаспора слага клин в отношенията ни с братска Украйна - за сетен път доказаха, че са продажници !

132

Анонимен

преди 3 години

НАШАТА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ИМА МНОГО ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ ПО ВЪПРОСА.НАЦИСТИТЕ,КОИТО СА НА ВЛАСТ В УКРАЙНА ОТ 2013 Г.НАРУШАВАТ ПРАВАТА НА ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА,А ЗАПАДНИЯ СВЯТ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ,ЗАЩОТО ТОВА Е НАСОЧЕНО В НАЙ-ГОЛЯМА СТЕПЕН СРЕЩУ РУСИЯ.НО СЕГА ВЕЧЕ ЗАСЯГАТ ПРАВАТА НА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ И ТРЯБВА ЯСНО ДА ИМ СЕ КАЖЕ,ЧЕ АКО ИСКАТ В ЕС И НАТО ТРЯБВА ДА СТАНАТ НОРМАЛНИ ХОРА,А НЕ ФАШИСТКИ ***.

131

Чебурашка

преди 3 години

До доЧебурашкаКога руските роби сте били българи, та да ми говориш за българщината?

130

Чебурашка

преди 3 години

До Евреиски тролеРуските фашисти са царе на пропагандата и се учудвам, че са направили само десет пропагандни филма, с които да олъчват мозъците на руските роби. Случайно да си гледал филма как "фашисти - бандеровци" разпъват на кръст четиригодишно русначе пред очите на майка му? Защото това беше върхът на руските лъжи. А ти освен, че си българофоб, антисемит и антизападняк със сигурно мразиш и истината.

129

Анонимен

преди 3 години

Оххх дано дано Ина война ВМС тяхи да на пратят там! Чичака от Афганистан коли злато донесе - зъби мъби а и ... още не си енизхарчил парата. Па един братовчед имахме - ходи наемник и той - малеее КВС парааа са къртиииии!

128

доЧебурашка

преди 3 години

хаха клишета на един лаяч антируски, в случая и анти български. Българщината ще предадеш само да лаеш срещу Русия

127

Анонимен

преди 3 години

До 134 И да мафкат бря!

126

Карта от 1900те.

преди 3 години

Аз съм виждал карта на Украйна през 1900те на руската империя. Тя беше написана като "Малка Русия".

125

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Българин и проблем с Украйна нямам, така че ...

124

Евреиски троле

преди 3 години

До Чебурашкаима поне 10 документални филма за терора на укро-фавистките банди в Крим !!!обаче про-западната цензура не показа нито един от тези филми в Българиядокументални кадри и историй разказани от хиляди тероризирани Руснаци - ето това са фактите гаддино еврейска !!!

123

Чебурашка

преди 3 години

До доЧебурашкаЗнам сама, че русофилите сте най-големите българофоби и национални предатели.

122

Чебурашка

преди 3 години

До Така започна и бунтаЛъжата е втората природа на руският еничарин.

121

Чебурашка

преди 3 години

До 24 май 2001 помняТвоите писания са христоматиен пример за руска хибридна пропаганда провеждана срещу България от руските петоколонници. Няма абсолютно нищо общо с истината. На русофилите от истина никога не са се интересували.

120

Така започна и бунта

преди 3 години

в Крим !укропското малцинство там подкрепяно от укро-фашистките банди започна да тероризира Руснаците - изнасилваха, биеха, палеха им къщитеслед 2 години тормоз Руснаците се вдигнаха на бунт и укропите вкараха армията да потушат бунтаКомадващия Руската военната база в Крим изкара войниците си за да спре клането на невъоръжените Руснаци ето така Укропите загубиха Крим !!!

119

Чебурашка

преди 3 години

Животинската омраза към украинците демонстрирана от руските роби изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в село Шипка. Само, че днес руските роби изпитват омраза к

118

До 127

преди 3 години

Погледнато от математическа гледна точка. Би ли казал, че украинките са по-хубави от българките. Примерно: Срещаш 5 украинки на улицата, повечето от тях хубави жени ли са? В България, бих казал, 2.5 от 5 са доста хубави.

117

Анонимен

преди 3 години

Украина е е развалина, пътища няма, 80% асфалта е полаган по време на СССР. Около Киев и Лвов е по добре, на всякъде другаде смрад. Пътувам с камиона до там карам сирене и кашкавал два пъти в месеца. Жал ми е за машината ама плащат добре.

116

Анонимен

преди 3 години

Украйна е Македонията на Русия.