293

Анонимен

преди 3 години

До АзВ щатите живеят половин милион българи само пълен *** и умствено увреден фашист =комунист може да се радва ,че умират хора

292

Аз

преди 3 години

Хубаво е че краварите умират. Ама някакъв анонимник да ръси мозък... Не вярвам. Сигурно тръмп е по глупав от него ли?

291

АКО

преди 3 години

Ако положението се задъжи така или стане по-зле в САЩ, света може и да отърве третата световна! Че и да стане по- добро място!

290

Анонимен

преди 3 години

Хората имат уникалната способност да слагат за президенти и премиери най-големите мало*умници.

289

Анонимен

преди 3 години

До Хан Тервел"Иначе защо вземат лекари на килограм"Този въпрос показва абсолютна неграмотност. Отговорът е, защото е по-евтино да ги вземат наготово, отколкото да ги произведат.А за нивото на образованието и медицинската грижа, виж в класациите къде са американските и английските университети. Даже и китайците си построиха въздигането като нация на образование оттам.

288

Хан Тервел

преди 3 години

Добро утро стрино Пено!!! Ти сега чак ли разбра в каква страна си попаднал?Че в цял свят знаят Англия и САЩ като страните с най-скапано образование и медицина....това и по "ренгенови снимки" само си личи.Иначе защо взимат лекари на килограм от Европа и Азия???Елементарно Уотсън!

287

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 301Това не е вярно (че е само за богатите). Вярно е, че зависи от застраховката на човека, но повечето застраховки покриват голяма част от базовите изисквания на здравната помощ. Това, което искаше да кажеш е, че има група хора, която не може да си позволи високото ниво на здравна помощ което системата е способна да предложи, защото не си плащат здравните осигуровки или плащат само фиктивно. Никоя система не може да издържа такива хора. В България ромите по същия начин ни точат.

286

Анонимен

преди 3 години

До Рамзан КадировДоста повърхностни наблюдения, още повече, че това което се "интерпретира" в коментарите не е това, което лекаря казва (и ДВ предава). Реално погледнато, той посочва различие между грамотните и неграмотните, което важи за абсолютно всяка страна, включително и България и как сблъсъка между тия две групи "показва" проблемите в системата. Поне в демокрациите тия различия са повод за мерки в преодоляването им. В диктатурите такива различия няма - огромното мнозинство са неграмотни

285

Анонимен

преди 3 години

Български лекар в САЩ: Разбрахме колко неорганизирана страна е.--------Здравеопазването в САЩ е на световно ниво и супер организирано, НО за Богатите!!!!Само те могат да си позволят лукса да повикат Бърза помощ у дома си.Здравето на американеца и семейството му зависят изцяло от Качеството на Здравната му застраховка, тоест от Доходите му!В САЩ всичко е "Бизнес и Печалба, дори живота и здравето на чвека/пациента.

284

Barba Ganios

преди 3 години

.uporitostta s koiato citirate DW vseki boji den pokazva ,che izpalniavata porachka za promivane na mozaci !!! DW vinagi sa bili propagandna media !!! NIkoi zdarvomislesht chovek ne im obrashta vnimanie ,obache vie darjite da ni osvetliavate za vsiaka tiahna laje-novina !!!

283

Рамзан Кадиров

преди 3 години

САЩ са на 12-то място по смъртност от китайският вирус на глава от населението - в пъти по-добре от "високорганизираните" Белгия, Испания, Италия, Франция, Швеция...Но какво пък толкова! Важното е лудите леви хомосексуалисти-наркомани от редкцията да Дойче Веле да си изсмучта от пръстите нелепата история за "българският д-р Б." и безмилостния зъл Тръмпофашист

282

Анонимен

преди 3 години

До Защо ти е НАТО?... ама винаги включват правенето на чуждите дела "вътрешни". Това е само част от истината. Това което казах се отнася само до последните 15-20 години. Ако се върнем по-назад в историята до основаването на НАТО, опасността е била Раша да откъсне половин Европа. И това ли са си "вътрешни" дела, тавариш?

281

марко

преди 3 години

Разрешете свободната продажба на оръжие в България и ще видите,какво се нарича организирана държава,стрелба и без политици!

280

Анонимен

преди 3 години

До Защо ти е НАТО?Първо: фашисти и комунисти са двете лица на една и съща монета, тъй че никой, който вижда какво е комунизма, не симпатизира на другите. Тая стара комунистическа тактика вече всички я знаят, затова никой не я взема насериозно.Второ: НАТО определено е нужно на страни да съществуват като независими пазейки се от руските амбиции. Самите страни решават къде искат да бъдат и това категорично не е руслямистан.Трето: "вътрешните" дела на Раша винаги ...

279

Barba Ganios

преди 3 години

.ha ha ha ..DW !!! Znaeme za tiah !!!

278

Защо ти е НАТО?

преди 3 години

До АнонименПърво - фашистите винаги обявяват другите за комунисти.Втроро - само потвърди че НАТО е необходим на САЩ и наложените от тях управления върху други страни за да съществуват.Трето - 'Раша' винаги е била отнесена и вглъбена във вътрешните си дела ако "западните ценности" не са вклювали и части от територията и ресурсите и.Та резултата от допускането ти е : отдавна света да е миролюбиво и спокойни място.И стига вече демагогия, както писах!

277

Анонимен

преди 3 години

До ДодоКАжи ти откъде се информираш?

276

Додо

преди 3 години

Това разказва пред Дойче веле=================Ясно. Долна, гнасна пропаганда. MAGA 2020

275

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКак се тества руски хибридник?Отговор: пишеш истината на руските свинщини малко по-прецизно и гледаш как запалва мотора със селски приказки. Препоръка за хибридника: на нивата с картофите

274

дядо Лико

преди 3 години

Още кратка история: при завладяването на Северна Америка местното население наброява 60 милиона. 50 милиона индианци са избити, останалите 10 милиона са набутани в резерватите. Нямало кои да работи на белите плантатори, затова почнали да крадат *** от Африка и да ги продават в Америка. САЩ имат над 1000 военни бази в света. Само в Германия са 100, а в България 4 бази. Издръжката на американските военни бази в за сметка на домакините.