13

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

Путин денонощно седи и си мисли,мисли и като се усети...само си седи,ты като в русия хора няма,та за туй няма за какво да мисли,а за колониите на русия...да мислят галактическите военни сили на русия...

12

аз-ът

преди 3 години

Това разказва пред Дойче веле-----------хубаво е , че това изречение беше едва на 9-ят ред от всички 100.

11

тигъра

преди 3 години

ми те си го избраха,както и ние нашия.

10

Мангърчоян

преди 3 години

Вижте сега как се минахте... Седите и се мъчите да напишете нещо, че да излезе, че сте Корона-дисиденти и да "плювнат" (някои от Вас само де) я Щаба, я нещо друго... А можеше да сте се успокоили, като сте поизмрели от Короната или поне да сте наследили панелките на бабите си и евентуално да сте ги изпили и/или изпушили... Ама не - седите с маски на носовете пред мониторите и пишете щуротии.Не ме послушахте - сега страдайте!

9

Анонимен

преди 3 години

То тук у нас всичко вързало и цъфнало та гледаме на хората в чинията имам възрастен съсед му записвах час при личната му лекарка по Интернет щото висялл човека цял ден и онази понеже нямал час свършило работното и време и си тръгнала без да го прегледа не и пука

8

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Тръмп, вече САЩ щяха да са поредната провинция на Китай.Лекувай си пациентите и не плюй тези които те хранят. Ако си велик ербапела и лекувай мургавелки в Ямбол, Сливен или Пазарджик. Хайде давай да те видим.

7

Анонимен

преди 3 години

а Мангъровците какво ще кажат, нещо стадото дори в Швеция не сработи, едва 14%

6

истина е

преди 3 години

Демокрацията иска жертви , за това тук много малко умряха !!

5

Без коментар

преди 3 години

Ха Ха Ха - пред дой че веле...

4

Язе

преди 3 години

До Анти-СоросБравус! И ти си умен! И язе така мислъ!Мани ги ония шашовите - ништу не знаат!

3

Язе

преди 3 години

Абе оууу! Алоуууу!Кви вирусе бе!Нема такову бе! Ората си мрът от таковоту, дека ги е фанало некоги си!Ниъ от Лефски от такиви работи не боледуваме! Тава лови само провинциалистете, дека не съ от Софийъ. Ниа сме кореняци и сме могу яки! Никой от назе не е видвал никфи вирусе, а сме одиле на сички мачеве на Геренья! Малийййййй! Голема работа сме! Не сме като вазе, дека сте млогу шашови и затава учите цел живот. Тава на назе ни не требва! И затава знаеме, че нема вирусе, а виъ не знаете!

2

Тонката

преди 3 години

Този Български лекар да отива да бачка в Русия или Китай да види там колко е организирано и каква демокрация има:):):):)После пак да сподели:):):)Мишо Шамара и той го раздава Русофил,обаче работи в САЩ:):):):)Корнела също иска свляне на санкциите срещу Русия,обаче и нейния син в САЩ:):):):)Е заради такива визите няма да паднат скоро:):):)

1

Бау

преди 3 години

По филмите са силни. На живо се оказаха доста зле. За дядката даже не ми се говори ...