333

1

преди 3 години

" Аз ...... виждам сума анонимни българи, които не понасят България, но си стоят там.Викат му патриотизъм"От това по-тъпо обяснение за понятието "патриотизъм" не бях чувал.

332

До 348

преди 3 години

Може и да е измислен може и да не е. Пълно е с такива социалистически чада отишли на запад да си изкарват хляба и получат това, което родните им места не им предлагат и плюят по обществото, което ги е приело и дало възможност да постигнат нещо повече. Наскоро една рускиня критикуваше американските супери, че нямало тоалетна хартия, а в Берьозките имало. До такова малоумие се стига. Предполагам е комплекс за малоценност.

331

Мария

преди 3 години

Този така наречен доктор, които си крие името е направо готов да го изхвълят оттам където са му дали възможност да работи.По-скоро вярвм,че е просто платен провокатор и си изпълнява задълженията.Не можеш да ядеш хляба на тази страна и да говориш толкова глупости.

330

До 346

преди 3 години

Един червен професор, сега евродепутат, беше казал, че 80% от българите са ***. Така, че не очаквай друго от форумите. Те са репрезентативни.

329

Анонимен

преди 3 години

Аз основно по български форуми пиша за да не забравя български.Но май повече го развалям.В постовете изобилстват думи, които не употребявам, а идеи няма. Изказвам мнения, които са очевидно чужди на 80%.Абе мястото ми очевидно не е сред тях.

328

До 343

преди 3 години

Хахахахаха. Анонимният вика дръжте анонимната.

327

До 341

преди 3 години

Ти си *** заради глупавия коментар колко са умрели и кога са сложили палатките. Въпросът беше не кога са ги сложили, а че са отворени за всички. Ето това те разкрива като ***. Опита да отклоняваш темата в друга посока. Същото направи и по-долу когато беше зададен въпросът защо докторът не е отишъл в Русия. Там се хвърли на амбразурата, пак по тролски, в защита на Русия. Затова руски ***.

326

До 339

преди 3 години

Не се хващай на заяжданията на дребни душици, при това ненадарени с много ум. Това, че някой е избягал от българите, не значи, че е избягал от всички българи и не трябва да хвърля по един поглед, от време на време назад. Най-малкото за да се увери, че е взел правилно решение да напусне страната си.

325

Анонимен

преди 3 години

Либераска анонимна пропаганда.

324

Мишо

преди 3 години

До До руският *** МишоЗащо *** и точно руски. Може да съм китайски. Палатките ги сложиха след като умряха почти 50000 човека за да се отсрамят и да си измият ръцете. Навсякъде хората от тази болест са в стационар средно по над 20 дена. В САЩ ги изписваха на 14 с диагноза излекуван. Защо когато казваш истината си ***? Защо когато казваш истината си лош. Защо САЩ по презумпция са добри, а другите са лоши?

323

До руския трол Мишо

преди 3 години

Трябва да си на изключително ниско ниво, за да задаваш такъв въпрос намиращ се в интернет и пишещ на електронно устройство. И още един пример като за руски ***, какъвто очевидно си. Стратегическите си резерви Русия държи в голямата си част в долари.

322

Анонимен

преди 3 години

"Аз не съм избягал от България, а от българите."-- май обичаш все пак да се вреш междубългарите и да поднасяш отрова, на койтоти вярва.С течение на времето забравям лошите неща и остават добрите и някой път така си викам: Що не ида до България? То там всичко вече е различно. ЕС. НАТО. Тогава идвам и чета мнения в Днес.бг.Действа ми успокояващо. И не пиша. Просто се заговорих с Жоро.

321

Мишо

преди 3 години

До 336 Как точно черпим от благата на САЩ много интересна тема. Може ли да я развиеш?

320

До руският трол Мишо

преди 3 години

Лъжеш. Болниците-палатки в Сентрал парк са за всички. При епидемия никой не пита застрахован ли си, най-малкото, за да не разнасяш заразата.

319

До 333

преди 3 години

Странен тумор, на който всеки подажава и черпи от благата му. И тия като тебе дето го плюят в това число.

318

Мишо

преди 3 години

Русия, Германия та даже и Китай показаха, че са повече демокрации от псевдо демократичната държава САЩ. САЩ ООД се интересува само от парите на хората, да те излекуват от Корона там ще ти струва 76000$. Ако нямаш парите или не го покрива твоята застраховка те изхвърлят на улицата. 25 000 000 хора в САЩ ООД нямат възможност да си плащат социалните застраховки. Ще е супер мен, къде са отмъстителите, къде е Холивуд? Пари, филми, електорат и хората са разходни единици! ДЕМОКРАЦИЯ!!!!! САЩ ООД.

317

До Мишо

преди 3 години

От от отговорът ти личи, че ти и за кокошки да гледаш не ставаш. Защо докторът не е отишъл да изкара пари в Русия? Това е същността на въпроса.

316

Анонимен

преди 3 години

Сащ е вреден тумор за останалия свят.Достатъчно е само да проследитеполитиките му в продължение на20 години и картинката е ясна.

315

Мишо

преди 3 години

До КинаШот е там някой лев да изкара! Кино! Ходи да храниш кокошките мисленето не е за тебе.

314

Анонимен

преди 3 години

"Аз не съм избягал от България, а от българите."-- май обичаш все пак да се вреш междубългарите и да поднасяш отрова, на койтоти вярва.