313

Кина

преди 3 години

Доктора що ще в тази страна тогава ?! Защо не емигрира в Русия например ?!

312

Анонимен

преди 3 години

Ани само ти можеш да мърсишмрежата качествено.

311

До 326

преди 3 години

Не не трябва. Но работилите с 200-300 лв пенсия плащали ли са толкова отчисления за да имат сега 1000 лв. пенсия? Пенсията не е социална помощ. Тя зависи от вноските. Не да се осигуряваш на минимум и после да ревеш, че ти е малка пенсията. А за соц. пенсиите питайте Тошо къде са ви осигуровките.

310

До 301

преди 3 години

За богатите? Зависи какво разбираш под богат. Един инжинер с 90-100 хил долара на година за българските стандарти е богат. За американците е средна класа. За него здравното осигуряване е по-добро от това на българския инжинер. И сега и преди, през прехваления ви живковизъм.

309

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли българите да плащат социалните и здравни придобивки на перманентно не работещи, а работилите 45години да взимат пенсия 2-300 лв/месецТова е организация!

308

Ани

преди 3 години

На мен ми направи впечатление че всички закоравели социалисти си купиха немски автомобили или избягаха в САЩ. След това си бършат сълзите с хавлии защото не могат да се впишат в обстановката.На този лекар бих препоръчала да взема антидепресанти и да не мърси мрежата с болното си съзнание.

307

Европеец

преди 3 години

Неорганизирана е. Този откри топлата вода. Организацията означава и някой друг да определя какво да правиш. А американците не го приемат

306

Анонимен

преди 3 години

Ами обеснявам им аз, че ние, дето напуснахме сме истинските българи, *** те рупат ли, рупат.Ако Аспарух беше като тях....

305

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 320 Аз също, но останалите днес в БГ българи никога няма да те разберат-само ще те плюят и наричат родоотстъпник.Всеки, който е различен от тяната мутренска прослойка, не е българин.

304

Жоро

преди 3 години

До Хан Тервел 304 ХАНЕ, явно толкова знаеш за Англия и САЩ, колкото е знаел и хан Тервел-0,zip,nothing!Живей си с отровата, която бълваш, до края на мизерният си живот.И дано е по-дълъг.

303

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм избягал от България, а от българите.

302

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 306 На такъв уникално *** коментар като твоя 9+ и 2.Явно "матряла е калпав" както се изразиха някои 'видни' бълг.политици преди време.Не очаквах, че последиците от социализма са толкова жестоки и непоправими.Мислех, че за 30г. ще се опитаме да се върнем в Европа.Явне азиатското(руско) робство е променило гена на българският народ.Слава-богу, че отгледах децата си извън тази ***.

301

Анонимен

преди 3 години

Да се прибира в уредена България!Имаме нужда (тоалетна) от такива лекари, които могат да ръководят държави!Имам колега онколог професор в Денвър и знам много добре нивото на средните лекари в САЩ! По добре се лекувай при инженер или при дървен философ от България!Следвал съм в Швейцария и живея тук и много добре са ми ясни нещата, каквито и оценки да ми слагате!

300

Анонимен

преди 3 години

В САЩ тия дето са работили 45 години имат пари и са ОК.А тези, дето не са работили пак не са оставени, но нямат същото ниво.

299

Анонимен

преди 3 години

Сащ са прекрасно организирани, но не според представите на анонимния д-р Б.Трябва ли българите да плащат социялните и здравни придобивки на перманентно не работещи, а работилите 45години да взимат пенсия 2-300 лв/месец

298

Анонимен

преди 3 години

Аз пък, всеки ден тук виждам сума анонимни българи, които не понасят България ама си седят там.Викат му патриотизъм!

297

дааа

преди 3 години

ами може и да е така!!...професори от цял свят ,*** от цял свят.....!!!!

296

Анонимен

преди 3 години

До АКО"Ако положението се задъжи така или стане по-зле в САЩ, света може и да отърве третата световна! Че и да стане по- добро място!"Ооооо, да: СЪС СИГУРНОСТ с идването на напредничавите, миролюбиви, щедри и справедливи комунистически диктатури светът ще стане "по-добро място".Или детските фантазии, че ще те оставят да си живуркаш както сега, още са живи?

295

Русенец

преди 3 години

Познавам един, който живее в Кравария от над 10 г. Мрази и въздуха в Америка! Но не си отива!

294

Анонимен

преди 3 години

До български лекар в САЩ:Ела си ве, пич, ела си в БГ - най-организирата страна на света, много по-добре от САЩ. И Румбата е по-курназ момче от Тръмп, пък и ген. Деси е по-яка от Мелания.