170

Анонимен

преди 3 години

До ГешПрост е опростен, реално е хубаво нещо, а глупaк (като тебе подобните) е ПРОСТО нещо досадно!

169

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (181) - "купи къща за милиони в Барселона",Къщата в Барселона само си я повтаряте, НО АПАРТАМЕНТЧЕТАТА за наложницата СА НАЛИЦЕ.Освен това бизнесмен може да си купи къща, А ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК - НЕ!

168

отвратитИлно

преди 3 години

Я,да каже освен *** кои Олигарси стоят зад него и му диктуват словоблудствата ?Как ще се върнат във Власта и ще Краднат както са свикнали.Вие хора Верно ли не се сещате Кои са ?

167

НЯМА

преди 3 години

ВТОРИ МАНДАТ ДРУГАРЮ РАДЕВ

166

GG

преди 3 години

До ГешТака е, но в оставка за няколко месеца.

165

Анонимен

преди 3 години

Пак ще повторя --- Който се "заиграе" с БСП-то го пиши "политически труп".Болшивиките ще те използват, а след това ще те захвърлят като употребен кондом и ще си потърсят нова "жертва"!"Традиция", бе, тъй да се каже!

164

хнигй

преди 3 години

тук не става въпрос какво желае другаря президент , тук става въпрос какво желае партията ! но ако желанието му е за втори мандат или да влиза в политиката , по добре да не го прави , ше падне смях !

163

Анонимен

преди 3 години

Обаче не и купи къща за милиони в Барселона,нали?

162

1

преди 3 години

До Анонимен 174"Да ама тия Грипени вече щяха да са в небето над България, а не на чертожната дъска"Дали? ЮАР още не са си получили всички поръчани, както и Бразилия.А иначе, договора се сключи миналата година, първия самолет ще е наличен за употреба за обувение през 2021. Много бързане, много нещо.

161

Анонимен

преди 3 години

Защото му писна да гледа как безогледно се крадеИ ЗА ТВА НАГЛАСИ ДЕСА.....

160

1

преди 3 години

До До Анонимен 115/146"Колкото до Грипените, сигурно руски шпиони вилнеят в Чехия, Унгария, Тайланд, ЮАР и Бразилия">Чехия и Унгария не са купували грипените които ползват, а са взети на лизинг> Бразилия се е съгласила, защото СААБ им е разрешил да си ги произвеждат сами> ЮАР все още си чакат част от самолетите и като цяло имат изключително изостанала изтребителна авиация и това са първите им сериозни самолети от такъв тип> Тайланд се е ориентирал към бюджетни решения,а не към качество

159

Анонимен

преди 3 години

Най-после интернет пространството се изчисти от копейкаджии. Няма пари от Русия и се виждат ясно нагласите. 90% от писалите тук виждат другаря Гумена Глава в цялото му безсилие и безсмислие. По-безсмислен човек не сме имали на такава висока длъжност. Този е срам за цялата история на Президентската институция. Не харесвах като цяло Плевнелиев и въпреки начина му на изразяване, той заемаше изцяло смислени в дългосрочен план позиции. Радев млъкни най-после!

158

Анонимен

преди 3 години

до170Не засягай темата с децата, че са един дол дренки.Георги Лъчов Иванов и Георги Руменов Радев са непрекъснато забъркани в някакви скандали.Хвани единия,удaри другия.Такива ми ти работи.

157

До 170

преди 3 години

Безогледно се краде вече 75 години, той сега ли чак разбра? Не е много умен тогава.

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164 Да ама тия Грипени сега щяха да бъдат вече в небето на България а не на чертожната дъска !!!

155

Хахахаха

преди 3 години

Иска да е като Тато си, поне 35 годинки на власт.

154

Анонимен

преди 3 години

Президентът проспа златна възможност да изпъкне като спасител на нацията, ако беше свикал Кризисния щаб , а не да остави друг да оглавава НОЩ.Много отвисоко ни гледа тоя човек.Нали е летец. Виждаме му се малки с битовите си тревоги.

153

Геш

преди 3 години

До GGТой не само че е *** ами и е *** и със своя нарцисизъм дотолкова беше самоуверен че ще изберат Цецка че обеща ако не я изберат да си подаде оставката както и стана - така че за никакъв подарък не става дума !!!

152

Анонимен

преди 3 години

Защото му писна да гледа как безогледно се краде.Как се строят къщи за тъщи,как корумпета от властта се изпращат консули в Испания,как други си купиха апартаменти на занижени цени,как един гербер-Кр.Велчев си е купил самолет за милиони,как синчето наркоман на Лъчо мозъка участва с дрогирания си авер в покушението срещу Милен.Как тоя,който е начело на властта и на тия,които изброих купи на приятелката си къща за милиони в Барселона,и т.н.Как да не ги критикува.Те са за съд,не за критики.

151

ВТОРИ МАНДАТ

преди 3 години

ТВЪРДО НЕ