190

БОЙКО

преди 3 години

На следващите избори ще въведа ценз иВашето кандидатПрезидентче ще събере 3 гласа (от сбъркани) бюлетини.

189

Анонимен

преди 3 години

Радев на снимка - все едно показват некролога на България !

188

Анонимен

преди 3 години

До ГРОБЗащо?

187

Анонимен

преди 3 години

До ТрезвенЯВНО ОЩЕ НЕ ТЕ Е ПУСНАЛО СЪВСЕМ

186

Анонимен

преди 3 години

До ГРОБЯвно ТЕЛЕВИЗОРА им е социалистическо производство

185

ГРОБ

преди 3 години

ПОЗНАВАМ ЗАКЛЕТИ ГЕРБАДЖИИ, КОИТО САГА ПЛЮЯТ ПО ТЕЛЕВИЗОРА КОГАТО ЧУЯТ ЗА ГЕРБ!

184

ТРОЛ

преди 3 години

Търся си червена приятелка, която да може да пише

183

Трезвен

преди 3 години

Аве тийнове, спрете се малко да плюете, Радев такъв, Радев онакъв, ще кажеш че досега герберите не си правиха каквото искат, въпреки вашия омразен Радев.Върнете си Плевнелиев и му слушайте в захлас мъдрите изказвания, айде няма да го псувам, тъй като е имал трагедия в семейството и знам че е кофти.

182

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Като спечели и втори мадат някои ще си лижат ла...те пръстчета. Цецкини мокри сънища!

181

Нормален

преди 3 години

Знаете ли кои подкрепят Радев?В нашата махала има една банда пияници, наркомани, някои от които са лежали в затвора и са били в комуни.От сутрин до вечер пият бира пред магазина и плюват Борисов.Не знам от къде намират дори пари за пиене, но по цял ден това правят.

180

Анонимен

преди 3 години

Резиденцийка със слуги, готвачи и прочее, после доживотна президентска пенсийка и какво ли още не за едно нищоправене. Това е най-сладката държана службичка господа!

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194Ей сега ще те обявят за враг на народа, защото мислиш да си купуваш скъпа кола. Абе, ти знаеш ли колко пенсионера можеш да найраниш с тия парЕ бе? Никакъв морал нямате значи. А за платени драскачи които иначе ги мързи да учат и да бачкат, па не знам колко можеш да си купиш (не че ти трябват, само на теория за цената им си говорим).Така разбират справедливостта червивите комунистически мозъци.

178

Анонимен

преди 3 години

Радев нарече българския Народ крадец.Това може да го каже един изтъкан от злоба, завист и фанатична самооценка за непогрешимост слепец.Той и до сега си мисли, че назначаването на любовницата му на две заплати и даване партамент за усамотение, когато българите масово напускаха страната да търсят работа навън, е напълно в реда на нещата, щом той го е направил.Той така реагира и когато баща му блъсна Стефчо инвалида на кръговото в Харманли, като дори не порица опита за потулване на случая.

177

Анонимен

преди 3 години

Изпълнява замисъла, да ни направят президентска прокремълска република от която измъкването ще е...

176

Трезвен

преди 3 години

До хнигйАми не вярвам да си създаде собствена партия, просто е мъжкар Радев и не мисля че ще направи това.По скоро за втори мандат като президент, все пак, все някой трябва да се противопостави на обичайното - йес сър да сър и изпълнявам....хахах.Както писах по долу, съгласен съм единствено с това че трябват свежи и нови лица ( за клипчето )

175

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлед като червeните джeндъри окрадоха държавата, само "мутрa" (както го наричате) МОЖЕ ДА ВИ ОПРАВИ!

174

Анонимен

преди 3 години

До ТрезвенРадвам се за теб и приятелите ти, само не си забравяй да платиш вноската в края на месеца.Коя вноска?Писал съм Мерцедес Е220 на 5 години.Това е кола втора ръка, чиято цена се върти около 25000лв.Плащам в брой.Изискването вече е по банков път за да сме точни.Да на съм луд да оскъпявам допълнително?

173

izh

преди 3 години

Фуражката е бита карта за голяма част от спонсорите си. Сега преобладават най грабливите и нагли комунобизнесмени и то си личи по държанието му. Те просто се притесняват за имуществото. Силния лай отвлича внимание. Понеже няма да събере достатъчно пари - за следващите избори ще се търси по лукава кандидатура. Щото може доста бизнеси да се свият

172

Анонимен

преди 3 години

До едва лиИ аз се съмнявам да се кандидатира отново, но по малко по-различни причини от тия, които посочваш.

171

Анонимен

преди 3 години

След като червeните джeндъри окрадоха държавата, само "мътрa" (както го наричате) МОЖЕ ДА ВИ ОПРАВИ!