230

Ж. Желев

преди 3 години

Днес би казал от височината на неговото образование, интелигентност и морал, щеше да каже:Една партия и една икономическа групировка е основната на развития фашизъм.До пълното му окомплектоване липсва две стъпки: Въвеждане на ЗЗД иИзграждане на концетрационни лагери от типа на Банкясвиенцим Банкявалд.Ж.Ж. Докторска дисертация, стр 33 - 45

229

Истината

преди 3 години

Този какъв късмет извади,че се надбягваше за президент с една невзрачна лелка(да ме извини госпожата,ама не беше за там)!През този дори Дебелянчо ще мине като дива ***!

228

Хахаха

преди 3 години

И да желае няма да се случи. Но да попитам. Желае ли Бойко четвърти мандат или има друг замисъл - да управлява още три или четири мандата? А, дано! Бойко и ГЕРБ завинаги, долу ***.

227

Анонимен

преди 3 години

истински комунист - влече го властта и забогатяването от нея.

226

Хехе

преди 3 години

Замисъл..?Боже,наистина ли вярвате,че точно тази глава може да роди нещо такова?

225

Радев премиер!

преди 3 години

Нека народа излезе и да свали правителството и генерал Радев да поеме властта заедно с Корнелия Нинова! Данъците ще бъдат отменени а всички пари от резерва ще бъдат раздадени на народа! Също и вече за никакви вируси няма да се говори!С БСП напред!

224

Анонимен

преди 3 години

2020г. е преломна за България. Приключва илюзията за несъстоялия се комунизъм,а нейните червени теоретици си скъсват г"за за последен път. Наистина последен...

223

До 249

преди 3 години

Виденов беше по-голям пич,със стойка, осанка и интелект от Радев!!!Това не му попречи да такова *амата на България!

222

Анонимен

преди 3 години

И кои са тези опозиционни сили, които ще изберат този *** за знаме? Ами те направо ще се самоубият с Бай Карамфил от лоста..

221

До 249

преди 3 години

Колко ниски изисквания или ниско образоватие може да имаш, за да се възхищаваш на изказа на Радев. А колкото до стойката той чупи непрекъснато стойки, но със стойка се седи мирно, а не се прави политика. Това е друг свят чужд за Радев.

220

До разбирача 324

преди 3 години

Ето какво пишат самите руснаци за митичниа СУ 35. Митичен щото никой не го е виждал. Примерно похожее действие происходит и с Су-57. Сроки более чем туманные, все выглядит весьма расплывчато. Вроде бы, если все срастется, то ВКС получат все-таки новейший истребитель если не пятого поколения, то 4+++. Если, повторюсь, все срастется как надо. В количестве тех же 12 штук. Которые тоже, видимо, пойдут как учебные единицы.Шесто поколение как не. С какви пари?

219

До 246

преди 3 години

Точките ти от едно до три важат напълно и за тошова България. Точка 4 саниране- Тошо не знаеше какво е това.

218

Наблюдател

преди 3 години

Като гледам как нищо от това, което плануваше Путин не се случи, е ясно, че каквото и да планира Радев няма да стане. Съветниците и кукловодите са едни и същи.

217

Айде

преди 3 години

Да дръпнем чертата след 10 години управление на Барба Ганис и ортаците:1. България е най-бедната страна в ЕС2. България е най-корумпираната страна в ЕС3. Страната с най-бързо изчезващо население СВЕТА4. Единствена в света с правителство похарчило 2 милиарда за стиропор/"саниране"5. ... Все такива постиженияТази организация убива България.И тук пледирате да ни управлява Той докато порасне внучето Бойко?БСП трябва да бъдат забранени със закон. Това е неизбежно.От тук накъде?

216

Анонимен

преди 3 години

Наблюдението от ЕС остава, чака се оставка.

215

Fil

преди 3 години

Обяснете на простия батко Фил какво ще рече "тийзър"?

214

НЯМА

преди 3 години

МАНДАТ

213

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 234 Президента ни никога не е"шофирал"Рафаел и Ф-ки , само са го возили.

212

Така е ..

преди 3 години

Няма противопоставяне между президента и Борисов.Само президента напада Борисов и разбира се Борисов му отговаря.Помните ли как скоро Борисов подаде ръка за примирие на Радев ? След кратка колебание Радев прие примирието и до там.На другия ден пак Румен си бае , каквото си знае.

211

Анонимен

преди 3 години

Чебурашкии, къде стее, не ви чуваам!Копейки май никой не дава за бита кауза?!