13

Анонимен

преди 3 години

8090 са смътрните случай в Германия, в Швеция са 3700. Ах колко жалко е да си журналист...

12

Анонимен

преди 3 години

И ние бъркаме.мобешв да се изчака до края на Май. Сега точно преди края всичко е на вън к не спазва нищо. Държите се, като малки деца.Има голям риск да пламне само, че тоя път ще е много по зле. Ама всеки 3ти ревльо... Боомниците са преръпкани с болни по принцип.. Скоро бях в болница.... Ако трябва там и болни от Ковид... Спукама ни е работата. Не знам защо не го разбирате. Явно защото не знаете, какво може да стане.

11

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам, на вас какво ви пука? И ожесточено коментирате как шведите са сбъркали. Имате ли взимане и даване с тях? Прилича ми завист. Гледайте си бойковината и кризата която ще дойде. Все есно възрастните в БГ живеят най добрия живот в ЕС, и цялата им работа е да обикялат света.

10

Анонимен

преди 3 години

Пандемии има само в новините. Хората се събудиха.

9

Анонимен

преди 3 години

Нищо, след 6 месеца десетки хиляди българи ще са пак там за да търсят прехрана и да пращат пари в Бойковината. Докато в БГ ще се чудят как да платят външните заеми взети заради корона кризата, шведите ще се радват на живота.

8

Анонимен

преди 3 години

До Стойчо" .. и съм сигурен, е не съжаляват .."Затова ли Премиера им излезе да направи публично заявление в което си призна за това, че не са се справили с опазването на възрастните им и надълго и нашироко обясняваше, че не е вярно, че не е имало карантинни мерки, а те са разчитали на "съвестта" на гражданите за да опазят по-уязвимите?

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонименн 3За целия период откакто се обяви пандемията са на 6то място в света измежду държави с повече от няколкостотин хиляди човека население, а като вземем предвид всичко останало са абсолютни шампиони.

6

Анонимен

преди 3 години

Шведите влязоха в историята като единствената нация в целия западен свят която съзнателно избра геноцид срещу собственото си население. Вчера четох статия за мед сестра която обясняваше как на възрастните хора въобще не им е оказвана помощ и са ги оставяли да се задушават в домовете си, защото не ги приемат в болниците. Ставаше дума дори за хора под 70, а не както по-рано се казваше над 80 години. Невероятна трагедия. За това трябва да бъдат съдени хора.

5

Стойчо

преди 3 години

Като гледам как изкривено се правят тези статистики и за заболели и за умрели та вече не вярвам на тях, но евала им на Шведите само те се опънаха на безумните европейски лидери и съм сигурен че не съжаляват, даже напротив.

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Отиде ни опорката от позитано

3

Анонимен

преди 3 години

"Данните са на глава от населението за послените 7 дни" - и как това се вписва в една статистическа извадка от по-дълъг период от време, да речем месец или два? Класическа статия за вадене на информация от контекста. Това е същото като да обявиш "футболист на седмицата" в дадено първенство.

2

Анонимен

преди 3 години

Хайде оня рептил да излезе пак да обясни за стадния имунитет.

1

Анонимен

преди 3 години

Във Швеция нагледно гледаме престъпния модел "Мангъров".