33

Хенрик Ларсон

преди 3 години

Ех, тия шведи не гледат ли какво става в България? Тиквун нали каза, че от Сингапур до Великобритания все България копират, мерките на България гледат и всички дават България за пример. Как може да са толкова прости тия шведи? Ако си бяха сложили един ген. Венцис Мутафчийсон пред микрофоните, това нямаше да се случи. Ей, тъ пи шведи, другия път гледайте какво правят Тиквун и калинките, и попивайте! Да нЕма издънки

32

???

преди 3 години

Странно е, че все още има заблудени овце, които вярват че този вирус не е опасен!

31

Анонимен

преди 3 години

Добре умрели са, лека им пръст. Били са толкова възрастни и с болести че е нямало как да им се помогне медицински. А в БГ умират по пътищата и защото нямат пари за лечение.

30

Анонимен

преди 3 години

До СтойчоАбе, колега не прочете ли какво ти написах: каза си направо, че са оплели конците. От това по-голямо признание за това, че съжаляват, че не са направили нещо едва ли може да има, без директно да заяви, че той е виновен. Фактът, че обясни, че не е вярно, че не са вземани карантинни мерки, показва, че не само, че мисли, че мерките другаде са правилни, ами че съжалява, че са го оставили на гражданите да ги приложат както намерят за добре.

29

До 19

преди 3 години

Не е все едно да сравняваш голяма с малка държава. Затова си Тайван, както абсолютен брой, така и на човек от населението. Сравни например САЩ със Сан Марино!САЩ с население над 330 милиона, починали 93533 човека и 283 починали на 1 милион население. Сан Марино с население 33923 човека, починали 41 човека и 1209 починали на 1 милион население. Ако сравняваш само починали на човек от населението, сравняваш ябълки с круши.

28

Вальо

преди 3 години

Какви са тези глупости? Смъртните случаи в Швеция са 3743. Какво е това подвеждащо заглавие?????

27

Анонимен

преди 3 години

До До 13/22Прочетох и не само "на глава от населението" ами и "за последните седем дни" и факта, че в статията си пише точно какво сравняват означава, че писъците ти за "слаби" журналисти са си точно това - неграмотност.

26

Анонимен

преди 3 години

Завистливи амсалаци, вас какво ву пука а, за Швеция. Швеция си е добре, имат стотици световни брандове, вие какви брандове имате? Ако толкова ви е жал за хората, давайте пари на тези които събират средства за разни операции и лечения, стотици са. Защото бойколандия няма пари и възможности за лечения.

25

Ико

преди 3 години

Балами... Сега Франция италия и Германия си разделят 500милярда "помощи"... За Швеция най много умрели и леф ьок

24

Стойчо

преди 3 години

До АнонименЕ какво очакваш да каже: "радвам се че умряха възрастни хора" а къде го чухте или видяхте да споменава че съжаляват че не са взели общо европейските мерки? все едно да чуеш от цяла европа: сбъркахме, не трябваше да затваряме нищо, вируса не е страшен". все пак пропагандата си свърши работата - все още има заблудени овце, които вярват че този вирус е опасен

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 - абсолютно сте прав/а, никой не отчита каква е била организацията в дадена държава по принцип, а не в конкретната ситуация. По този начин лесно могат да се припишат активи/пасиви на дадено управление. Справка - нашият премиер е виртуоз в тези работи.

22

До 21

преди 3 години

Кой е умрял от глад бе ?!ХахахахахагааааааУмрял си ти от неграмотност !

21

До 13

преди 3 години

Жалко е ,че си супер плитък ! Знаеш ли колко е разликата в населението на Германия и Швеция ?И като чете статията ,не прочете ли " на глава от населението"Видя ли как се излагаш като се правиш на остроумен !Ах,колко жалко е да си неграмотен !

20

Анонимен

преди 3 години

Около 45000 човека умират от автомобилни катастрофи на година в ЕС, и те няма са се радват на живота. И възрастните в БГ, които умират от глад, и те няма да се радват на живота.

19

Анонимен

преди 3 години

В последните дни Швеция, Великобритания и Холандия имат най-много смъртни случаи заради вируса на човек от населението в Европа. Не знам дали във Великобритания не са повече от тези в Швеция. Засега Швеция е на шесто място в света по брой на починалите на човек от населението, като изключим Сан Марино и Андора. Тези 3743 починали при 10 милиона население са много.

18

Анонимен

преди 3 години

добре де, айде поне един път напишете някаква статистика както трябва ... за Швеция смятате жертви на 1милион, САЩ ги броите по абсолютна бройка, сравнявате ги с Германия, които са 4 пъти по-малко от тях като население ... каква е идеята на подобно сравнение между круши, ябълки и домати?!

17

Гражданин

преди 3 години

"Бедни душици". Така се обръщам към журналистите.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Шведите ще се "радват на живота" ама 4000 от тях няма как да се радват щото са в гробищата.......Впрочем ние заем още не взимали, та не знам за какво връщане говориш. *** гнусен.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Жалко е да си неграмотен и да не можеш да четеш какво пише в статията.

14

Анонимен

преди 3 години

Проблема дойде от приватизираните старчески домове където държавата няма голяма роля. Алчни шефове са карали персонала да работи дори при леки симптоми. Приватизациите станаха когато десницата управляваше до преди 6 години. Всичко това сега ще се промени. Болниците никога не са били препълнени и смъртността там е изключително ниска. А в много държави като Германия и Норвегия въбще не са смятали смъртните случаи от старчески домове а само от болниците.