55

БАТ ВИ БОЙКО

преди 3 години

ви пази. По-скоро си пази електората. Че можа пак да вдигне кръвно и да подаде оставка. И ще му трябват гласовете на Ц.то

54

ГЕШЕФТЧЕВ

преди 3 години

стига си бърка в носа. Направо се е скрил от страх да не падне ТИКВАТА след разкритията на БОЖКОВ и той след него

53

до 72

преди 3 години

Въпросът ти съдържа и отговора - държава няма. Докато стоим и чакаме неволята, така ще е. Хайде да видим ако копираме рoмския модел - в атака дружно като един - дали ще продължат да безчинстват? Имаме исторически пример отпреди 89-та, работеше идеално, но сега не можем да чакаме да го приложи отсъстващата държавна власт. Пак повтарям, държава вече няма, спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се!

52

българин

преди 3 години

ВСИЧКИ роми , които демонстрират богатство - злато , БМВта и т.н. ( особено в бедния северозапад - Видин , Лом...) се занимават с РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА , до един !!!!! Никой от тях , обаче не може да докаже доходите си - конфискация до дупка !!!!!

51

до кога ще търпим

преди 3 години

И за всичко това са слепи и полицаи, и съдии, и всички други контролни органи на държавата-пародия.

50

Анонимен

преди 3 години

и с къв БИЗНЕС се занимават индианците, че не ми е ясно?

49

Пепи

преди 3 години

Знае се само че се занимават с бизнес. Страхотно.

48

до кога ще търпим

преди 3 години

Ми какво очаквате бе хора, след като вече 10 години ни управлява мутра, бивш СИКаджия. Естествено е че такава власт ще защитава престъпниците и ще се прави че не вижда всичките безобразия които ни заобикалят всеки ден. Случайно ли е че по улиците всеки ден ревят коли с НАРОЧНО изтърбушени аспуси, за да стресират и тормозят нормалните хора. Коли със заслепяващи ЛЕД фарове, което си е чиста предпоставка за катастрофи. Дизелови коли с НАРОЧНО махнати катализатори и филтри за да ни тровят максимално

47

Гешев-закон и ред.

преди 3 години

Фамилия да се стяга за голям купон! Ще има булдозер кючек!

46

Анонимен

преди 3 години

Олеееее. Колко мутри българи имаме с подобно поведение, даже с убийства, които нашата мила държава, управлявана от същите, само театър предлагат по техните медии. Това е битов скандал. Българите тихо трябва да натупат виновните и ще го направят, сигурна съм в това. Ще им върнат тъпкано. Ромите май са забравили кой ги храни.

45

До 64

преди 3 години

Напълно си прав,едно уточнение...вина за липсата на интеграция на малцинствата обичайно е в управлението и мнозинствата..

44

Умник

преди 3 години

Абе няма ли останали във Видин 20 яки българи и 1-2 булдозера

43

реалнафантазия

преди 3 години

Вие не разбирате ли, че докато не се разбият гетата, от техните деца хора няма да станат? Не разбирате ли, че вече половината от новородените деца в България са от този специален етнос? Основното населението на тази страна не е проблем, че намалява, а че се подменя! Нямам нищо против този етнос, стига да можеше да се интегрира...Докога ще спите? Къде е гражданското общество? Докога? :)

42

A

преди 3 години

Неможе ли да се направи нещо такива типове да не могат да ходят зад граница и да правят думата българин лоша дума. И данъчните във Видин да не спят

41

Здравка

преди 3 години

Къде е Мишо Шамара да ни обясни колко е ценен човешкият живот и как трябва да сме толерантни към малцинствата както е в Чикаго при него.

40

Анонимен

преди 3 години

Който е от Видин (най-бедният край в целия ЕС) знае, че простосмъртните няма как да си позволят камери на блока... В случая обаче римляните са посмяли да нападнат патрициите, та, ще има шум.

39

Ф.С.В.

преди 3 години

Вина има на първо място Правителството на ГЕРБ което управлява над 11 г вече и допусна всякакви НПО да се месят навсякъде-дори в Съдът! Хелзински Комитет дава тайно пари на Съдът и не случайно Пол Фрииман бе освободен! Полицията не иска да се занимава с роми защото после ще бъде осъдена на расистка основа! тези хора нямащи нищо общо с хората-вече са над 1.7 милиона но никой Политик или социолог не иска да каже това-защото българите ще разберат че са малцинство в 2020г! и най вероятно ще избягат!

38

Рамбооо

преди 3 години

На север силна цига.нска раждаемост, на югоизток башибозук по средата свит български електорат. Това ще енашата родина след броени години. Руския президент го предрече и сега картинката е ясна.

37

*/*

преди 3 години

До Анонимен Това са избирателите на ГЕРБ.Затова се имат за недосегаеми.Това е гадната истина.Със 28 процента избирателна активност се избира правителство,но комент.

36

Анонимен

преди 3 години

Време е МВР и Гл. прокурор на Р България да седнат на една маса с всички политически партии и институций. Строги наказания за недисциплинираните и престъпниците.