35

Анонимен

преди 3 години

До Аз 44Неандерталците са били интелигентни същества. Тези и питекантропи не са, до един! Толкова им е смачкан генът, че не могат да осъзнаят елементарни неща - даже и вирусът гледа да не убие приемника си, защото и той ще загине. А тия стръвно са се впуснали да ни унищожат, защото си мислят, че на запад пак ще им позволят да богатеят от ***, кражби и наpкотици. Не са познали - светът се промени и място за тях НЯМА никъде! Да гинат до крак! Амин, дай Боже!

34

Ямболски цървул

преди 3 години

Веднага интеграция в екирисажите!

33

Анонимен

преди 3 години

В коя друга държава това може да стане?Отговор-в никоя!

32

Анонимен

преди 3 години

вярно бе,що не ги изолираме в резервати,както направиха американците,те по-малко демократи ли са от нас,нямате на идея как ще се нормализира живота в държавата след това

31

Анонимен

преди 3 години

Онзи с каскета нали щеше да бори битовата престъпност.Големите мафиоти не са му приоритет, поне да пази обикновените хора, но и това не прави. Той всъщност какво работи?! А да, преследва политически опозиционери...Най-слабият главен прокурор, пълен провал!

30

до КАСКЕТА !!

преди 3 години

КАСКЕЕЕТ, къде си сега каскет ?

29

МЕЧ

преди 3 години

Абе има ли държава в тая държава ???Безнаказаността ражда беззаконие!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Ако са събрани на едно място, решението се нарича изпепеляване. Само за днес имаше две новини за спецакции - с. Ореховица и столичния кв. Левски. Трябва още.

27

Антиваксър

преди 3 години

Имаше много коментари за българите, които работят в чужбина, че били зарязали България, да си стоят там и да не се връщат, родоотстъпници и прочие. Ами ето от какво са бягали. След 20 год. р.и.м.л.я.н.и.т.е ще са към 2 мил. (справка Дупница - за 20 години една римлянка родила 13 императорчета) и тогава кой ще ги храни тези. Макар че още след 5 год. проблеми като този ще са ежедневие и не се знае дали ще ни издържат нервите. Така че не съдете хората напуснали БГ-то!!!

26

02 944 0670

преди 3 години

Като начало, дайте да залеем с обаждания БХК! Да питаме дали вече са организирали защитна кампания срещу нападателите на етническа основа? Чакам да стане 10 и звъня! За отговора ще пиша тук.

25

Рамбооо

преди 3 години

Къде е МВР, защо мълчи след като знае че българина е чувствителен когато става въпрос за цига.ска престъпност. Тези деца и бащата и майката те са в стрес и уплаха. Докога в тази хубава държава ще търпим такова отношение. Дори простака бие но не пред деци. Това значи че става въпрос за животни а не за хора.

24

Анонимен

преди 3 години

стадото напада дружно,те затова живеят на гета,защото по отделно не струват нищо,а морала им е като на груповите ***,мисъл няма само действие,сигурно 90% от затворите са заети от тях,утайката на всяко общество,където ги има

23

Анонимен

преди 3 години

На това му се казва организирана престъпна група и трябва да ги почне нсбоп, не е въпрос на битов побой. Но полицайчетата ще го карат по най-малката линия на съпротивление и ще го пишат битова ситуация.

22

Анонимен

преди 3 години

Само един резултат може да има с такива субекти - пенест продукт, с който после да си мия ръцете по време на втората вълна на ковид-а.

21

не разбирам!

преди 3 години

Жена съм, но ако видя нещо подобно ще се намеся с всичка сила. Докога ще ни води страхът? Докога ще се отдръпваме предпазливо, а пред очите ни онези ще мародерстват наши братя българи? Във всеки квартал има oръжеен магазин, режимът за продажба на спрейове и бухалки е съвсем свободен. Нима не разбират хората, че единственият начин да спрем нарастващата опасност е да я пресрещнем? Няма как да избягаме, а и не е достойно - все пак, това е НАШАТА ЗЕМЯ!

20

Ром'с

преди 3 години

Има таквиз идиОтчета-ромчета почуствали ненакзуемостта на държавата и продажностността на дължностни лица и решават да се саморазправят и да решават проблемите си по животинският начин. Проблема у нас не Е само в ромите, а в простотията и дебилизма в населението. В Ловеч преди 6-7 месеца в центъра група бг набиха... Наказания трябва, а не пробации.

19

123

преди 3 години

Правят каквото си искат защото държаваата у нас им позволява ! На запад от нас държавата ги смачква в такива случай !

18

Стоян

преди 3 години

Наистина , това е организирана фашизоидна група срещу българите. Къде е глу.авата прокуратура да тзащити законността ?

17

м дааа

преди 3 години

Няма недосегаеми, просто българина си отвлича вниманието с глупости и не се взема в ръце. Другият път да не се занимава да прави забележка, ами да го навре под колата -Който удря пръв - удря 2пъти" е казал народа.

16

Анонимен

преди 3 години

Щом има бмв за 100к има какво да му се взима ,освен затвора де. Нецивилизования етност даже няма какво да се коментира.