95

Анонимен

преди 3 години

България, закони, респект, хаха, това звучи, като начало на виц!

94

Страничен наблюдател

преди 3 години

Йозеф Менгеле харесва тази статия

93

Евроатлантик

преди 3 години

Трябв стриктно да спазваме евроатлантическитр ценности спрямо определен етнос.

92

Истината

преди 3 години

Респект има, ако има закони!

91

Анонимен

преди 3 години

Избиратели на ГЕРБ - нищо няма да последва.

90

Селянин

преди 3 години

Няма да е лошо да възкръсне Бай Тошо.

89

Иванов

преди 3 години

Ако великият Хитлер беше завършил делото си, това нямаше да се случи.

88

Възмутен

преди 3 години

Ако момчето имаше пистолет и ги беше застреляло при самоотбрана, сега щяха да го съдят за убийство поради расистки мотиви. Яжте боя, братя, и после се надявайте след 5 години дела да наложат скромна глоба на биячите... Трябва веднага да влезе една тумба данъчни и да им проверят прихода на всяка стотинка... Ама едва ли. Това се прави само за малки фирми, които едва връзват двата края.

87

Неетнически коментар

преди 3 години

Искам да напиша неетнически коментар, но... Просто ще призова прокуратурата и полицията да проверят: с какъв точно бизнес се занимава тази фамилия, плаща ли данъци, с какви пари е купено БМВ-то, което си кара, както си иска, шофьорът как се е сдобил и има ли изобщо шофьорска книжка и дали притежава нужното минимално образование, откъде са килограмите злато у фамилията. А дали бизнесът не е проституция, трафик на хора и наркотици, джебчийство и просия? И дали биячите не си пплащат за спокойствие?

86

D:

преди 3 години

За такива само едно наказание ......................!!!

85

православен патриот

преди 3 години

Който може да се спасява ! Във все още останалия свободен свят !

84

Анонимен

преди 3 години

Трудна работа, единственото хубаво на социализма е че се справя точно с такива хора, в повечето случай ако искат да са безделници милицията ако не си намерят работа за една седмица им намират работа.Докато новата система няма никакви инструменти не България а и Германия, Франция също, просто системата не позволява. Но се преглъщане заради другите предимства на новата система.

83

Анонимен

преди 3 години

Не достигали пари на държавата ни.Тези пък се хвалели с килограми злато и автомобили за по 100 000.Толкова ли е трудно да се конфискува всичко, за което не е платен данък, а нарушителите да идат в трудови лагери до живот, защото злоупотребите им са големи. Не е само тази ромска фамилия. Има и доста други.Докога ще им цепят басма? Цяла тумба са, когато нападат с палки и ножове сам човек с бебе в ръце, но когато се появява втори също невъоръжен мъж, БЯГАТ.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Не са стръвници.Най-обикновени жалки хиени са.Камери около това местно заведение няма ли?

81

До Ивайло

преди 3 години

Хубаво е че си намерил работа, ок радваш се че най накрая имаш някакви доходи, но опрелено не си нацелил правилното място, пробвай в фейсбук, там съм сигурен, че приятели ще те поздравят, че най накрая имаш някакви доходи и ще те поощрят да продължиш да бачкаш упорито напред.

80

Спомнете си как

преди 3 години

княз Борис потушава бунт на боляри.А тези са една шепа ... (знаете какви). Онези през десети век губят не само живота си, но биват линчувани целите им родове плюс слугите и то не за нагло хулиганство, а заради това, че са защитавали вярата и традициите на дедите си. Но са нарушили закон!Онези във Видин какво защитават? Правото на социален *** да подлага на риск живота и здравето на почтени граждани, които за разлика от него ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ на държавата.Да видим сега как ще ги защити тя.

79

Анонимен

преди 3 години

Зли диви животни! Стръвниците трябва да се отстрелват!

78

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че няма значение дали каква раса са, говорейки за група мъже които нападат бебе въоръжени до зъби, т. е. за някакви които очевидно нямат човешки качества, а расовото определяне става само за съществата които имат човешки качества, затова се нарича човешка раса безсмислено е на *** да се опитваш да им определяш човешка раса.

77

Анонимен

преди 3 години

Нас няма да ни умори коронавирус, а коромавирус. В тази посока трябва да бъдат насочени противоепидемичните мерки. Изолация, дезинфекция, изгаряне, заравяне и забравяне.

76

До 63

преди 3 години

Любопитно ми е какво оправдание можеш да измислиш, за група мъже които са нападнали бебе с палки и ножове, позволяваме ти да си развихриш фантазията докрай, е не до степен, че тези мъже са пътували до бъдещето и са видели, че това бебе е следващият Хитлер, и за това са се върнали и го нападнали спасявайки човечеството.