15

Василев

преди 3 години

Най-умният ход , който може да направи Доналд Тръмп е да предаде щафетата на световен лидер на Китайския Древен, Мъдър и Победоносен Китайски Дракон, който прекърши англосаксонските и европейските икономики с образование, технологии,дисциплина и свръхконкурентност!!Така както египетската цивилизация е предала щафетата на римската, предала щафетата е метафора, да не си помислят селяните прости, че това е някакво състезание, не тука става въпрос за оцеляване на китайците!Агент Глен Дрейнджър!ЦРУ

14

Анонимен

преди 3 години

Детска радост, бенгалски огън!Хубава работа, дотам стигнаха, че да си мерят ракетите.На кой му са по-големи. И по-бързи.

13

ПроСоТо

преди 3 години

До Василеввиж какво,агент "Василев":-Това НЕ е повод за гордост!..Напротив,би трябвало най на края да разтревожи човечеството!..-Защото:-На къде върви то?!

12

ПроСоТо

преди 3 години

До sherlockкоригирам се:-Не за час и половина,а за час и 45 минути...а ти може да пробваш отново да схванеш какво съм написал....АКО ИСКАШ де!!..НЕ СИ ДЛЪЖЕН!

11

Василев

преди 3 години

Китай не е подписвал никакви договори за ракети и ядрени оръжия!!!След три години Китай ще има толкова ракети, самолети, спътници, самолетоносачи, колкото имат САЩ и Русия взетри заедно!!!Велик и Мъдър е Китайския Победоносен Дракон!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Кой беше тоя дядо?!

9

ПроСоТо

преди 3 години

не щете да са забавлявате,нали?..-Е,на мен ми аресва да "ровичкам"..И така:-Последната ракета-руската "Кинжал",се движи (според твърдения на производителите й) с 12 000 км/час.Е,умножих 12000 по 17 и получих...хванете се за масата!..-204 000 км/ч.!!!!!!!!!С такава скорост,СПОРЕД Тръмпича,били щяли да фъркат новите "суперракети" на Кравария!!!!..което означава,че за час и половина могат да достигнат Луната....."Харесвам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"..

8

ТАНИТКА

преди 3 години

този болен мозьк дето управлява САЩ че прави големи поразии и на половината земя заедно с ПУТИН си мерят влиянието и мрьсните и оцапани пари

7

Хлебец.

преди 3 години

Тая ракета яде ли се? 40 млн вече са безработните от ковид-19. Каква е хранителната стойност на една ракета?

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя защо се въоръжава като ето един вирус върши цялата работа?

5

Хахаха

преди 3 години

Сигурно има в предвид S&P500,но е объркал посоката.

4

ПроСоТо

преди 3 години

"Наричам я супер-хипер ракета и наскоро чух, че е 17 пъти по-бърза от тези ракети, които съществуват в момента."..Човяка БИЛ ЧУЛ бе!!!..Но не споменава от кого е "чул " новината!..-От метачката в Белия дом?..-От отговорния военен,който "не бил щял да каже нищо повече",защото...и той не бил знаял за какво става въпрос,но бил чул от едни други,които били питали други други....."17" пъти по-бързо от досега познатите"..айде сметнете!..-За кеф бре,позабавлявайте се!.."Харесвам Мерседес!"

3

Анонимен

преди 3 години

Пълен психопат!

2

Анонимен

преди 3 години

намерил с какво да се хвали,във филмите все спасяват света,а в реалността все се опитват да го погубят,агресори световни

1

дрън

преди 3 години

Дрън-дрън, самохвалко...