55

Алън Дълас

преди 3 години

До 59: Колко си Зле, със мозъка, по принцип вече не се Учудвам, погледни краварите колко откраднаха от всички тези откритията,щом борак обамов със Нобелова награда за какво говорим, такива като теб,Позорят и Предават България, Срамота, както кравари така и инглизи обичат нас.

54

u4en

преди 3 години

400+ НОБЕЛОВИ ЛАУРАТИ живеят и работят в САЩ .с-у 5-6 в Раша .НЯМА как да не са 1

53

мазепа

преди 3 години

Хиперзвуковите ракети са ''земя-въздух'', тоест отбранителни. Използват се срещу балистични и крилати ракети и самолети.

52

Уолт Дисни

преди 3 години

До Хан КрумДааа, Америка е много по-добра на анимационните филмчета . Нумбър Уан сме и там. И президентчетата ни са супер-дупер. Кат' ракети са . Особено тоя сегашния с перчемчето . Не са кат' тоя - Джуджето от Кремъл. Дето още се захласва по "Ну Пагади" приличащо на рисувано от детенце с умствени проблеми .

51

Хан Крум

преди 3 години

Америка е високотехнологична държава и няма как *** да направят нещо /макар и само във вид на анимационни филмчета които се опитват да ни накарат да приемем за действителност / а американците да не ги изненадат изодзадзе.*** пак го ***..ха - както винаги.

50

q

преди 3 години

17 = Q

49

Кеч звездата Дони

преди 3 години

Тръмпеца може да е главанак ама тамошните ккрави си го обичат... както и нашенските телета дето са виждали Америката само на кино и мнооого си я харесват.Откакто управниците ни обърнаха палачинката и вместо на комунистическа Раша започнаха да се кланят на Краваристан и еврейската демокрация , при нашите лакеи първо имаше малко объркване,как така до вчера вяли червени знаменца сега да започнат да хвалят патока Доналд и да празнуват еврейски празници.... ама се посъвзеха и вече успешно действат.

48

Шматков

преди 3 години

Още места си купуват от руснаците за полети до МКС, тръгнал да ми говори за супер-хипер-мега яката ракета която били измислили........*** !!!

47

Анонимен

преди 3 години

Това е 6така който ва тниците си избраха.......честито хи хи.

46

Луд*ия Тръмпчо

преди 3 години

Хамериканската БЕЛИНА 1 17 пъти "супер-хипер" по концентрирана от руската и китайската БЕЛИНА!!!

45

СкаЛАТА

преди 3 години

ЛИЧИ СИ ЧЕ ТРЪМП ИДВА ОТ кеч БОРБАТА...спомнете си как се подвизаваше на тепиха и около тепиха:СУПЕР-ХИПЕР малоум*но!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Абе дъртия ти си готов само с една ракетка в ония Вулкан дето е половин Кравария. Изригнеле ще ви вкара всички в океана без исключение. Изнасяйте се докато не е гръмнал. За последно е гърмял пррди 600 000 години оттогава са минали 650 000 години времето му наближава. Качвай се на хипер светлинната ракетка и се изстрлвай за Марс бе Мадеж.

43

Анонимен

преди 3 години

аааа

42

Хамлет

преди 3 години

Уви...бедни ми Йорик!Познавах го Тръмпосания му*нчо,един посредствен изследовател на безкрайната шега,на най добрата"супер-хипер"фантазия...Хамлетъ разсъждава над черепа на Йорик ,на съда шут,който го забавлява като дете,над краткостта и безмислието на човешкото състояние и неизбежността от смърта от "СУПЕРР-ХИПЕР"ракетата на Тръмпосания оли*гофрен.Хамлет описва малоумието на хамериканския президент с лека и тънка ирония от която ни настръхват косите...УВИ!"Да бъдеш или да не бъдеш"...

41

супер-хипер

преди 3 години

Заразените в САЩ са почти милион и половина,починалите-87 315.

40

Анонимен

преди 3 години

САЩ много отпреди Русия работят по тези ракети и всъщност всичките анимации, които Путин размахваше, са взети от американски сайтове.

39

фандъчка-Фандъчкова

преди 3 години

Върнете го в първи клас за да се научи как се умножава по 17 .

38

ПроСоТо

преди 3 години

До до ПроСоТоокей!..Да направим сметката отново с отчета на забележката ти:12000 по 3 прави..36000 км/час..Или..10 (ДЕСЕТ) км в секунда!!!!..При 8.2 ракетата напуска Земята,при 10 почти достига "втората космическа скорост"..-та да оставим тия ...щурави забавления,а?!

37

Ню Йорк-таймс

преди 3 години

Докато разглеждаме събитията около пандемията "Ковид-19",различни въпроси остават без отговор:Лу*д ли е патока Доналд или е само "супер-хипер" кроманьо*нец?

36

Бате Гойко

преди 3 години

"бюджетът им изглежда доста впечатляващ."Не е много впечетляващ на фона на общият бюджет за отбрана. За "супа-хайпа рокет" със сигурност няма да стигнат. За един самолет, дето не могат да го доизкусурят, отидоха 55 млрд +.