35

ГЕН. мУУУ-тафЧИЙСКИ

преди 3 години

Премерете му температурата и непременно му направете ПСР тест-не му е чиста работата!

34

Наблюдател от ООН

преди 3 години

Не му обръщайте внимание на тоя Главанак,той си бълнува.

33

Защо ли?

преди 3 години

Пентагонът отказа подробносто!!!!!

32

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Наричам я супер-хипер ракета и наскоро чух, че е 17 пъти по-бърза от тези ракети, които съществуват в момента.....МДАААА...дайте още БЕЛИНА!

31

Анонимен

преди 3 години

Верно е луд и разполага с ядрено куфарче.

30

Анонимен

преди 3 години

Ми, че Тромпета беше препоръчал да се пие "Белина" срещу Коронавируса, мъ не уточни, че по този начин може да се излекувате от всички болести "веднъж и завинаги"!-))))Някои по "образовани американци" дори последваха препоръката на Тромпета и моментално се "излекуваха" завинаги, от всичко и всички!!!!Абе, виждали ли сте ***.-.му.-.нка с граната, а с ядрено оръжие???Страшничко е, нали!?

29

говедарски мечти

преди 3 години

Шоумена пак сбърка скоростите...дали е първа или ЗАДНА,все му е в тая...*** много е *** милия.Интересно кави ли вицове се разправят в Белия дом за смешките му?

28

Даа

преди 3 години

Добре, че я има Америка. Да спим спокойно. Щото като гледам китайските и руски толупи...

27

Анонимен

преди 3 години

Наричам я супер-хипер ракета и наскоро чух, че е 17 пъти по-бърза от тези ракети, които съществуват в момента. Ако вземем най-бързата ракета, която имаме сега...-------------Руската "Авангард" достига до 27 000 км/ч, умножаваме по 17 и ... такова чудо у Природата Нема!!!!!-))))Нищо не може да лети в Атмосферата със скорост над 350 000 км/ч и да не изгори!!!Подобна "информация" е предназначена за средностатистическия хАмериканец от Айова, Монтана или Орегон.

26

Анонимен

преди 3 години

При една бъдеща война няма да има победители, а може и оцелели да няма. Да продължаваш да правиш ракети или да купуваш изтребители за милиарди е безумство.

25

Ром"с

преди 3 години

Супер-пупер се казва ракетата!

24

баба мара

преди 3 години

бюджетът на Пентагона за смърт е 748 милиарда за 2020 а колко са за изтърбушенатаздравна система която е построена на принципа на печалбата в сащ измряха повечетонегри и бедни които гласуват за демократите сега преди изборите какви ли непростотии ще измисли да пият белина да отвлича мадуро да пуснат още някоязараза

23

Кой е по-по най...

преди 3 години

Моля, другарко...мойта ракетка ЩЕ е по бърза....ПУСТИ МЕРАЦИ!!!!

22

Въхььь...

преди 3 години

А стига бе...Бря,бря...тцъ...тцъ...

21

до ПроСоТо

преди 3 години

Не четеш ли статията? Тръмп вика че ракетката му е 17 пъти по-бърза от текущите американски ракети.И 3 пъти по-бърза от най-бързите руски/китайски такива.Така че не е 12 хиляди по 17, а 12 хиляди по 3.Забравил си едно "т" в името си, май. Сещай се къде.

20

Хвалипръцко

преди 3 години

Тръмпосания пак се изцвъка върху *** на жена си неподготвен....Чул бил от една жена хигиенистка в Белия дом,която чула разговор в градския тарнспорт между двама пияници ,че лудите военни в САЩ щели да разработват "супер-хипер ракета"-17 пъти по бърза от извъкването на патока Доналд върху дупето на Мелания, но за тази цел им трябвали около 50 милиарда $ безотчетни ....

19

Анонимен

преди 3 години

Само ,че руснаците и китайците вече я имат на въоражение , а тея тепърва ще я разработват . Докато стане готова , ще е вече демоде .

18

Анонимен

преди 3 години

Киш,киш,убит си. Няма да играя повече с теб.

17

Анонимен

преди 3 години

Северния полюс. Срещнали се руска и американска ракета. Решили да пийнат по едно, две и три, и размислили. Аве тия ли ще ни карат да се унищожаваме сами, дай да се върнем и се гръмнем при тия, дето ни пращат. Бум, няма Москва, бум няма Вашингтон.

16

Алън Дълас

преди 3 години

Нашия *** се хвали със себе си, демек голям Управник, другия със ракети които нямат и няма да имат, както кацането на Луната.