37

Анонимен

преди 4 години

До ВутеСъс сигурност. С кадаиф и локум. Товари от кадаиф и локум мисля че са конвертируема валута. Във вслеки случай по-конвертируема както от лирата така и от рублата.

36

Toto

преди 4 години

Европейската част на Турция трябва да се отдели от азиатската със референдум, те не са с Ердоган, то се видя на изборите в Истанбул.

35

До 34 ***GOFFETO

преди 4 години

В Белгия държавните служители са 850 хиляди, а в България са 97 хиляди. Да вземем да ги увеличим, а?

34

TR

преди 4 години

Mnogo ste zagrijeni otn. finansovite problemi na Turkiye. Ne e li po dobre da si pazite goloto si dupe!!! Ot po golemite komari ;) rabira se.

33

Вуте

преди 4 години

Абе, Ердоганеца ше има ли пари да плати за ракетните установки на Путин?

32

Ddd

преди 4 години

Турците сами си избраха съдбата, вместо да се развиват като нормална демократична държава, те предпочетоха дивия средновековен ислямизъм и си избраха Ердо-султана който им пълни главите с разни идеологии за зли сили, тайни врагове и всякакви щуротии.

31

До 34. ..GOFFETO

преди 4 години

Не са 450000, а 17 милиона държавните служители в България, а в другите държави не са 20000, а 20-22 човека. Писна ми от. ...

30

въпросче

преди 4 години

е тя кога излезна от кризата ?!

29

ЪЪЪЪЪУУЪЪъ ТАПОГЛАВА

преди 4 години

Купуват се снимки на самолети , някой щял да става Световна военна сила с 8 самолета !Айде по леко , може да струват милиарди , но се свалят за миг !Много са нещата за изброяване , но доволен ли е българинът от съществуването си , харесва ли му да е беден и потънал в кредити , а мотото на живота му да е някакъв стар западен таралясник с хиляди данъци по него и модела смартфон от Китай !Не е ли по нормално политиците да се сменят на максимум 4-ри години и да се правят проверки какво са свършили за хората !Или е по нормално някой пак да ги краде с десетилетия , макар и с по различни госп

28

ISRANOTO GOFFETO

преди 4 години

загубихме над 2 милиона население , доходите ни станаха най ниските не само в ЕС , но и в Европа , еврофондовете напълно безконтролно се крадат от избрани лица , държавните служители станаха едва ли не доживот на хранилка , станаха 450 000 , пък други държави с двойно население се оправят с по 20 000 , пенсиите са за Бог да прости , болите не смогват дори само на цените на лекарствата , а по болниците е пълна корупция , лекари станаха застрашен остаряващ вид , за сметка на футболистите !

27

bobobo

преди 4 години

DW haha

26

f

преди 4 години

НЕКА ПО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СЕКЦИИ ИМА ЗЕЛЕН И ЧЕРВЕН ПЛИК, КОЙТО КАКВИТО ИСКА, ЧЕРВЕНИЯТ Е ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ, И ДА МОЖЕШ ДА ПУСКАШ ПО ПОВЕЧЕ БЮЛЕТИНИ В ПЛИК, НАПРИМЕР В ЧЕРВЕНИЯ ПЛИК БЮЛЕТИНА НА ГЕРБ И ДПС, КОЕТО БИ ОЗНАЧАВАЛО, ПОЛОВИНКА ГЛАС ОТРИЦАТЕЛЕН СРЕЩУ ГЕРБ И ОЩЕ ПОЛОВИНКА СРЕЩУ ДПС. АКО СТЕ ПРОТИВ ДПС, ТРЯБВА ДА ИЗГОНИТЕ И ГЕРБ!

25

БГ

преди 4 години

Странно.... Доста са трудулюбиви. Ще се оправят. Да му мислим Ние, дето все искаме от Държавата (а Държавата - това сме НИЕ), а се пробваме да лежим, да папкаме и да спинкаме колкото може повече. Е, ние тримата, дето работим, как да изхраним толкова мързелива ***!?

24

Ром'с

преди 4 години

Май само ние сме добре в Европа, като четеш Днес и слушаш Бойко, а и НСИ -ръст за първото тримесечие!

23

Анонимен

преди 4 години

Икономика и турция...Ха, ха, ха... локум, чехли и прекупени китайски ментета...

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24България не е имала толкова силен международен "играч" от много много време.

21

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовАхахаха, руския хибридник забрави кои преговярящи ни загробиха с руския газ. Другарю смачкан мокър вестник, я ни припомнете кой подписа договорите за газа на цени почти два пъти по-високи от тези за Западна Европа. А кой ни извиваше ръцете при опита ни да продадем реакторите от Белене? Коя опашка ще късаме този път?

20

Анонимен

преди 4 години

Нека да продължава така чобанина, докато една лира стане по-евтина от 1 цент.

19

Проблемът е в Ер

преди 4 години

и агресивната му политика за ренесанс на Осман.имп.Той не разбра,че Т-я ерегионален играч,използван от Р-я за ерозиране на ЕС и НАТО.Постависи големи цели,но капацитетът на Т-я(въпреки че е в топ 20) е недостатъченза изпълнението им.Скара се с всичките си съседи(без нас по ред причини),съсСАЩ,ЕС,СА,Израел.Няма съюзници.Икономиката му работи на ишлеме,с чуждоноу-хау.Чуждите фирми-майки обаче считат за рискови нови инвестиции и неги правят.А сега и "короната"...Няма светлина в тунела.

18

Анонимен

преди 4 години

Нещата си дойдоха на мястото.Анадолският нужник зае полагащото му се място.