57

До турчин

преди 4 години

А ти ще миеш тоалетните в хотела, ще сервираш на румелийската рая и ще се усмихваш тъпо за 5 лири бакшиш.

56

Рашо

преди 4 години

Да не забравяме че в Бг има и 1-2 милиона роми които са към бюджетния сектор.

55

Анонимен

преди 4 години

Сега турция, другата седмица блатная.

54

До 49

преди 4 години

Бъркате понятията. Има обществен сектор, в който в България са заети около 546 хиляди човека според НСИ. Част от обществения сектор е бюджетния сектор, а част от бюджетния сектор са държавните служители, които са около 97 хиляди. Този мит за милион работещи държавни служители, не знам защо се разпространява.

53

Анонимен

преди 4 години

Хубава новина.

52

Анонимен

преди 4 години

ДА, ТУРЦИЯ Е ЗАСТРАШЕНА И СИГУРНО ЩЕ ФАЛИРА. КОЙТО СЕ Е ОДУПИЛ НА РУСИЯ ВСЕ ФАЛИРА.

51

Трол

преди 4 години

Така, значи. Така както Боко не е България и българина не е Боко, по същия начин Ердо не е Турция и турчина не е Ердо. Не мразете турците, те нямат избор. В Турция има сериозна диктатура където те вкарват в затвора с измислени обвинения, ако си неудобен.

50

123

преди 4 години

SLEDVASTIA MESETS 1 BG LEV =5 IMAMSKI LIRI ,DOSEGA KARAHA NA VERESIA NO DOYDE VREME AMUDJITE DA PLATAT SMETKATA AKO NE MOGAT BANKRUT.

49

Анонимен

преди 4 години

Кеффф

48

Реджеп костов

преди 4 години

1 долар = 3000 лири

47

Турчин

преди 4 години

Нашата румелийска рая мразят тяхното море и ще дойдат на анталия да ни закърпят туризма ашколсун гаурри

46

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте, че армията на хафтар и руските вагнери убиват десетки турски офицери в либия, кюрдите вчера убиха 14 турски командоси в сирия, а руското пво е свалило близо 60 турски дрона тая година по 7 млн.бройката

45

Българин

преди 4 години

Туркия ке падне! Едирне пак ще се казва Одрин! Босфор тв ще закъса откъм турски сериали!

44

Трол

преди 4 години

Турция вече е фалирала, само че не е официално. До това води диктаторския режим, където и да е по света. Рано или късно те вкарват в затвора или умираш преди това заради постъпките ти. В момента Ердо не търси МВФ защото първото нещо което те ще му кажат е: "Извади счетоводните книги да видим какво сте направили с финансите и къде са парите". За да държат долара на постоянно ниво изхарчиха и държавния резерв. Въпрос на седмици е Турция да обяви банкрут ако не намери нов заем, който никой не дава.

43

Анонимен

преди 4 години

пет пари не давам

42

Анонимен

преди 4 години

До До 43Бг съсипа икономиката си в 1997 г. по искане от запада и сега няма нова. Дори бг не могат да се лекуват и са принудени в Турция да плащат.

41

До 43

преди 4 години

В България, хората които работят за държавата са към 1 млн души. Повечето роми работят в държавната сфера, защото не могат да си намерят работа на частно. Демек нема кой да търпи краденето им. Това е информация от БТВ, колко е вярна...

40

Анонимен

преди 4 години

Ей навсякъде зле,брей какво става глей маааму...Само у нас в БГ случихме на оправия. Да възвеличавам Вожда щото мисирките не го хвалят достатъчно

39

Анонимен

преди 4 години

щом от dw и bbc идват тези новини ми е ясна работата

38

Факт

преди 4 години

На практика в целия свят икономиката има проблеми заради коронавируса. Турция не е някакво изключение. След Втората световна война въпросът в такива случаи винаги опира до отношението на САЩ. Ако САЩ поискат, ще фалират Турция, както направиха с Япония около 1980 година, с България през 1989 и 1996-1997 години, а сега и с Венецуела. Ако САЩ решат да дадат заем на Турция, ще го направят, но с условия, които никога няма да научим.