77

Сссс

преди 3 години

Нищо ве, важното е да се бият срещу Асад, че на Ердоган така ми изнася, слушат го тъпите турци, също както тук *** търпим Борисов да живеят 1 200 000 души с 250лв

76

Любопитен

преди 3 години

Турците откриха ли как се произвежда ток или още купуват от България?

75

Чикаго

преди 3 години

Това Беко някаква нова марка ли е?В нас имаме само Уирпуул и Самсунг.В Бест Бай има ли я да я разгледам?

74

НАЙ-НОВИЯ ВИЦ

преди 3 години

МЮМЮН И ИКОНОМИКА

73

Анонимен

преди 3 години

Турците винаги произвеждат неща с двойно и тройно предназначение...Купуваш си турска дреха и след първото пране вадиш тържествено един разпърпан ***,който ще продължи да ти служи за миене на пода!Купуваш храна и получаваш чудесно разхлабително!А уредите Беко са неизмерима брънка от еволюцията на пещерния огън към семейно огнище!А прехвалените турски дронове,кюрдските овчари ги берат за желязо на ята с прашките и гегите!

72

Ти да видиш

преди 3 години

Дори с България търговското им салдо е отрицателно.Повече внасят,отколкото изнасят!Само едно ориенталско самочувствие.

71

Зозо

преди 3 години

Каква икономика имат? То с боза и локум ако ставаше работата :))))))))))))))))))))))))))))

70

Тр

преди 3 години

А по твоите първобитни пазари от тенекии кво се веят?илиеци и димитровград?о пардон не се веят все още,забравих че са затворени.***

69

ИСТИНАТА

преди 3 години

СЕМЕЙНИЯ СУЛТАНАТ ФАЛИРА!НА КАПАЛЪЧАРШИ ЧЕХЛИ И *** АДИБАС СЕ ВЕЯТ САМОТНО!

68

Мустафа

преди 3 години

Средната турска заплата по днешния курс е вече 500 български лева.Затъваме от ден на ден.

67

Анонимен

преди 3 години

Аз турска стока некачествена засега не съм видял, Беко за мен е номер едно, пробвал съм индезит, мулинез и др, но беко независимо какво държи поне 10 години без да се троши. Халати и кърпи - няма по-добро от турското, купувал съм и египетски, дето го водят най-добрият памук, ами качеството е *** в стравнение с турското.

66

Ганьо анцунга

преди 3 години

И пpaceнцата изклaxa за цъpвлyлки кoжицa ми не остана!

65

Анонимен

преди 3 години

"пише в свой материал DW" ?!? --щом това го пише дойче велетурците са окей, това е една долнопробна мелница за лъжиот времето на гьобелс. Дори и даимат дългове ще си ги реструктурират,а сега започва възстановяване следпика на кризата.

64

Анонимен

преди 3 години

Една почти 80 милионна държава с функционираща индустрия )автомобилостроене, електроника, самолетостроене, дронове и.т.н.Почти 50% процента млади образовани хора. Образование на ниво по високо от България! За последното ме боли да го кажа, но е факт! Питали ли сте се къде се признава новото образование от България в Европа?

63

бай ганю

преди 3 години

Всеки авантюризъм си има крайспоред бай ердо щом си имат аллах не им били трябвали доларинарода обаче вече не му вярва на фалшивото говоренедори и ердо да си тръгне то следващия няма да може да възтанови нищо краткосрочносистемата им за пореден път доказва че една страна се управлява институционално а не авторитарно

62

Някой

преди 3 години

Много има да чакате Турция да фалира. Те в момента са Сирия, в Либия и къде ли не и това не става без пари а с много пари. DW винаги е създавала и ще продава да създава черна пропаганда и да промива мозъците на жалки псевдо-патриоти . Ще има да чакате.

61

Анонимен

преди 3 години

Определено ДА, малко им трябва още.

60

Ердоган

преди 3 години

Това са инсинуации.Хазната пълна,та прелива.Започвам да строя втори канал,успореден с Босфора,за стотици милиарди долара.Туризма ще се засили,чрез нова серия млади кючекчийки.А иато разширя Турция в Сирия с петролните кладенци и нефта край Кипър,следва Новата Османска империя! Аааа,забравих бе чоджум,за новата рецепта на рахат локум и баклавички.....

59

Handel

преди 3 години

Турция има много развита икономика, която няма как да фалира. Просто процесът на силна инфлация който беше замразен за няколко месеца поради епидемията ще продължи. Като гледам колко е иокономически неграмотна статията, явно е преписана от DW. И епидемията не е виновна за трудностите, а обратното - забави ги. А сега естествения процес отново ще започне и няма да спре докато религията се слага преди икономиката.

58

Toto

преди 3 години

Май единствения приход за Турция ще останат милиардите дето ги взима от ЕС за емигрантите.