191

гьобелс

преди 4 години

много ясно ,че ще пишат за проеала на Шведите и гениалноста на Щаба....от триста извора вода ще ви донесат и по сто пъти на ден ще ви я дават...

190

Анонимен

преди 4 години

А какво да кажем за България, където възрастните умират от студ или се бесят, заради невъзможност да се лекуват????

189

Анонимен

преди 4 години

"Швеция се провали!","В Гърция и Турция да се почива е лошо","Група платени викат пред парламента"......Слушайте мисирките в тикволандия е рай.

188

Анонимен

преди 4 години

Не сме били там не сме видели.Спрете да промивате мозъците на хората и да ги плашите до смърт. Не знам дали платените глашатаи ще умрат от коронавирус но със сигорност ще бъдат наказани свише.

187

Qwerty

преди 4 години

Добре, провали са се с грижата към възрастните хора, но ще се напаснат. Останала част от хората не са психясали вкъщи. Децата не са били заключени вкъщи и не са фалирали толкова много фирми. Нека си правим заключения догодина. Пилците се броят на есен.

186

минувач

преди 4 години

До 188Тоз па къде отиде! Ти си по-безумен от твърдението си!Това, че всеки се мисли за терикат и иска да прецака някого, не е качество. Точно това правят масово - всеки мисли, че правила не се отнасят за него и ги нарушава, като по този начин поставя на риск всички други...не говоря само за вирусчето.

185

Анонимен

преди 4 години

А шведката Грета Тунберг какво каза по въпроса?

184

Факт

преди 4 години

Брой починали заради вируса на един милион населениеШвеция - 349Дания - 93Финландия - 52Норвегия - 43

183

Анонимен

преди 4 години

В Норвегия умрелите от ковид са 220 души, а в Швеция - 3500, т.е. 16 пъти повече, което показва , че в Швеция нещата вървят на зле, защото всеки ден умират по стотина души, т.е. до две седмици жертвите ще станат към 5000 души

182

До 187

преди 4 години

Това си е в генна на българинът. Ако бяха дисциплинирани и послушни сега нямаше да има България, а Турция тука. Всички щяха да са помаци.

181

минувач

преди 4 години

Изкючително недисциплинирана нация сме! Казвам/пиша го с огромно съжаление!Толкова много безхаберни хора да има у нас, просто невероятно какво израстна за 30 години слободия!

180

Горан

преди 4 години

Пълни глупости! Нима искате да кажете, че в Швеция има само 3 313 възрастни хора!? Абе, вие кого пак се опитвате да правите на маймуни!? Я, ги сметнете тия хора процентно, недейте да пишете стъкмистики! Швеция не се е провалила, а се провалихме ние! И, не само ние!

179

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да не подкрепям подхода на Швеция сега в момента всички ние сме Швеция. Отначало имахме мерки, сега когато случаите са повече нямаме никакви мерки...

178

Анонимен

преди 4 години

Швеция не се е провалила и това ще се види вбъдеще.Защото се иска наистина мъжество, да пожертваш малцина, за да спасиш мнозина.А ние за да спасим 100 удавника, потопихме кораба.

177

Анонимен

преди 4 години

Пак завъртяха палачинката - от Швеция се провали, отидоха на - Швеция се провали по отношение на старите хора.Гиди глобалисти, умора нямат ***.

176

Анонимен

преди 4 години

До На тоя хал!?50% от всички домакинства в Стокхолм са от един човек. Ко речИ?

175

Анонимен

преди 4 години

В немските медии пише нещо коренно различно... Но в страната със свобода на словото на 147-мо място след Либерия и Перу, това е нормално.

174

Шведа

преди 4 години

Не ми пука ! Който ми пречи, просто го изритвам като оная чистачка !

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 177То е писано, но кой да чете статиите, вместо да бърза да коментира.

172

От Берлин

преди 4 години

До АнонименМъжки, явно не знаеш изобщо как работи държавната,, журналистика" тук...!? Наивник.. Седни си: Двойка! А, вкъщи си пусни Азис, да ти изостри сетивата чалгарски.... Хахаха