231

nina

преди 4 години

Абсолютно се провалиха,или може би това беше и целта на правителството им-да се избави от старите хора .Те нямаха достатъчно защитни облекла в болниците за лекарите си,какво остава за служителите в старческите им домове. Ами на близо 30 000 заразени 3600 мъртви си е 10 % смъртност.Да,и в Дания 90 % от смъртните случай са хора над 70 годишни,но ние имаме 10 000 заразени и малко над 500 смърни случая.ПОвечето от тези възрастни шведи,които измряха в домовете,цял живот са бачкали и плащали данъци,имат достатъчно голям принос за благоденствието на днешна Швеция.И за награда ги оставиха да се изпоз

230

Shark

преди 4 години

Вие видяхте ли на място този провал, имате ли достоверни данни. Или си пишете едно към гьотора, както винаги, за сензацията!

229

Анонимен

преди 4 години

До -10 ти пък щото неси мисирка а както се види че и от 80% си

228

Анонимен

преди 4 години

провали се ама руската ти кооччиина с карантина или без се га са най краставите

227

-10

преди 4 години

Провали се България, защото при липса на епидемия затриха сума бизнеси и възможност хората да си изкарват хляба.

226

-10

преди 4 години

Мисирките припяват. Не виждам да се е провалила, като я сравня с крутите мерки в Италия, Испания.

225

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 228 Единствено това, и също така например, че университетите и училища над 8 клас бяха затворени. И единствено че местните власти по свое усмотрение масово налагат допълнителни забрани след като коня отиде у ряката. И единствено препоръчване на спазването на препуръките на СЗО, които де факто са влизане в релси с карантинните мерки в други държави. Иначе е само тва, живеят си нормално. Иначе нормално в Швеция е 50% от домакниствата в Стокхолм - от един човек.Рядко населена държава

224

Анонимен

преди 4 години

До НякойСупер много се кефя като видя такъв коментар. Най-големите неграмотници го правят, но не става ясно откъде те си набавят информация. Ясно е само, че не знаят, че ДВ има стандарти на работа които са далеч над всичко, което повечето българските медии публикуват.

223

Някой

преди 4 години

Дойче веле... Значи Шведите са много добре.

222

До предния

преди 4 години

Забраната за големинсъбирания е нормално имаше я и 2009 зарад свинския грип за около година само че тогава не изпростяха чувствителните зомбита като сега, може би понеже нямаше фасешит и други идиотщини

221

Анонимен

преди 4 години

Швеция въобще не се е провалила.Живеят доста по нормално и добре от почти всички други общества. Единствено имат забрана за събиране на големи групи над 50 човека.

220

Мнеее

преди 4 години

Не се е провалила Швеция изобщо напротив една от малкотп държави постъпили правилно

219

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 224Ти живееш в Щатите колкото аз живея в Токио.

218

Анонимен

преди 4 години

Нови лъжи от про гербавите издания. Много независими лекари в щатите където живея от 30 години, дават пример с Швеция. Това което става там е абсолютно нормалният начин на протичане на всяка годишна грипна епидемия. А за да знаете истината трябва първо да проверите кой плаща за тази "истина".

217

Fin

преди 4 години

Ясно, не си струва да спорим. Има едно нещо-логика, ти го наричай конспирация. Логоиичнотическото мислиене никоя репресивна власт не може да го победи. Бъди жив и здрав и се радвай на самодоволството си ;)

216

Анонимен

преди 4 години

До FinАбе човек, що не каза че си от хората от световната конспирация, ей начи, веднага щях да те взема насериозно още първия път..:)))))

215

Fin

преди 4 години

Значи колкото и да ти е послушно населението и да следва авторитети, винаги има нужда от демогагия и постановки. Това е ролята на Швеция, да може на Датчани,Финландци и Норвежци да им се дава пример как можеше да умрат 10 пъти повече хора. Друг е въпроса,че числата в Швеция са раздути. А и работата ми е такава да съм навътре в нещата

214

Анонимен

преди 4 години

До Fin до до FinЖивееш в Северна Европа: ами премести се в Русия или Северна Корея. Там всичко е реално, и тъй като и аз живея в Северна Европа, ще ти кажа, че дрънкаш пълни глупости (не че няма разни хипита анти ваксъри и тука, с други думи объркани хора, които не стават за нищо).

213

Fin до до Fin

преди 4 години

Незнам къде живееш, но аз живея в Северна Европа и да ми казваш, че говоря глупости.... Всичко е постановка и ти го знаеш!

212

Анонимен

преди 4 години

До QНяма нужда да демонстрираш, че не си следил нищо покрай тая криза с въпроса си ....