586

Бъдещето

преди 4 години

Няма значение ,кой гласува и колко и за кого .Важно е кой брой гласовете .Преди време ,когато някой пречи го гърмяха ,защото мафията си имаше държава а сега държавата ...

585

божията правда

преди 4 години

До Герб-разбойници-БКПНебесното царство е наше а пъкала е само за вас!-атеисти-комунисти-антихристи...

584

БАРСЕЛОНА ЛЮИНСКИ

преди 4 години

С ТОВА ПОРЕДНО ВЪДВОРЯВАНЕ НА ХОРАТА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ТОТАЛНОТО ОС.РАНЕ НА МУТРАТА С АКЦИИТЕ НА ЛЕВСКИ! И ЕДИН МАСОВ ПРОТЕСТ СРЕЩУ НЕКАДЪРНОТО КРАДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ. ЗА ДЕН В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ ПО 300 ДУШИ ОТ СТАРОСТ, БОЛЕСТ, КАТАСТРОФИ, БЕДНОСТ. ЗА 2 МЕСЕЦА ОТ УСЛОЖНЕНИЯ В СЛЕДСТВИЕ НА ВИРУСА - САМО 80! ЛЪСВА ЦЯЛАТА МАНИПУЛАЦИЯ И ЛЪЖИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОД НАТИСКА БОКО И ЕВРЕИНА ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ, НА КОЙТО БОКО ПОДХВЪРЛИ КОКАЛА ПРЕЗИДЕНТСТВО. ТОВА Е ГРОЗНАТА ИСТИНА!

583

Автогол на Герб

преди 4 години

Много ви се събра и малко ви остана да сте на власт по решение на СССР...Няма ги вече съветските танкове с моторите на Ролс-роис и американските оръжия!

582

към к.667

преди 4 години

Божков постигна целта си: показа, че ББ не е левскар и слабо го е еня за този известен т//им. Арменецът и ближните му изблеяха и ще върнат акциите на В.Б., макар че трябваше да ги предадат на тези, които взеха главата на Божков. Не вярвам левскарите да са на мнението на С.Хиндлиян и сие. Обидени от ББ сините ще постараят да му върнат жеста, както те си могат. Но премиерът обяви заради протеста едномесечно продължение на ИП. Такова нещо и Т.Ж. не би допуснал. А доскоро наричаха Тато диктатор.

581

Герб-разбойници-БКП

преди 4 години

До Втръсна ни!Всичко ни ограбихте даже свободата и живота ни! Бог да ви съди в пъкала!

580

Анонимен

преди 4 години

Давайте направо извънаредно положение до изборите, да нема протести, никой да не критикува, да нема събирания на големи групи хора, да нема недоволства, полицията да дебне .... за да си " избереме" пак ГЕРБ.

579

ами след 14-ти юни?

преди 4 години

Ново 25 безконечно....

578

Газдов

преди 4 години

То се предава от човек на човек и води до тежко протичане и усложнения при лечението.Значи все едно всяко друго вирусно заболяване не се предава от човек на човек, не води до тежко протичане, а в много малък процент, смята се за момента под 5% от случаите имат симптоми, около 1, 2% усложнения. Лечение както при всеки друг вирус няма. Симптоматичното лечение, не е лечение на вируса. Хапче за сваляне на температура не лекува вирус.

577

Анонимен

преди 4 години

Вчера В.Божков изпрати акциите на ФК Левски на лицето ББ с подтекст като прононсиран фен на Левски да оглави отбора и да го води към сияйните върхове на футбола. Премиерът, обиден от това действие, не прие акциите, макар че ако беше поне малко по- подкован юридически трябваше да ги приеме и да ги адресира към П.Колев.Той изпрати личната си секретарка С.Арнаудова и Кралев. Първата се държа неадекватно, вторият дръпна едно слово, макар че нямаше нищо общо с акциите. Божков постигна целта си/следва

576

Анонимен

преди 4 години

Тези продължават да си острят кола на който после ще ги надене народа!

575

Анонимен

преди 4 години

Овчият характер на българите доведе до това един бодигард на Т.Живков да стане 3-и мандат премиер, администрацията на държавата да брои вече 430 хил. души, почти всички гербаджии, министър на МВР да бъде бивш сержант от НМ, на МО - историк, на МВнР - юриЗД, на образованието и здравеопазването - икУнУмисти и т.н. Стигна се дотам заради очакван протест пред МС, министърът на МЗ да продължи ИП с един месец. На това му се казва то.та.ли.тар.из.ъм с всички възможности да се превърне в ди.кта.ту.ра.

574

DDD

преди 4 години

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!ДОЛУ ГЕРБ!!!Както сте я подкарали, скоро, ама много скоро ще стане играчка-плачка! Писна ни от ви изпълнения!

573

Втръсна ни!

преди 4 години

Всяко нещо си има начало и край! Но с тия вече натъкмени простотии-нещата почват да втръсват! Сумати лъжи се изказаха-пика ще е по Великден-нямаше такъв,вируса изчезва при затопляне-затопли се,но вируса не изчезна. Милиони трупове-няма такива! Зала Армеец и Колодрума-готови да приемат болни- някой знае ли сега дали има легла останали там или всичко бе да се шашкат хората? Най-голямата простотия бе PR на Тервел Пулев-един път го снимаха как мие с *** и-дотам- селска простотия! Айде аман вече,а

572

Анонимен

преди 4 години

Май комунизъм и фашизъм ще ви се видят сега като детска забавка. Ето ви демокрация ето ви свобода ето ви нов световен ред ето ви нановаксини да ви превърнат в генетични мутанти. Продължавайте да се кланяте на мафията. Какъв вирус бе тъпани с тест който ви дава 80 процента фалшива позитивност. Дори не разбирате как ви вкарват в клетките и сами си хвърляте ключа в реката.

571

:]

преди 4 години

Казах го вчера, ще го кажа и днес - ОСТАВКА!

570

Анонимен

преди 4 години

Сутринта докато спяха платените ятаци на бат Бойко коментарите имаха смисъл и беше приятно да четеш различни мнения вече тия наглеци се събудиха и е безмислено да коментира човек каквото и да е ,пращат ни в други посоки ,изобщо направляват коментарите в желаната от толупа посака...

569

Анонимен

преди 4 години

Сегашната карантина е само параван зад който се е скрил тулупа.

568

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Сериалът "НОЩ" продължава........

567

Анонимен

преди 4 години

Втората Вълна.