606

да,да ама не

преди 3 години

Уважаеми форумци, надявам се забелязали сте, че много от пишещите тук са "бамнати"!

605

ОБИЧАМ РОДИТЕЛИТЕ СИ

преди 3 години

В новата си заповед 264 от снощи в полунощ здравния счетоводител е разписал следното: I. На ЗАДЪЛЖИТЕЛНА изолация и БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ подлежат следните случаи на COVID-19a) възрастни лица>= 60 г., НЕЗАВИСИМО от клиничното протичане на заболяването!!!!Разбирате ли за какво става въпрос?Има, няма симптоми ако някоя заспала лаборантка заключи между другото, че някой на 60 + години, според нейния претупан тест е носител на вируса - потърпевшият ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще бъде интубиран!!!!!!!!

604

Ей, мисирки,

преди 3 години

На площад "Ленин" е почерняло от народ, а вие мишкувате. Какво ми пишете простотии. Отидете там да чуете хората и отразявайте случващото се в реално време. Вие сте поръчкови списвачи и нищо не става от вас. Каква свободна журналистика, какви 5 лева?

603

Анонимен

преди 3 години

А ще видим ли истинска и качествена дезинфекция ,така както правят в нормалните и отговорни държави...А не само празни приказки...Улици,обществени места,метро,градски транспорт...Или ще размотват мръсни парцали да отбиват номера...Жалка държава..

602

Анонимен

преди 3 години

Егати държавата,щом аз съм и министър.

601

Анонимен

преди 3 години

всички герберасти с маски!

600

Кашлица...

преди 3 години

Някои ще вдигат стачки, а други ще трупат пачки.А вирусчето си върши злото.

599

Хммм

преди 3 години

В хотелчето на Валери Симеонов и хотелчетата на мутрите от властта можеш да сядаш на възглавничка - уж била дезинфекцирана, как обаче - никой не знае! В парка на пейка не можеш да сядаш, щото може с още някой да си размените мисли за простотийте в държавата и да вземете да се мотивирате да протестирате - сакън, не може!

598

Тонката

преди 3 години

До Анонимен662 Ми то за протест от 100 човека какво да пише некой?:):):)Костя Слабичко днес,видях ги:):):)Варненско мини протестче:):):)Аз лично бих събрал повече приятели за по една бира на центъра:):):)

597

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ?ЗАБРАНИХА ЛИ ВИ ОТНОВО?ТОВА Е ВАЖНАТА НОВИНА ЗА ДЕНЯ!

596

в.. м...

преди 3 години

Дъртаци от тях,хаир да видиш,м... ви прокажена,проказа да ви налази,мошенници и предатели

595

Генерал Коронкин

преди 3 години

Тръгне ли си короната и щаба си тръгва. За това трябва да се вземат незабавни мерки- забрана за излизане сред природата за спад на имунната система и задължителни носене на маски в жегата, за да се осигури благоприятна среда за растеж на патогенни бактерии!

594

Анонимен

преди 3 години

А не може ли, г-н счетоводител, да удължите ИП до следващите избори? Иначе тези удължения по 1 месец ще престанат да ви вършат работа.

593

анонимен

преди 3 години

Хотелите ресторанти кафенета ВИ господа вече работят а при лекаря профилактика не може да се прави Браво на министъра Докога Тя годината изтече

592

Анонимен

преди 3 години

Не се казва врат, а шия!

591

генерал Нострадамски

преди 3 години

А като наближи 14-ти юни, ще изтече извънредната епидемична обстановка, и ще измислят "специална здравоопазваща ситуация", която ще важи до 14-ти юли, или нещо подобно.После... не знам какво ще измислят, но те са талантливи, имат въображение!

590

Аз така мисля

преди 3 години

Измислиха ново име на извънредното положение

589

seira

преди 3 години

"ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

588

за сведение

преди 3 години

До БъдещетоОчаква ни новото светло бъдеще под егидата на БКП-ДС агентура!Една трета от комунистите са агенти на Гешев и в момента заемат ръководни места!Архива се пази при Путин за да ги изнудва...

587

димната завеса

преди 3 години

До БАРСЕЛОНА ЛЮИНСКИВсичко завоалирахте с епидемията! Тотална манипулация и фалшивикация е това!