378

за в бъдеще

преди 4 години

406 Така е ,затрупват ни с рейтинги ,реклами и всякъкви гнусотии за да промиват мозъците !!!За да ни отклонят от истинските цености за чест ,достойнство и самоосъзнаване. Това е то световен ред или свтовна мръсотия.За да ни управляват *** трябва да има слаби хора. Психотроннни войни. Безмозъчни същества повече от 50 %. Дано човечеството се осъзнае ; Рекламата вреди , човек има и 6 чуство и мозък дано мисли !!

377

Давай :)

преди 4 години

До ИГРОСЛОВИЦАХайде :))))1) Дай статистика къде сме по доходи в Европа (не ЕС)2) Дай пример кога влиянието на България е Европа е било по-голямо отколкото е сега3) Дай пример когато България е имала повече туристи от Западна Европа и САЩ от сега

376

Анонимен

преди 4 години

А бре, хора спрете са да пишете глупости и откровени лъжи! на някои кухи картуни им се ще нещата да са така ,ама те не са,щото предвид осираньето с кризи карантини маски кпп и тн идиотии за забливане на народонаселението в погрешна посока същото вече му писна и хич не му пукаа за нищооо! Рейтинги ,който си го има ,си го има другите да духат супата

375

ИГРОСЛОВИЦА

преди 4 години

Хайде да играеме с факти: управление на гербКъде е България по доходи в Европа ? спрямо тиквата много напред ,а спрямо вас и фактите и статистиките ? ХМКъде е България в Евро съюза ? спрямо тиквата :много саме ценени и сме номер 1 ,а спрямо вас (нас) :да малка д-ва която е бедна и се съобразява с еврофондовете и т.н ХМ. Къде е България на картата ? Знаят е много ,дала е много таланти , но българският не е на мода ! а спрямо тиквата ; 'Ние сме в голямото семейство на ЕС и т.н РЕКЛАМИ ли слушам

374

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 402Е, нали рейтингите бяха поръчкови? Как хем реално той няма такава подкрепа каквато показват рейтингите, хем постоянно печели изборите?Иначе, аз постоянно чета как такива "гении" като теб, които, между другото, и пишат неграмотно, са "прозряли" истината, и всички останали са по-*** от тях, но иначе като ги питаш какво образование имат и какво работят и веднага замлъкват.Нека пробваме и с теб де: та ти какво си учил и в момента какво работиш?

373

моч

преди 4 години

Рейтинга на спечения киселяк , позорището на републиката , кремълската под ло га и т.н. , в най-добрия случай е на нивото на Нинова и БСП , няма как от кофата догоре пълна с мармалад изведнъж да изпадне шоколад.

372

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 398На прости хора ,просто управление. "Канарчета " много ,,хора малко .Дали ърбавите ше изведат България напред .ХАХА това се вижда и в момента .България е в дъното. А занапред ; с прости хора гласуващи за тикви няма как да напреднеме и един СМ. Доходи ,култура ,самобитност...каквото и да е...блажени са вярващите , обаче язък за балъците .Дали ще вярваш във светлото бъдеще или в Борисовите проповеди за напредъка е едно и също.ББ прави УТОПИЯ/ жалко за неразбралите

371

Анонимен

преди 4 години

Тиква = ТикваЕлементрни задачи по математика.

370

Да бе

преди 4 години

Как Радев 40%,той е с 20

369

червена смрад

преди 4 години

До тефлона се драскаПреди да гледаш треската в чуждото око , виж гредата в своето !Хайде сега бъди така обективен ( което едва ли ти е присъщо ) и направи един списък с престъпленията и злодеянията на твоите мили другарчета болшевиките !

368

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 397Той затова ли пердаши наред на избори?

367

Анонимен

преди 4 години

Кой ли вярва на поръчковите рейтинги на бат Бойко.

366

трудна работа

преди 4 години

За АДБ не са нищо повече от сдс + - ,колкото сдс бяха добри толкпва и ДБТехните гласове ако влезнат в парламента ще стане като с патриотите към герб. Предатели много. Партиите се изродиха в БГ. (Който е на власт с него сме) Дали има партия която да мисли за България ? Сигурно ,обаче ако има и честни хора в нея повече от 10 %. Трудна дилема.Бсп трябва да се откаже от доста неща за да се пребори с капиталистическите си приоми които е предобила 30 години вече.

365

апо

преди 4 години

Колхозници и текезасари , безпросветни , ограничени и ретроградни каскети , вдигайте си сърповете и чуковете , огъвайте се в чевените си пар ца ли и марш на восток към матушката , за вас място в България няма !

364

Анонимен

преди 4 години

Не съм фен на Бат Бойко, но Радев (за когото гласувах) се демонстрира меко казано смешно. Цялото политиканстване в последните месеци беше крайно неуместно.Напомни ми за версията на Томас Уейн от Жокера (2019) с Хоакин Финикс.Там Томас Уейн реши да политиканства и да чете морал по повод убийство (без да знае детайли) и да използва ситуацията, за да се кандидатира за кмет.А Радев реши точно по време на световна пандемия да дрънка глупост след глупост в опит да трупа дивиденти. Беше жалко...

363

Анонимен

преди 4 години

До тефлона се драскаА ти убийци ли защитаваш? Щом от записа се чу,че Божков има група за убийства на хора,той ли ти е симпатичен? Според теб е по-добър от останалите ли? Ако не е извършил престъпления и няма доказателства,защо се крие?

362

-

преди 4 години

Най -голямата заблуда - щели да дойдат БСП, коомуниЗите и т.н. Уважаеми сънародници . сега НЕ ви управлява Българска партия! Имате един послушен *** изпълняващ външни заповеди! България в този вид не е суверенна и независима държава! Може да се дърляме до утре на комунисти и гербаджии - безсмислено - всички сме в казана! Въпросът е друг -искаме ли и можем ли да направим така че да имаме НАЦИОНАЛНА политика. Барселонския неможе да води такава!

361

Анонимен

преди 4 години

До АТо за БСП проблема е че бабичките измряха. Като гледам какво говори Нинова не виждам как нормален човек в активна възраст ще гласува за тях. Има голям вот анти Бойко, но той ще отиде при Слави за по елементарните и за ДБ за по образованите. За Корнелия среден пръст. Радев без нея е само мъж на Деса-***--------------Ами естествено,че за тебе твоята ДБ партията са най-най-най,но ако си говорим честно,точно най-интелигентните и достоойни хора са в БСП!

360

А

преди 4 години

То за БСП проблема е че бабичките измряха. Като гледам какво говори Нинова не виждам как нормален човек в активна възраст ще гласува за тях. Има голям вот анти Бойко, но той ще отиде при Слави за по елементарните и за ДБ за по образованите. За Корнелия среден пръст. Радев без нея е само мъж на Деса-***

359

дърти лъжи

преди 4 години

никой не е питал по телефона за Радев и Болгура.