498

Додо

преди 3 години

Критикуващите Мyн Чo не сте прави! Я какви набирания на лоста прави човека!

497

Анонимен

преди 3 години

Работата на бойкото е да нареди натази алфа рисърч едно фалшиво проучване и готово -- сега може да сипродължава спокойно да прислужвана америконските си господари.

496

Анонимен

преди 3 години

Борисов вече надмина рейтинга на Радев - така е като нарича държавата "зайчарник" !

495

Факт

преди 3 години

Радев, за да получи предимство пред Борисо, трябва да се постарае да изглежда много по *** от него, което няма как да стане! Държи се прекалено конвенционално и възпитано, запазва спокойствие е показва изключителни нерви, което е скучно за публиката. Народа не се вълнува от изрядно поднесени факти и проблеми, а от шоуто! Много по атрактивно е да се срещнеш с бизнеса по жълто черна тениска на раета, отколкото да даваш изявления във фрак в Гербовата зала на президентството!

494

1

преди 3 години

До злобен безделник,интересно,защо не коментираш,институцията на тиквата,който не само ,че срина държавата,но и я затри,с некадърното си управление.

493

Анонимен

преди 3 години

ТОВА ПОДОБИЕ НА ПРЕМИЕР ИМА ЛИ РЕЙТИНГ

492

1

преди 3 години

До Ти да видиш, ти чакай тиквата ,да ти докара инвестиции.

491

Анонимен

преди 3 години

"Борисов и Радев се изравниха по доверие, кой печели рейтинг в кризата?"На времето др. Сталин казваше:"Не е важно кой как гласува, важно е кой брои гласовете!"Та така по въпроса за рейтинга на ББ!

490

1

преди 3 години

Защо тогава другарите, бойко и румен се радват на висок рейтинг от 40%,а останалите 60% не ги одобряват.

489

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Ако се информирам от "алфа рисърч",това означава да съм заблуден(както повечето хора),манипулиран (да не си избирам правилно източниците на ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ)!!!Към тази тенденциозно поднесена информация трябва да се добавят и някои зависимости и се получава това "облъчващо" обществото и " възхваляващо" определени "наши хора"(кукли на конци) "проучване"!!!!Свободата на словото в България е на "екзистенц минимум"!!!!!!!

488

Анонимен

преди 3 години

Тиквата става само за хамалл. Той е катър - много силно животно, но е ялово!Радев, макар и с никакви правомощия, пак постига много повече от тиквата! Справка - форума в Петербург, 2019г.Хората не сме слепи - можем да се сравним с останалите в Европа, а там сме дъното :((((

487

Анонимен

преди 3 години

На бойко стъкмистиката.. алфа рисърч се държи от бъчварова

486

Зозо

преди 3 години

Еееее от ТВ атака ми изпълниха поръката от вчера. От сутринта пак пускат атомните бомби и анимационните ракети :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И затлъстелия "репортер" пак сам си отговавя на въпросите :)))))))))))))))))))))))

485

seira

преди 3 години

"СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ" = "ГОЛЕМ СМЕХ!"ДОКОГА ЩЕ НИ ЛЪЖАТ?!НАРОДЕ!!!!!

484

Бозо

преди 3 години

СМЕШЕН СЪМ ОТ МАЛЪК

483

Ситуационен рейтинг

преди 3 години

Това е ситуационен рейтинг. От сутрин до вечер по всички медии все за коронавирус се приказва. Това не е нормална обстановка за оценка на политици, а до изборите има много време. Догодина всичко ще си е вече на мястото, на което е било преди епидемията.

482

Тонката

преди 3 години

До Я глей. .....На Бакикян сайтовете не вярваме:):):):)

481

Зозо

преди 3 години

Важното е, че БСП-то пак ще ядат шланга на изборите :)))))))))))))))))))))))) Другото е бошлаф.....

480

Я глей. .....

преди 3 години

А времето в БарЦелона било хубаво .... Испанската полиция още разследва "Барселонагейт" ......https://segabg/hot/category-bulgaria/ispanskata-policiya-oshte-razsledva-barselonageyt

479

Тангра

преди 3 години

Fake news.Толкова *** премиер не е имало никога!!!Срам за всички нормални хира останали още по тия места.