398

Анонимен

преди 3 години

Радев - борисовантоними, като бяло-черноВреме е за уволнение на тиквата!

397

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се заяждали с Радев,не съм против ГЕРБ,но Радев е по-харесвания и не виждам нищо лошо в него!

396

апо

преди 3 години

До М, да ...Какво влагаш понятието "ОБНОВЯВА" ???мръсните и въшливи шумкари комунисти се обновиха до най-мастити капиталисти , черените барони крадци-милионери се обновиха до олигарси милиардери , вчерашните сатрапи , убийци и кожодери днес са обновените борци за човешки права ....да продължавам ли ??Обновихте си имотите , возилата , носийките , ку рви те и т.н. и т.н.Но колкото и да се "обновявате" си оставате същата червена гнус!ПФУУУУУУ!

395

Анонимен

преди 3 години

До до 416 от хамлет игрИ аз те "съжЕлявам" за това, че никога няма да имаш шанс в тоя живот.

394

NewOne

преди 3 години

В социологическите проучвания има един похват наречен "Фрейминг". Класически подход за манипулиране на интервюираните и извличане на нужните резултати.Моето разбиране - социолозите са като журналистите "***" - на хранилката.Та и реултатите са такива, де.

393

Анонимен

преди 3 години

Защо е нужно да ни промиват мозъците, защо е нужно въобще да се спори? Не е ли достатъчно да се сравним с останалите държави в съюза, в който се натискаме да бъдем, но пък оформяме дълбокото му дъно! За десет години управление на нарочения за такъв премиер сме дъното на ЕС. Ами това е най-красноречивото доказателство какво представляват управляващите ни и какъв трябва да е рейтинга им! Благодаря, на стъкмистики не вярвам! За мен Борисов е дъно! Неможе да бъде по-дълбоко и мътно от това! Оставка!

392

Анонимен

преди 3 години

Според мен (може и да греша, но така мисля) ГЕРБ смятат да издигнат Мутафчийски за кандидат-президент срещу Радев на следващите президентски избори и затова про-правителствените агенции и медии като Алфа Рисърч и ПИК още от сега изкуствено помпат рейтинга на Мутафчийски и Борисов и съответно изкуствено занижават този на Радев и опозицията. Според мен ГЕРБ ги е страх, че ако Радев и да речем Слави Трифонов някакси се разберат, то Бойко може да изпусне властта. Времето ще покаже дали съм прав...

391

до 416 от хамлет игр

преди 3 години

Научи се да виждаш по далеко от носа си и насочи поглед ,но не Кривоглед и тогава може и да видиш мухите накацали около теб ! Тогава може и да пишеш. но дали ще си още жив или ще си потънал в изпражненията си .Прощавам ти и те съжелявам за несретноста на мозъчните ти клетки .

390

Анонимен

преди 3 години

Радев бил ерудиран и образован,Абе като ви плащат на вас тролчетата,само тоя лозунг ли успяхте да измислите. А коремното и кръгом четата му къде се водят-при ерудицията или при образованието му?Пълен смях!

389

Анонимен

преди 3 години

Рейтингът на Гадев бил 80%,хахахааа,най-вероятно е -80%!

388

до апо от игрословиц

преди 3 години

Не е моето управление !Този глад ,мизерия който казваш е вече повече от 30 години. Не дословно глад ,но мизерия ДА. В България досега е управлявала само МАФИЯ или по меко казано предатели и лъжци.Не е хубаво да си песимист ,не е хубаво и да си оптимист ,но реалист е истината.Дали милата ни родина е видяла нещо хубаво.Да природата ни ,но не и пшолититици.Не сме бананова република ,но сме измислена държава .Заради всичките ни политици ,сега с герб къде сме : в ямата ,с думи няма как да го опиша.

387

Анонимен

преди 3 години

До СпецаСещам се по какво си ПСЕЦ :))) , то всички каскети сте спецове в тази област.....

386

Анонимен

преди 3 години

Рейтинга на Радев е 80%. Това е истинското социологическо проучване,,другото е за баламурници.

385

Анонимен

преди 3 години

КАЛИНКИТЕ НА МУТРАТАКалинките са безобидни, докато не влязат във властта. И са особено вредни, когато трябва да се вземат спешни и непопулярни решения. Тогава лъсва цялата им некомпетентност и безпомощност.

384

Анонимен

преди 3 години

До до 408 от игрословиц/413Трагичен си в игрословиците. Може би да се върнеш в пясъчника, за да си си на нивото.

383

М, да ...

преди 3 години

До апоАк си справедлив, и умееш да наблюдаваш безпристрастно ще забалежиш, че БСП се обновява! Което неможе да се каже същото за закостенялите противници на БСП, трамбоващи на еднно място от времето преди ББорисов ! Светът се променя но някои хора никога/ все други но не и те са виновни/!

382

до 408 от игрословиц

преди 3 години

По доходи сме пред Сомалия ,след всяка Евро д-ва , след всяка от бившите източноевро страни ,някъде в Африка .Малки и средни фирми са много зле.Влиянието на България е УТОПИЯ , къде сме в ЕС !!!!!!!!!!! Редник НЕЕЕ по долу по званиеБЕЗ коментар ,отново реклама на гърбавите слушай си ги .Дали Франция ще се съобрази с Бг? Туристи. България трябваше да е туристическа д-ва. Туристите отиват повече в Гърция отколкото при нашите средновековни курорти.Примери искаш :виж Кипър или др. дестинации.

381

Анонимен

преди 3 години

Пожарникаря се изравнил по рейтинг с Президента,хахахахаааа,ама било само я мокрите сънища на Мисирките.

380

Спеца

преди 3 години

Да се сравнява тая американска марионетка и ужасяващо неграмотен и неподготвен за премиер пожарникар Бойко Борисов с ерудирания и независим Президент Румен Радев е кошунство!Крайно необходимо е в Конституцията да се запише , че Премиер , се избира както Президент - мажоритарно , а не с договорки с мижави патерици!КОЙ ГО Е ИЗБРАЛ ТОЯ ЧОВЕЧЕЦ БОЙКО БОРИСОВ?Избраха го Шкембе войводата , Волен Сидеров ,Доган ефенди , Марешки аптеката и т.н. мишоци!

379

апо

преди 3 години

До ИГРОСЛОВИЦАДа , така е ! За жалост сме на дъното в ЕС - факт, но какво ще кажеш по въпросът за вашето управление - глад , мизерия , източени социални и пенсионни фондове , банкови фалити и разграбени спестявания на цял един народ , хиперинфлация , месечна заплата 5$ , национална катастрофа , бандитска приватизация , заменки , схеми "батко и братко" спрени фондове , отново банков фалит и още и още и още......При всяко управление на БСП се нареждаме не на европейското а на африканското дъно !!