22

Пижо

преди 4 години

От коментарите виждам, че повечето хора са наясно с манипулацията "изследвания-заразени". С тези данни се борави от първия ден! От първия ден се контролират не само броя на заразените, но и местата (така нар.огнища) на зараза. Да не забравяме защо беше избран именно Габрово като място, където да се направят 100-тина изследвания, а не, да речем София. Така, че ако на Борисов му притрябват още пари, а това ще стане в края на лятото, веднага ще се увеличат изследванията.

21

ined

преди 4 години

Значи щаба да внимава колко теста и къде да се пускат, за да не преминат границата от 100 калпака, щото ако пак я въведат тая щуротия от първите два месеца, ще стане страшно с бити политици, министри и депутати.

20

смешницииии

преди 4 години

Да очакваме ли 10-ти, 11-ти и 12.05. да са такива и.........хоп, Боцето се изтъпанва във извънреден брифинг и обявява ново ЗАТЯГАНЕ до неговия ЧРД?

19

просперитет ГРОБ

преди 4 години

Това не може да бъде нормална държава, особено със сегашното ръководство!

18

сдфф

преди 4 години

PCR работи на принципа на увеличението на пробата милиони пъти. Пробата се удвоява, след това удвоеното пак се удвоява и т.н до колкото си искате. Ако например пробата се удвои 10 пъти, на всеки човек теста, ще е отрицателен за вирус, ако се удвои 50, на всеки ще е положителен. Това е защото вирусът не е изолиран и пробите се сравняват със сите елементи около вируса, които ги има във ВСЕКИ организъм. Така с контрол на повторенията на "теста" на който създателят му е казал, че не е тест, може да се контролира "заразността". Когато лицата управляващи стадото искат да има, ще има заразени, когато

17

дсффг

преди 4 години

Той чОВЕКА си го е казал не между, а направо на редовете - "или пък изведнъж се увеличи броят на изследванията, то веднага ще скочи броят"(заразени). В превод това означава - каквото решим(ни е изгодно), това ще правим. Но най-точно се превежда така - каквото ни наредят задграничните господари, това ще направим.Създателят на PCR технологията, нобеловият лауреат Кари Мълис, десетки пъти е казвал, че тази технология не може да се използва за диагностициране на хора дали са заразени с даден вирус, а само за научни, лабораторни опити."Тази технология е производствен процес, не тест" е казал той.

16

tzveti8

преди 4 години

Хм....ако Фандъкова се беше сетила овреме да мие и дезинфекцира улиците, щеше да се намали концентрацията на вируса като цяло. А и нали уж в началото казаха, че полепвал по повърхности и се задържат дълго време там.... Така, че според мен по-честото миене на улиците не е толкова маловажно, колкото доцент Кунчев се опитва да го изкара...

15

Анонимен

преди 4 години

Значи аз съм супер отговорвен- 1. Винаги си нося маска в джоба, супер е да си издухам носа или да я ползвам за лигавник 2.винаги има някъв дезинфектант в джоба било то ракия или уиски, и на всеки 5 мин удрям по еди два гълтока за дезинфекция 3. Стоя си в къщи, поне по 5 часа все пак трябва да се спи 4. Сега с дистанцията, избягвайте контакт с хората, се.с само на задна, с моята приятелка мерихме с рулетка от глава до глава има мерър, метър и нещо, пък и да кихне ще е в другата посока, успех

14

До 8 ми

преди 4 години

Нищо не си разбрал от това което казва Кунчев. Не зная мисирките как пренасят зараза върху читателите си, но развиваш същите симптоми.Има се в предвид, че освен 100 установени, ще се има в предвид и скок на взети проби, фактор огнище и пр. оперативни данни. Утре ако станат 100, дали няма да питат, ама казахте, що няма мерки?

13

Анонимен

преди 4 години

до 12 Сещам се заради твоя пост за оня откачалник Иван Ангелов от Айтос в Мюзик Айдъл 2 2008-***, който беше най-големия талант впрочем в историята на това предаване и опосумите Иван и Андрей му викат на сцената в едно предаване- "излизай оттук" и той тръгва да се качва по стъпалата и Иванчо му вика" Я ела, върни се " И Иван Ангелов слиза по стъпалата и вика на тях и на цялата публика" Ама аз не съм папагал да ме разкарвате, аз съм най големия. Така ли еее?" Цялата зала в аплодисменти.))))

12

геррберски Тулууп

преди 4 години

кризата ще продължидокато фалират всички българии докато вземем последното евро от ЕС парите отпуснати милиарди за кризата

11

Анонимен

преди 4 години

Тия клоуни от НОЩ така и не смениха тона. Само заплашват.Хората се научиха да се пазят, а на щабарите работата е да спрат вноса на зараза отвън през ГКПП-та и летищата. Както и да ликвидират заразата в гетата, където ромеите са се отдали на стадните си забавления.

10

Анонимен

преди 4 години

2 месеца да се гаврите с хората не ви ли стига, Годжи, Тиквата?Ще слагаме маски- няма да слагаме...ще слагаме КПП-та, що пък вече да не ги отменим.Глоба 5000 навън ако си без маска- хайде смъкнахме я на 300 лева...Ще ходим навън с маски- хайде вече само за затворените обществени места да важат!Идиииоти такива, писна ни от вас!На майймуни ни направихте!

9

Бау

преди 4 години

До 7Нали черните бяха мaймуни и прочие. Президента на Танзания слушат сега *** :D

8

Миро

преди 4 години

Затваряй!! Докато е време

7

Анонимен

преди 4 години

Ами той самият Кунчев казва в статията , че ако се увеличи броят на изследванията, веднага ще скочи и броят на заразените. Ама тоя коз управляващите си го пазят явно, ако нещо се разбуни политическата обстановка и хоп... айде всички по къщите и никакво излизане.

6

Анонимен

преди 4 години

Някакви разбирачи още в началото на пандемията писаха тука че като се стоплело времето и стане 26 градуса и вируса умирал. Палячовциии, в момента на слънце в България е към 30 градуса- що не умира вируса? Това да не ви е обикновен грип?

5

Анонимен

преди 4 години

И този път ще има тояга по кратуната на тулупа,ако пак затегне мерките

4

Анонимен

преди 4 години

Хич не си правете илюзии...Тая нема да стане повече!Оправяйте си шведските маали, че изобщо не сте в състояние им наложите някви мерки!

3

Анонимен

преди 4 години

до 2 Кое не разбра бее, папагалчо? 3 дни с ПО над 100 заразени, а не 3 дни със 100 заразени.