62

Анонимен

преди 4 години

Какво първо място им се върти на тия в главите?В България,Румъния,Англия , Швеция още няма белези на овладяване на пандемията. Данните от Нългария се смятят за ненадежни, тества се много малко, има блозо 70 000 под карантина,колко от тях да тествани , никой не казва,информации не се предсравят на обществото(коефициент на репродукция, време на удвояване на заразените и т. Н.) Очертава се провал на щаба,липсва ясна стратегия и сами си се хвалят, че България била за например

61

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега пък три дни поред. Бойко каза, че само ден да са над 100 връща мерките. А истината е, че не са направили повече тестове не са ги намерили тези 100, щом с мижавите 1000 теста намират 60+. Важното е кафетата да са отворени и да приемем алкохолизираните болни британци по Черноморието да има оборот за мутробизнеса. Иначе народа кучета го яли.

60

fact

преди 4 години

До Анонименми ше се мре....ко толкоз?

59

морски

преди 4 години

63, братчета от Св.Влас, са коректни към тези които не им правят номера.Учудващо е, но успешно заиграха с руснаците, не бяха алчни, по нататък ... знаете ...

58

Анонимен

преди 4 години

Егаси умрелия "народ"След 3 месеца още не сте виждали болен, но имало епидемия.

57

да,да ама не

преди 4 години

Въпрос за 1 000 000 лева - чели ли са министрите, днешните депутати и прочее управници закона за защита на населението при бедствия и аварии или не са го чели! Ако са - защо не го спазват! Ако не са го чели - защо не са?!И защо депутатите си дават зор да правят закони, после пък да ги доправят, след като нито ги чете някой, нито ги спазва!?

56

Анонимен

преди 4 години

Ще има пак за нови Ферари-та на пристанищните и строителни братчета от Св.Влас. Някой ще се налапа здраво. Скоро ще спрат да обявяват и хванатите с корона. А във Варна правят ли тестове въобще? Където няма тестове, няма вирус и ще има туризъм. Схемата е ясна и на осата, която ми прехвърча около балкона

55

Анонимен

преди 4 години

Когато стане удобно ще се появят не три ама колкото е необходимо случия над 100 с положителни текста на ден и така до догодина до изборите ако има такива.

54

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Ще им затегнат на мутрите .... Те маски не носеха досега, правилата не ще ги спазват.На брега деистват други закони,като Омерта например.

53

Анонимен

преди 4 години

Няма ако, а има когато и каквото реши Бойко. А той реши да спасява Черноморието и мерки скоро няма и да има. Иначе е ясно на всеки, че заразени и носители има адски много. Ако цвъкнат днес едни 6000 теста и ще се обърне палачинката. Но ако както написах - няма вече

52

Munchen_DE

преди 4 години

При около 1500 проби на ден намират средно 50 случая, въпрос на политика е да направят 3000 проби след като отворят още лаборатории и да намерят 100.Докога ще ни правят на маймуни? В началото като правиха по 300 проби, намираха по 10-15.Елементарна матемерика. Трябва да се говори за ръст в % отношение, а не да ни шантажират, тупупи!

51

Анонимен

преди 4 години

Не са решили да тестват, не са намерили. Много удобно, дай на Баце да цака.

50

Истукан

преди 4 години

Има изкуствено надуване на заразените с корона и жертвите, за да упражнява държавата контрол над гражданите и да си гарантират управляващите спечелването на изборите. Като дойдат изборите и всички ще тичкат да гласуват за ГЕРБ и БСП, защото така искат управляващите. ГЕРБ не може без БСП, както и БСП не може без ГЕРБ. Патриотите пък не могат без ДПС и ДПС не може без патриотите. Тази върхушка е вързана и се самоподдържа. Пак същите ще са в парламента и пак ГЕРБ на власт. Не знам вече за кой път.

49

до 41 и 45

преди 4 години

и по малък му е и процента умрели спрямо заразени къде 0.6 при него, при нас около 4

48

ДА

преди 4 години

Ама нали беше-ако достигнем 100 бройки заразени на ден!?Сега па-за три дни!Че ние сме ги докарали вече.Ако правите повече тестове,естествено,че бройката ще литне!За луди ли ни смятате!?Чудите се как да ни затворите пак,гадове ниедни!

47

Анонимен

преди 4 години

"да се върне златото на България и заплати от 5000 до 10 000 лв на всеки който работи"Защо само по 10 000 - не може ли по 100-200 000. Харесал съм си една яхта и едни маникенки!

46

Анонимен

преди 4 години

Последно да ходим ли на море или да не ходим? С маски ли да стоим на плажа?

45

9

преди 4 години

Нали видяхте онзи питбул от нова тв с обратната захапка, как изпълнява поръчки на Бойко и властта.

44

(-_-)

преди 4 години

Доживях някой да ме спасява от настинка.. Пък чак мерки взимат тотално абсурдни! Явно тоя свят е тотално корумпиран и ще става все по-зле:(

43

Анонимен

преди 4 години

Това ГЕРБЕРСКО робство, кога ще свърши, че и нашите деца и ние да видим малко живот.