42

40

преди 4 години

Наистина ли ни мислите за ***. започнаха да тестват хората, нормално да се вдигне броят на заразени, излекувани и тн. Да не говорим, че масово психирахте хората с тези униформени в щабовете ви. А че ще съсипете държавата преди да ви свалят и линчуват е ясно, но ще е късно.

41

до 41

преди 4 години

ха ха вярно все 1.3% ама Лукашенко тества 3 пъти повече, ние стискаме парите!

40

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 4 години

на 14ти всички на протест, за да махнем пожарбикаря и подчиненото, колониално правителство. Всички крадци в затвора и конфискация на заграбеното. да се върне златото на България и заплати от 5000 до 10 000 лв на всеки който работи. И без шзмислени помощи на безработни и без раздаване на пари за деца, които след това ще станат маргинали!!!

39

До 36

преди 4 години

Изцяло за публиката и за мисирките да имат какво да пишат като константи, и после ама що не така а иначе.А щаба е оперативен именно за това, да преценя вида и евентуалното развитие на огнищата.Хич не се учудвай, ако и на 150 не наложат обратно мерки.Но при някаква опасност от свързаност и разпиляване на определени огнища, със сигурност ще блокират и населени места и то по твърдо от това което беше. Опцията излизане с СМС, или затваряне за целия уикенд, още не сме я пробвали,но е възможна.

38

Истукан

преди 4 години

Откъде знаят, че даден човек е болен от корона, ако той не отиде на лекар?

37

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Кефи ме Лукашенко - не взима никакви мерки, а в Беларус смъртността колкото у нас с прословутите "ранни мерки" на Щаба.И с мерки, и без мерки, все тая.

36

до 38

преди 4 години

То и ти артикь трябва да се тресеш, за да не си загубиш държавната службичка

35

Карамунчев

преди 4 години

Този Кунчев ще се окаже *** Мунчев!

34

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

До 6Браво,готов сценарий за фантастичен филм.

33

ха-ха-хааа

преди 4 години

Каратиста май го тресе шубето за другата седмица.

32

Карантиньос Велики

преди 4 години

И защо 100 броя са определящ фактор?Кой я измисли тази бройка, защо примерно 125 да не е решаващата бройка или 89 броя?!

31

Анонимен

преди 4 години

Кого плашите бе! Уpoдu!!!

30

HHAHAHAHAHAHAH

преди 4 години

ТО ЗАВИСИ КОЛКО ТЕСТА ЩЕ ПУСНЕ БОЙКО!АКО ПУСНЕ 20 000 ЗА 3 ДЕНА, МОЖЕ ДА ОТКРИЕ И ПО 500 НА ДЕН!!!!!ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ОПИТ ЗА ИЗМАМА И МАНИПУЛАЦИЯ! ОТ БРОЯ ТЕСТОВЕ!!!

29

6

преди 4 години

Боко го хвана страх, че ще има стачки в страната и ще трябва да подава оставка и започна да плаши да се чуди как да затвори пак народа. Страх го е, че ако изгуби този път и му направят разследване сериозно, ще влезе той и сума ти негов антураж в пандиза, заедно с куклата МуФтаджийски.

28

До гала

преди 4 години

Нищо не следят права си. Ходи си купи дрешки от мола.И да те светна, теста не те освобождава от карантина.

27

гала

преди 4 години

това са повече от три дни и ако проявява безотговорност и започна да щъкам натам -насам ,какво правим?На граничният пункт няма термокамери,комуникирах с една служителка- заплатаджийка,нито ме разпита дали имам оплаквания,контакт с болни , нито ми измери температурата.Егати порното!

26

Анонимен

преди 4 години

Тестовете са само един от инструментите за установяване на Ковид 19. После има кръвни проби, ренген итнСите математици конспирации търсите.Ако тестовете не са на таргет групи, а по друг критерии, що от 800 намират само двама.Проби се вземат по критерии. Ако утре пламне някое огнище, тип производствена линия, само от един обект могат да наберат над 100-200 проби, и при успеваемост над 50%, това не значи че епидемиологичната обстановка в страната съответства на това огнище. Това е смисъла.

25

гала

преди 4 години

следят ,нищо не следят.На 07.05. се върнах от Гърция и на границата ми взеха личните данни и съм под карантита.Очаквах веднага да бъда посетена от районен инспектор,уви не.На 08.05. аз сама се свързах с кварталния, а днес по мое настояване бях посетена и проверена.Оказва се ,че все още нямат информация за мен,името ми при тях не фигурира,явно с пощенски гълъб изпращат данните към проверяващите.Най -вероятно в понеделник ще бъдат уведомени и във вторник ще е първата ми официална проверка,т

24

Пародия на държава

преди 4 години

Тези И З Р О Д И и национални предатели от Щаба отдавна трябваше да са в арестите ако имахме Държава. 80 процента заразени контингенто останалите лекарите балъци дето ги лекуват. И контингенто си го внесе Щаба напълно умишлено щото западняците не го лекуват. Ръкопляскайте.

23

Анонимен

преди 4 години

Няма такива ***, другите границите ще отварят ние ще затягаме мерки. Пълни безумници.