257

БАРЦЕЛОНИУС

преди 3 години

ИСТЕЙТ - ПРОДАВАМ КЪЩА В БАРЦА

256

123

преди 3 години

Е, нагли сте др. Борисооф. Триста дни плащахте за протести срещу несъстояло се назначение през 2013 г. ,унищожихте бизнеса на хората, корупцията е завладяла всички икономически дейности, всявате страх и паника за последствията от Ковид - 19, купувате избори, смятате се за безпогрешни, а вършите непрекъснато глупости, цензурата е завладяла медиите, обиждате всички слоеве от народа., увеличихте държавния дълг от 9 млр. лв. на 24 млр. лв. и то при млр. лв. европейско финансиране. Оставка. Лицемери

255

КЪЩА В БАРЦА

преди 3 години

И МИС хихихихих.....

254

Активист на БКП

преди 3 години

Взехте му артефакти за 2 000 000 000 ? ,бе Толуп ! Агонията на Тиквунь започна !!! Божков ще го унищожи !!!

253

хронология

преди 3 години

"1. На 29.10.2014г.Георги Кадиев внася Закон за изменение и допълнение на Закона за хазарта. 2. На 19.11.2014г.законът на Кадиев е отхвърлен. Законът на Кадиев има една разпоредба, която казва, че с държавна такса 20% се облагат игрите на покер-20% от събирането на такси и комисиони за участие. 3. На 26.11.2014г.Менда Стоянова внася същия закон като разрешават с 20% такси и комисиони за участие да се облагат всички хазартни игри. На 5.12.2014г. този закон е приет".Борисов-2 от 07.11.2014г.

252

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)След СДС наред е да разцепим и унищожим и БСП партизаните:):):):)Там разни други като Боец,Гъзец,Възраждане ***,Атака,Батака и Шоуто на Славей кво да ги коментирам?:):):):)Борисов4 идва скоро колкото и да си пишете по сайтовете:):):):)Малко сте:):):):)Вместо да рИвете Наведете смирено главици и благодарете,че някой ви отърва от бежанците и от коронавируса:):):)То и да пишете и да не пишете все таа:):):)10 години:):):)

251

Анонимен

преди 3 години

не само със спорта,а и с всичко останало, тикво, - дори и с живота ни. но всичко е до време, запомни това!

250

seira

преди 3 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

249

Анонимен

преди 3 години

Ааааааааааааааааааа г-н Борисов,кво ви е дал,кво сте взели вие си го знаете. Толкоз години сте му подписвали разрешение да внася толкова данък, пък ся казвате,че не знаете и той е крал. А да не би нещо да е отказал да даде, та така изведнъж го погнахте?

248

Анонимен

преди 3 години

2loop-a Лойко продължава да наглее и лицемерничи - все някой друг му е виновен, той невинен. Къщата в Барселона се позабрави, както и офшорките му в чужбина. По данъчна декларация няма движимо и недвижимо имущество. Това нормално ли е?!? иначе е милиардер в долари и евро в офшорки и сметки в чужбина на фирми и лица, които уж не познава... ДОКОГА?!!?!

247

Тонката

преди 3 години

До МараТОНКАТАА са и ти ли цъфна бе Ну Пагади:):):):)Пак подметки,кратуни,тикви,Сикаджии,Буди,Винетута,мутри,шайки и като дойдат избори Цър Цър като мишленца:):):):)И така 10 години:):):):)

246

Тонката

преди 3 години

То "Борисов4"че ше има догодина е ясно и не го казвам само аз,а и Андрей Райчев:):):):)Ти ходи пали свещи "Борисов5"да няма,че като ви гледам опозицийката,смешно ми става чак:):):)

245

МараТОНКАТА

преди 3 години

АЗ СЪМ ПОДМЕТКАТА КРАТУНОВА

244

Анонимен

преди 3 години

А защо сега казва че е имал срещи с Божков ?

243

Анонимен

преди 3 години

Божков не е нужно да казва каквото и да е било. Самото му съществуване доказва каква престъпна власт ни управлява. Нужно е съд и прокуратура да влязат в истинската си роля.

242

Анонимен

преди 3 години

Амиии,какво сте му взели .Първо-безценна колекция от исторически артефакти и призведения на изкуството,закупени и съхранени за България.Но сигурно има и нещо вързано с Левски,иначе изобщо нямаше да става на въпрос

241

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаБорисов 4 ще има но на друго място, ако са ти мили - можеш да им носиш цигари там

240

Анонимен

преди 3 години

Ощавиха Черепа.Уволниха го. Така става с назначените милионери и милиардери. Да се готвят Домуза, Шишман, Сокола....

239

Анонимен

преди 3 години

На ревльото от Банкя пак някой друг му е оакал гащите.

238

Тонката

преди 3 години

Пишете,пишете,мутри,тикви,хунти,Барбаганьовци,НО ше издаяните и Борисов4:):):)Такъв ви бил късмета:):):):)Андрей Райчев ви го каза:):):):)