377

Аз

преди 3 години

"Какво сме му взели - завод ли сме му взели, предприятие ли? Просто хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта"Искам само да попитам.Ако образованието,културата,здравеопазването,медиите ,търговията и т.н просто станат държавни какво?Просто няма да има право да се практикува такава дейност от частни субекти.Ще се вземе ли на някого нещо материално?Ако хазартът просто вече е държавен,то има ли друг действащ частен хазарт?Приходите от хазарта само за спорт ли трябва да отиват?

376

Анонимен

преди 3 години

Мутрагеньо,разбери се с Черепа че ще лъснат много неща за теб и твойто минало.А то е доста мрачно.

375

123проба

преди 3 години

Много честни бизнесмени имаме. Всичко са си плащали, никога не са крали. Сещат се кого да наклепат, чак когато дойде прокоратурата. Като знаят толкова много и милеят за народа, защо не се разпри казват по-близичко така, а не от Сърбия, ОАЕ... Южна Африка. Все от далече са много загрижени за народа и за България. Мишки жалки.

374

защо

преди 3 години

Не към премиера, а към главния прокурор и към съда са претенциите ми. След като има такива сериозни обвинения срещу Божков, защо не е стартирано дело и не са му отнети правата на собственик на футболния отбор? Правата на собственик на колекцията от ценни артефакти? Изобщо, защо Божков продължава да притежава собственост в България, която собственост досега трябваше да му бъде иззета?

373

Анонимен

преди 3 години

Божков и Бойко, в две съседни килии в Централния, да имат време по няколко години да си обсъждат нещата на спокойствие!?

372

V

преди 3 години

Фабриката за пари а на народа фабриката за мечтиАко почнат да дават пари на футболисти БОЙКОТИРАМ тотото

371

ШМАТКА

преди 3 години

До Iozeff Три са нещата които ''работи'' основно този: 1.Лъжи 2.Кражби на милиарди3.Строежи на калпави ''магистрали''

370

Анонимен

преди 3 години

Просто В. Божков стана неудобен или не е играл по свирката на някой. Какъв продавач е бил на мечти и ограбвал хората, да не е насочвал пистолет към някой да купува билетите му? Хем дали лиценз, хем му го взимат. В. Б. да си плаща данъците и да си работеше. Как за един човек промениха закона? Дали е ощетил държавата или някой е сметнал че персонално е ощетен и го наказа.

369

Нищо ново

преди 3 години

Получава "комплименти" от Васил Божков пък бил "вбесен". И защо? Стар театрален номер на Бойко.А финансовото министерство всяка година е заверявало данъчните отчети на Васил Божков. Сега се оказва, че министър Горанов нищо не знаел и за нищо не отговаря.

368

Iozeff

преди 3 години

Борисоф е найнекадърният,алчен и необразован човек който е управлявал България!

367

Анонимен

преди 3 години

Управляваш само с брифинги и коментари от джипката...Защо плащаме на ПАРЛАМЕНТ " само за да ти одоборяват на месеца веднъж поредната измислена заповед ? Много скъпо струваш на тази бедна държавица ,защото си некадърник !

366

стар комунист

преди 3 години

Другарю борисов,С днэм Победьi!Историята е това каквото е било, а не това каквото ни се иска да пишем в учебниците!Пожелавам на всички мислещи българи да бъдат живи и здрави! Слънцето за цял свят изгрява ВИНАГИ от изток и залязва на запад.Уверен съм в мъдростта и твърдостта на народа ни да постави всяко нещо на мястото си и на всяко място да има нещо!

365

Анонимен

преди 3 години

Капчица ли срам не ти остана бе ?

364

Дядо Петър

преди 3 години

Рапоне, Божков може и да е икономисал данъци, ама все пак нещо е създал и оставя след себе си (дори и след като му го заграбихте).Докато ти можеш само да раздаваш чужди пари и няма да оставиш нищо след себе си. Освен изцепки и идиотщини.

363

Веселяка

преди 3 години

Борисов май не живее в България, а в Барселона. Кой отговаря за данъците? Какво правят слугите му без негово разрешение - само дишат самостоятелно.

362

ХМ!

преди 3 години

САМО ЧЕ СЛЕД ОРЕШАРСКИ МИНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ КЪДЕ СПАХТЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ И СТИГА СТЕ СЕ УПРАВДАВАЛИ С ДРУГИТЕ НА ВАС ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН - ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА ДОЙДЕ РЕД ВСИЧКИ КРАДЦИ ДА СЕ РАЗКРИЯТ И ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ТОВА -ВСЪШНОСТ НАРОДА ПОДОЗИРА ДОСТА ОТ ТЕЗИ КОИТО ВСЕ СА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ВСЕ НЕ СА ВИНОВНИ ВСЕ ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИТЕ АМИ ПОЗАСРАМЕТЕ СЕ МАЛКО

361

No comment

преди 3 години

По това време управлява кабинетът на Пламен Орешарски с мнозинство от БСП и ДПС.

360

ББ

преди 3 години

хаха...не какво сте му взели...финансирашеви...правилният въпрос е защо го създадохте и търпяхте...продавач на надежди ограбващ стотици хиляди бедни хора,защо не излезете от "джипките" и не си пиете кайвето с "матряла" дето плаща сметките,с Божков може с "матряла"ви е срам..ама спирам да плащам данъци като Божков,не признавам властта ви...Анатема

359

Marin

преди 3 години

Не понасям такива като Божков, дано си получи заслуженото, но е по умен от Борисов и за едно е прав - баце направо си му взе бизнеса и казва на хората "хазарта стана държавен и парите му отиват за спорта". Как тъй хазарта станал държавен, а другите платформи, а казината по улиците ? Техните приходи къде отиват ?

358

тоя па

преди 3 години

До Анонимен 382прав си, но а -*** и пееФски да не би да правят нещо друго.Atero Dominatus!