163

пенсионер

преди 3 години

До Анонимен-152Защо не питаш ''журналята'' защо не пишат нищо за протеста срещу недоразумението Радев?Протестиращите са в центъра на София,на са в Дубай!Явно ''бедняка''от Дубай яко ги захранва!

162

Хахахааааааа

преди 3 години

Ангеле ай стига ве, баш цяла България не е.Виж Русоробите на Копейкин президенчето и бесепето да те се радват на Черепа.

161

АнонимеН

преди 3 години

КОЙТО И ДА ПАДНЕ ВСЕ Е ПЛЮС ЗА БЪЛГАРИЯ!! НЕНАВИЖДАМ И ЧЕРЕПА И БУДА!!А ЕДИН ОТ ДВАМАТА СИ ЗАМИНАВА НА 100% НЕЩАТА ОТДАВНА СА ПОВЕЧЕ ОТ СЕРИОЗНИ!!!И ДВАМАТА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ И СА УБИВАЛИ И ПАК ЩЕ УБИВАТ ДОКАТО НЕ БЪДАТ СПРЕНИ!

160

Анонимен

преди 3 години

Неговият пряк началник както каза той е бил Горанов ,само с него е контактувал а кой обра пешкира ? Той е голям играч ,мошеник но е контактувал с такива и ако на върха не са били такива като него отдавна нямаше да има шанс нали ? Шанс са му дали да се гаври с всички ни ,защото е виждал гаврата и на властта и понеже е видял, мислел ,че себеподобните му няма да имат смелост да го обвинят,но явно се е излъгал ,но този човек няма да мълчи само изчаква ,той е не по-малък хитрец от нашата власт и ще с

159

Анонимен

преди 3 години

Ми за него е по добре да не съществува,и никой да не знае кой е тогава нямаше да го търсят ама това е сега цената която ще плаща за 30 години мислейки ,че е цар в джунглата.

158

Анонимен

преди 3 години

До преди година предполагам е била правова защото никой не ти пречеше на мафиотските игри...Ами, именно - герберите ядяха с него от една паница, а сега такива като "Факт" ги представят като борци срещу мафията :)))

157

Анонимен

преди 3 години

До BondНе е луд този който яде баницата а който му я дава. А защо според теб е правил всичко това ,нима властта не знаеше ,не виждаше или така и изнасяше ,имаше полза ? Как така Горанов този наглец пак излизи суха от тази история като му е началник ,защо си затваряте очите и ушите за тежките квалификации към властта и лично към Борисов и Горанов,Пеевски ,Гешев ? Защо според вас не се връща да се защитава ,той е правил това което са му позволявали години наред ,защото са имали полза от него ,се

156

Bond

преди 3 години

Защо не сте написали най-същественото от интервюто? Нали плачете, че няма свобода на словото"Борисов е общото между онези и тези мутри - беше и тогава и сега. Различното е Пеевски - тогава го нямаше, сега го има. Той дърпа конците в сянка. Да не би аз да съм назначавал Гешев за прокурор""Само с Влади Горанов съм си говорил...Естествено, че (сме имали) лични контакти и срещи, също разговори по телефона, есемеси. Да не би г-н Горанов да твърди, че не се е срещал с мен многократно? Не вярвам"

155

Анонимен

преди 3 години

Жив да го ожалиш тоя. Борец за свобода и справедливост. След време може червените да го направят светец в комунистическата религия. България не била правова държава и се управлявала от хунта :)))))) До преди година предполагам е била правова защото никой не ти пречеше на мафиотските игри...

154

Анонимен

преди 3 години

До Ах,завалията!!Но когато на върха на държавата има такива подобни е още по-опасно ! Много беше интересен разговорът с него за тези които чуват!Когато слушаш олигарха как подканя пъзлъото Хекимян да задава правилните въпроси,много интересен разговор,който искаме да анализираме само обаче за удобните личности в разговора!Лично на мен той не ми е интересен,не ме засяга по никакъв начин по-скоро ме засяга как Горанов излезе пак сух ,как точно той нищо не знаел или го крепи Борисов и тъпче щото мн

153

Bond

преди 3 години

Драги ми *** от днес.бгЗащо сте преписали на вашия сайт интервюто с известен крадец и манипулатор. Тоя караше червените бабички и *** години наред да търкат талончета за да му пълнят джобовете с милиони , сега се жалва от прокуратура и министри. Като лапаше милиони не се жалваше , а сега бил много беден и съществувал на подаяния от приятели п 1. 2 и 5 милиона. Егати наглия лъжец. Тоя лъже повече и от г-жа Лъжа.

152

Анонимен

преди 3 години

Гешев стои твърдо и ги е хванал яко за топкитеАко Черепахата наистина се разприказва, а не кара само на намеци, любимецът ти ще изпадне в много кофти положение - да се чуди как да не арестува тези, дето го назначиха :)

151

Анонимен

преди 3 години

Левскари, ще оставите ли Тиквата да ви докара някакви селяни на Герена и да ги прекръсти на "Левски"? Схемата вече е отработена, цесекарите се продадоха на ловешките селяци. Ето, вече предателят Хиндлиян се е нагъзил на Боко, явно е усвоил едни кинти.

150

Анонимен

преди 3 години

Мндаааа, Божков им понамекна, че им знае всичките кирливи ризи...Не виждам изказването му за Горанов, а то е доста интересно. Пазарлъкът започва.

149

Бау

преди 3 години

Силно се съмнявам милиардер да е лежал в ... Дубай ...

148

Ах,завалията!!

преди 3 години

Направо да го ожалиш!И както винаги нищо не знам,не съм от тук и съм невинен!!Само за гадориите ,които ти и подобните ти мутри,повечето от които на два метра под земята,сътворихте на българите,заслужаваш да те вкарат в панделата и да не видиш повече бял свят!!Тоя незавършен 30 годишен преход го дължим точно на теб и на такива олигарси като теб!!Но за всеки идва видов ден!Е и твоят дойде накрая!!

147

Най-накрая

преди 3 години

Най-сетне дойдоха на власт хора в България , които накараха крадците и пресъпниците да се оплакват от лошите условия в затворите - и в България и в Дубай и Сърбия. Всички се разболяват в арестите, получават стрес, амнезия, световъртеж.

146

Факт

преди 3 години

В жесток гърч са олигарсчета и комунисти ! Вият,крещят, пъшкат , сучат се , но не могат да ритат вече - Гешев стои твърдо и ги е хванал яко за топките ! Най-после има кой да ги озапти ! Тепърва ще квичт още повече другарите ! Имаме редкия шанс да изритаме от обществото *** ! Вече са гроги ! Амин !

145

АнонимеН

преди 3 години

ЧЕРЕПАШКА И КРОКОДИЛА ГЕШЕВ ЕПИЗОД 300 СЕЗОН 3

144

До150

преди 3 години

Аве ти сам не си вярваш на това което си надраскал.Ако този престъпник ,който избяга точно преди да то арестуват ,имаше нещо общо с Борисов, нямаше да избяга.Страх от Борисов имат червените олигарси за това го плюят , единия е в Сърбия страна под Руско влияние.Другия в ОАЕ където има връзки с тамошните власти. Да бъдат сигурни обаче че Гешев няма да се успокои докато не ги вкара там където им е местотоВ кауша.