143

Анонимен

преди 4 години

Джypналя, що не написахте какво каза Божков за Влади Горанов???Що, бе джypналя? Има го на запис, Божков си го каза в ефира на БТВ. Точно в 08:21 го казва за първи път, после още веднъж казва, че ще подаде сигнал по Прокуратурата. Ама днес.бъгъ мълчат...

142

Balamii

преди 4 години

Балсами няма Васко и тези всичките като него са успяли точно както и Свирчана зад всичките са били кадри на ДС и там разните виши кадри от комунизма ония с куфарчетата Васко е гей и не е лъжец това е истина На честни работи не се слагат водещ еврейн

141

Анонимен

преди 4 години

Божков, ела тук, ще бъдеш със номер и ще бъдеш в затвора повече от две-три седмици.

140

Дюбай

преди 4 години

Пича честно си е откраднал парите к'во искат Тея гадове от него.

139

До 145

преди 4 години

Продават си продължението на гърба на Дойче зеле и други сopoсоидни кърлежи

138

Анонимен

преди 4 години

Черепа е престъпник, но е прав , че в момента държавата е управлявана от хунта Борисов, Пеевски и Гешев.

137

Пипий

преди 4 години

До Аззз Точно обвиненията за изнасилвания......смешници.

136

Анонимен

преди 4 години

Кажете защо не сте публикували цялото интервю?? Защо сме на 111 място по свободна на словото? На кого си продавате продължението на гърба???

135

Удожник

преди 4 години

Като почнете с червеното...мани мани.Всичкото на власт сега е с червен произход и се знае от всички.Така,че ако сте на вълна на цветове,взимайте боичките и рисувайте портрети на вождовете.

134

почекай

преди 4 години

До Анонимен ти ще извиеш по-силно, предвид "умното" мутроправителство

133

Общото

преди 4 години

Между между мутрите в миналото и мутрите сега:Преди ги застрелваха под път и над път. Сега ги интернират в ЮАР, Сърбия, Дубай.По-добре жива мутра милионер , макар и в изгнание, отколкото застреляна мутра от некоя друга мутра.

132

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРЕПА ИМА СВОИ ВИСОКИ КРИТЕРИИ ЗА ПРАВОВА ДЪРЖАВА- НАПРИМЕР УПРАВЛЯВАНА ОТ ЧЕРВЕНИТЕ- ЕХ КАКЪВ ЖИВОТ БЕ ТОГАВА- 12 ФЕВРУАРИ 1997Г- БНБ 1 ДЛ- 2965ЛВ, 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ ХИЛЯДИ БГ СЕЙСТВА ПРОДАВАТ ЕДИНСТВЕНИ ИМОТИ И ВЛАГАТ ПАРИТЕ ВЪВ ФИН ПИРАМИДИ КОИТО ГЪРМЯТ И ДЕСЕТКИ ПОЕМАТ ПЪТЯ НА КЛОШАРИТЕ, А ДРУГИ УВИСВАТ НА ВЪЖЕТО- СРЕДНАТА ЗАПЛАТА 3 ДЛ, НО ЧЕРВЕНИТЕ МИСЛЯТ ЗА БЕДНИТЕ, СЪЗДАВАТ ЧЕРЕПИТЕ, А ПОСЛЕ ГИ ИЗБИВАТ ЕДИН ПО ЕДИН- НЯМА ГО ВЕЧЕ ТОЯ ЖИВОТ- ВСИЧКИ СИ ОТДЪХНАХМЕ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ***.

131

Хахокян

преди 4 години

Горкия направо е за съжаление Лошите чичковци Гешев,и Борисов искат да вкарат един невинен и честен човек в затвора.Направо да се просълзи човек ,какви мъки е преживял окован в белезници, а сега се мъчи на квартира в Дубай.Тъжна история .....Смях и същевременно отвращение към телевизия която се опита да манипулира зрителите си,по такъв елементарен начин в стил СССР.

130

юдфбфд

преди 4 години

Призна си човека кои са от неговото котило.

129

Киро Брейка

преди 4 години

До Анонимен 126Да. Хекимян не е журналист, а е арменец.

128

казал е още нещо

преди 4 години

Общото между мутрите в миналото и мутрите сега е Борисов. Различното е Пеевски. Тогава го нямаше, но сега е паякът, който дърпа конците. Публична тайна е, че именно той назначи Иван Гешев. Да разследват кой го предложи. Ако Гешев ме разследва, значи е бухалка.Мутрите навремето ти помагат, ако имаш проблем, след това те пазят, а после ти взимат бизнеса. Ако откажеш, ти унищожават всичко. Съвременните мутри правят същото, но бухалките този път са прокуратурата, НАП и ДАНС.

127

Съществена част

преди 4 години

от интервюто. Някакъв затворник , бивш милионер - милиардер псува Прокуратурата и Министри и Министър-Председател. Ами ще псува , нали вече е бивш милионер и са го хванали с много далавери и сега го е страх да се върне. И Василев псува , и него го е страх от правосъдие.

126

ТТ

преди 4 години

Да дари всичките си пари на България, които ще ги видим - да бъде ПРОЗРАЧНО и да бъдат инвестирани! И да ги пуснат по нашите улици, все някоя мутра ще го застреля като е никой. Не искаме *** в България.

125

80% -ови

преди 4 години

Търкайте талончета. Защитавайте хазартния бос на амбразурата.И плюйте повече Прокуратурата и Правителството.Гласувайте за момента , когато пак ще станем всички милионери - жанвиденовото време.

124

Анонимен

преди 4 години

Няколко милиарда как се правят на фона на средна заплата 700 лв за България? Крал е, та се е забравил. Поне сега да стои кротък и да си почива. В Дубай е, не е в Сомалия. На негово място изобщо няма да чуете повече за мен.