183

До195

преди 3 години

А видя ли значи правят разлика хората .А ти разправяше че не правели разлика.Всички били маскари хахаха. Само дето едните печелят ,другите все губят .Скоро няма да има и какво да губят .

182

Анонимен

преди 3 години

Едните имат бабички и ***, другите - чиновници и роми...Жалка работа.

181

Анонимен 2.

преди 3 години

Ех горкия Божков съжалих го направо,човекът е лежал 2 или 3 седмици и той не помни точно колко в затвора. Добре че има приятели да му помагат с някой друг милион,иначе тъжна работа.

180

До189

преди 3 години

Аааа на изборите правят разлика Едните печелят вече 11 пъти ,другите останаха с бабички и ***.

179

До 183

преди 3 години

Парите от КТБ ли? Чакай да видим-една голяма част, отидоха при Пеевски и Доган-като мозъка и изпълнителя на операцията,добра комисионна взеха Цацаров и шефа на БНБ -Искров,бонуси също получиха и ,,свидетелите по обвинението", синдиците, както и тези ,които осигуриха политически чадър.А,бе -едни 7 милиарда пари и сочни активи,бяха добре преразпределени.Ако Василев беше посмял да се върне в БГ,щяха да го смоубият,затова той предпочете да съди БГ и май,че спечели ,ама пуста медийна тъмнота

178

77

преди 3 години

Черепа е за съжаление бори се със зъби и нокти да отърве екстрадация.Купи си интервю по бтв ще пусни и мангизи на Левски.Но и това няма да му помогне .Гешев е като питбул, захапе ли не пуска.

177

До:187

преди 3 години

Ами колата за500 000.

176

Анонимен

преди 3 години

Бесепар,Гербер, повечето хора в момента не правят никаква разлика между вас и онея от Позитано.

175

Анонимен

преди 3 години

Божков не познава Лилианчето? Ари ве? :) На него му се кефя.

174

Г-н пеевски

преди 3 години

Най-големият дарител на българия

173

До 184

преди 3 години

Абе, герберчее....какви ти комунисти намесваш?Черепа ти разправя, че Горанов и Боко движат бизнеса и че само с тях е комуникирал.Какви ти пак бсп-та ми говориш?ПRомит гербер!И ти го пишаш това като заклет антикомунист. Да не почнеш да ме изкарваш комунист, от БСП, от Нинова или с оня ***- самальотчика.

172

Бесепар

преди 3 години

Защо скрихте от интервюто Горанов и Борисов. А защо по-рано скрихте ген. Мутафчийски. И после защо скрихте вируса. Ние честните комунисти питаме също защо скрихте Васил Божков в Дубай и защо скрихте Василев в Сърбия. Защо им повдигате обвинения. Защото няма да имаме спонсори за събирането на червените бабички на Бъзлуджа.

171

Анонимен

преди 3 години

Къде са парите от КТБ у кой джоб потънаха

170

Фурми и КТБ

преди 3 години

Пълна смешка ще го върнат от Дубай те Василев не могат да върнат от братска сърбия.

169

Анонимен

преди 3 години

И най,Как е казал край, като именно благодарение на него такива като Черепа пестяха по половин милион от данъци бе, пич? Кой му позволи да си върти лотарията толкова години?

168

Анонимен

преди 3 години

Промитите гербери в един глас бълват опорките по форумите.Никой не казва, че Черепа е света вода...нито Цв.Василев...герберасти.Казвамр, че с тях се саморазправи не съдебната ни система, а грипа магиоти, начело с Бойко и Пеевски. Съдебната система беше просто използвана от тях.Ама...на гербераст промит...можеш ли да обясниш. Те са като комунистите...умират за вожда

167

Анонимен

преди 3 години

Ако беше така,този милиардер щеше да похарчи някой и друг милион,както го е правел до сега при предишни правителстваНапример при "Борисов-1", "Борисов-2"? :)

166

Факт

преди 3 години

Които е имал вземане даване с Пеевски бяга зад граница.

165

Анонимен

преди 3 години

Хубава цензура сте направили!!!Нито дума за Влади Горанов, Бойко, Пеевски или Гешев. Нито сте го цитирали, че България се управлява от хунта.Вижте цялото интервю по бТВ преди да са го скрили.Българската журналистика умря!

164

И най

преди 3 години

Т,ъпите трябва да разберете,че и най голямата мафия е по слаба от правовата държава!!Жалки са опитите и напъните да се изкарват правителството и право охранителните органи,престъпни и подкупни!!Ако беше така,този милиардер щеше да похарчи някой и друг милион,както го е правел до сега при предишни правителства и да продължи да си тъче килимчето!Разликата е тази,че Борисов им каза,край на краденето и на далаверите!Всеки да си плаща данъците и да се държи като нормален бизнесмен в законова държава!