8

Бау

преди 4 години

И пак има хора, които мислят, че Китай си е пуснал вируса ... Те са едни от най-прецаканите ...

7

Фалирал си ти ...

преди 4 години

ВСЯКА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА НАЦИЯ ИЛИ ДЪРЖАВА ИМА ДЪЛГОВЕ!НЯМА ДЪРЖАВА БЕЗ ДЪЛГОВЕ--ВЪПРОСА Е ДАЛИ И КАК ГИ ПОКРИВАШ И ОБСЛУЖВАШ....КАПИШ...????

6

Хак ...или не...

преди 4 години

ТЕХНОЛОГИИТЕ СЕ КОВАТ НА ЗАПАД!ЗАВОД БЕЗ ТЕХНОЛОГИИ --Е "едно малко Кремиковци"...ЗА 1$.А технологиите и бързо остаряват....!

5

Тъпомер

преди 4 години

При положение че САЩ са фалирала държава,издържаща се от войни,дългове към Китай основно,не виждам как Китай ще загуби,ало и те имат ядрена мощ,това не е Ирак.

4

ОРЪЖИЕТО НА БЕДНИЯ

преди 4 години

БАКТЕРИОЛОГИЧНАТА ВОЙНА--ВОЙНАТА В КОЯТО ПОЧТИ НИЩО НЕ ВЛАГАШ .... НО ПЕЧЕЛИШ ВСИЧКО!

3

Анонимен

преди 4 години

Хак да им е на евроегейските лидери и всички западни компании. Сега трилионите печалби, които направихте с евтината китайска работна ръка ще ви излязат през ъза. Докато не се върне всичкото производство обратно в Европа тя ще продължава да загива и ще се превърне в гето пълно с араби. Англичаните се измъкнаха, сега просто трябва да последват лудия трампон и да почнат да си стимулират собственото производство.

2

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ТО , ТОВА Е ЦЕЛТА НА КИТАЙ---ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ ПРЕД САЩ И ЕС!ЗАТОВА Е И КОВИД-19-- ПЕРФЕКТНОТО АНОНИМНО ОРЪЖИЕ!ОПИТИТЕ С АНТРАКСНИ БАЦИЛИ И БЕЛИ ПРАХОВЕ ....БЯХА В НАЧАЛОТО И ДОСТА НАИВНИ!

1

Котки

преди 4 години

Оле горките... Е то пък да пуснеш един смъртоносен вирус в целия свят значи, тия американци вече жив ще те изядат.