48

Бай Петко

преди 3 години

Американците пият белина и дезификанти хахНяма по проста сбирщина от северно американскит щати

47

Анонимен

преди 3 години

В Китай има влакове на магнитна левитация.Ще си помислите че са дело на китайският инженерен гений.Да,ама не!Идеята е на немски инженери от 1935 година.През 70-те компанията Трансрапид доразвива идеята.Китай плаща 1 милиард евра и немците построяват жележният път ,вагоните и локомотивите.

46

до 55

преди 3 години

Кажи ми една качествена китайска марка кухненски ножове,поне,като говориш за качество?Аз мога да ти кажа шведска такава-Мора.Стоманата им е на фирмата Сандвик.Когато китаец направи такъв нож аз ще отида пеша до Луната!А инженера в китайската фирма сигурно ще го обесят защото си е позволил да произведе нещо с"излишна здравина"!Всъщност Мора е име на град в Швеция и марка ножове със средна цена 30-50 лева има и по скъпи.Имам два такива и съм доволен.

45

до 58

преди 3 години

Преди десетина години влязох в сайта на китайска компания.Прочетох,че произвеждат над 100 милиона свредла на месец.Обаче после така стана,че видях и такова свредло.Пробиваш 2 отвора във винкел и се захабява!И така това свредло го използвах само за меко дърво,а нови китайски внимавам да не купувам.Всъщност от тогава избягвам китайската продукция.Виж,Тайван,Малайзия или Тайланд-там се произвежда качествено!

44

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбрах от статията, износът на Китай се увеличава. И това на фона на тоталното ограничаване на разходите в ЕС и САЩ. Магазините затворени, хората не излизат от домовете си, фирмите не работят. Никой нищо не купува. Все едно да кажете, "тази нощ от нула до четири часа в България не беше продадена нито една китайска стока".

43

Анонимен

преди 3 години

До ТъпомерПо името си личи.Общият корпоративен, домакински и държавен дълг на Китай нарасна до 303% от БВП .Данни за 2019г.

42

smoke_chiba_chiba

преди 3 години

Е виждам нов тип явление се е появило. След русофилството имаме вече и чайнофилство. Червената зараза е като тумора бавно и сигурно изяжда организма на приемника, като първо започва с мозъка.

41

Анонимен

преди 3 години

Не отписвайте Китай. Заради него може да си позволите качествени стоки на достъпни цени.

40

Анонимен

преди 3 години

И всички забравиха войните, които водеха краварите и милионите жертви и мигранти, за които имат вина.тръмпа имаше достатъчно време да вземе мерки, ама се оказва *** човек. Сега търси кого да обвини за собствената си простотия.

39

Тръмп

преди 3 години

До ТонкатаРуснаците пиеха одеколон преди 40 години, а Тръмп съветва гламавите си сънародници да пият дезинфектанти. И те му се връзват на малоумието.

38

Така е ..

преди 3 години

Така трябва. Китай трябва да бъде наказан жестоко.

37

ДртПрч

преди 3 години

Скоро износът на Китай ще замре. Европа и Америка ще спрат доста производства там и ще ги върнат в страните си, или ще ги разкрият на други места.Яденето на лабораторни прилепи няма да остане без последствия.

36

Тонката

преди 3 години

Трябва много да се радваме,че България е в НАТО и стои далече от влиянието комунистически страни като Китай и Русия:):):):)Първите от голям просперитет ядат полусурови плъхове,кучета,котки,змии,червии,маймуни,прилепи,цибетки,а вторите вместо алкохол пият спирт и некви почистващи препарати за тоалетна:):):):)Е затова ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)

35

Целта на занятието

преди 3 години

След два-три дена починалите в САЩ ще надминат заразените в Китай.

34

Анонимен

преди 3 години

Дреме му на Китай за санкциите на САЩ.

33

Мда

преди 3 години

Китайската приказка приключи трагикомично!Сега ще си лапат мишки и прилепи на воля,защото друго няма да има.

32

Уф

преди 3 години

И откъде този ръст в износа на Китай,като в целия Свят е сринато потреблението и масово хората отказват да купуват китайски буклуци?В Русия също!

31

Анонимен

преди 3 години

Питам господата другари, които са така загрижени за Китай, ако го нямаше вирусът от Ухан щеше ли да се стигне до днешната пандемия?

30

Анонимен

преди 3 години

Милен Керемидчиев много тежко преболедува всякакви негативи свързани с Китай. Защо ли?

29

Анонимен

преди 3 години

Нова икономическа война и любимият ти пиндостан ще се килнев неестествена поза. Тоя "експерд"знае ли, че не само сащ иматайна космическа програма,такива имат и Русия и Китай.В сащ вече са започнали да патентоватсекретни разработки от тазипрограма. Причината е, че аконе го направят, китайците ще гиизпреварят и тогава ще трябва даим плащат патентно право.Стававъпрос за фантастични открития,които ще променят света в следващитеняколко десетилетия.