207

Анонимен

преди 4 години

Русия е лидер:по употребата на спирт и спиртни продукти;по нарастването на броя на ХИВ-позитивните;по броя на самолетните катастрофи (13 пъти по-голям от средните показатели за света).Русия заематрето място в света по броя на наркоманите, на първите две места са Афганистан и Иран. Децата и младежите в Русия харчат годишно за наркотици 2.5 милиарда долара. Всеки ден в Русия около 100 души умират от свръхдози.

206

Анонимен

преди 4 години

Русия е лидер по:по броя на самоубийствата сред възрастните хора (заради ниска пенсия или пълната й липса!);по броя на изоставените деца;по смъртност от сърдечно-съдови заболявания;по броя на пациентите с психични заболявания;по обема на търговията с хора;по броя на абортите и майчината смъртност;по употреба на хероин - Руската федерация потребява 21% от световното производство (около 300 тона годишно, което прави

205

Анонимен

преди 4 години

ДнесРуската федерация заема първо място в света:по нивото на умишлените убийства;</p>по броя на децата и подрастващите, които пушат;по броя на подкупите за влизане във висшите училища;по темповете на нарастване на броя на пушещите;по честота на пътните произшествия;по смъртност от самоубийства сред тийнейджърите между 15 и 19 години (и сред мъжете като в цяло);по абсолютни стойности на намаляване на населението

204

Анонимен

преди 4 години

ДнесРуската федерация заема първо място в света:</strong></p>*по нивото на умишлените убийства*по броя на децата и подрастващите, които пушат*по броя на подкупите за влизане във висшите училища;*по темповете на нарастване на броя на пушещите*по честота на пътните произшествия

203

Анонимен

преди 4 години

До До 226/225Другарю, май не си наясно как работи статистиката. Критичните в болниците се знаят до един. Това не е като някой, който си е умрял в къщи/старчески дом и го прибавят после. Критичните е НЕВЪЗМОЖНО да не се променят при 10 хил нови всеки ден. Информацията за критичните и смъртните случаи идва от едно и също място - болниците, а руснаците дават всеки ден цифрите за жертвите, тъй че това се прави абсолютно умишлено. Що се отнася до Германия, това което каза е невярно.

202

Днeс Убийство или са

преди 4 години

Не.

201

До 226

преди 4 години

Има случаи на интубирани пациенти седейки по 20 и повече дни в кома.Предполагам руснаците не обновяват толкова често тази статистика,а на периоди,както впрочем правят и други страни и то със смъртните случаи.Китай обнови броят на умрелите месеци,след като пандемията там затихна,а англичаните едва миналата седмица извадиха наяве 3000 случая на хора умрели в старческите домове.Германия пък брои само тези случаи,без съпътстващи заболявания, но шведите покриват най-яко,кой знае дали някога ще разбер

200

Анонимен

преди 4 години

Режима на Путин не се свени да посяга и на медици, за да си запази кожата. Смятайте за какво мракобесие става дума. Да убиваш хора директно спасяващи човешки животи.

199

Коронено време

преди 4 години

Прасчо отърва кожата, да вдим кремълското джудже!!! ??? Има ли го тоэи вирус или го няма!!! ???

198

анонимен

преди 4 години

Мда...така е.И с Милен Цветков е инцидент с дрогиран шофьор.И тези лекари,ама те просто са си паднали.Е така,туп...Да не са пушили на прозореца.Така де,цигарите са вредни.

197

Анонимен

преди 4 години

До фактиЕх, жалко че никога никой няма да разбере за безаналоговото лечение на рашките, довело до ефективност 9 пъти по-висока от това на, да речем, германското здравеопазване. *** то Путин не си издава току така методите на подправяне на статистиката. Току виж китайските другари му ги откраднали. Едно знаем със сигурност. Вече 12 !!! пореден ден критичните случаи стоят на една и съща цифра : 2300. Уникален случай в историята както на медицината така и на статистиката.

196

факти

преди 4 години

Скоро имаше случай на самоубил се полски лекар, заразен с коронавируса,който не издържал критиките в социалните мрежи, че изпозаразил пациентите си. Аз лично,след като проучих начина на работа на руските медици, още в самото начало на епидемията,реших че те се справят най-адекватно и логично от цяла Европа,като реакция и като лечение,тъй като започват лечението от най-първите симптоми(след тест) на заболяването и пресичат инфекцията веднага.Използват 3 препарата взависимост от стадия на болестта

195

Barba Ganios

преди 4 години

..dori I da sa gi samoubili .tova se sluchva sashto I v taka narechenite zapadni demonokracii !!! Ne e nishto novo pod slanceto !!! CNN sa si podozritelna media ...Tramp im go kaza !!!

194

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРешетникоФ защо не скача?първо *** и импексова ще скачат

193

Анонимен

преди 4 години

До Анонименсмъртността в Русия е 20 пъти по ниска на глава от населението от САЩ и 40 пъти от Англия.Путин ако нареди в Русия ще започнат да възкръсват бе ушанко :)

192

Анонимен

преди 4 години

Убийство или самоубийство е падането на трима руски медици от прозорци в болници?ха, ха, я познайте от пръв път какво точно се е случило в путинова Русия :)))

191

Barba Ganios

преди 4 години

.neka da obiasnia neshto na Neli Hristova !!! V rusia se kaza KOSMONAFTI I te jiveiat I se obuchavat v ZVEZDNOTO GRADCHE ili (ZVEZDNIA GRAD ) !!!

190

Анонимен

преди 4 години

Едно време комунистите я вършеха 1:1 същата работа и в България. Идват от ДС за арест в имота на някой заможен българин или просто неудобен, удар с чук в главата, след което го хвърлят от терасата и търдят, че сам е скочил. Разбира се от дома на убития се вземат всички ценности, като злато пари и т.н. Абе комунисти - там школата е винаги руска.

189

Анонимен

преди 4 години

Горкият Сноудън !Да обвиниш държавата си, че се държи като турчин, а да избягаш при по турци от турците.Сега не смее да гъкне, че може изпусне някоя грешна думичка и да отлети в путиновия небесен "рай".

188

Анонимен

преди 4 години

Интересно е усърдието с което сорусчугата търсят под вола теле за да оперната решите и да изкараат по някой долар. Сън не им дава че смъртността в Русия е 20 пъти по ниска на глава от населението от САЩ и 40 пъти от Англия.И най-лошата вест: Тръмп орязва с 70% средствата за сдържане на Русия. Сега вече ще пишете подобни щурутии срещу Китай. И те дикиш няма да хванат , старайте се повече.