167

Weiss

преди 4 години

"..Tя говори по телефона, не се съгласява с идеята и минути по-късно пада през прозореца...". Бах тия служби, бах тоя Батман. В тая така наречена публикация без нито един сериозен източник липсва само мармота, дето завива шоколада. И защо-за да плашат лекарите?? Сериозно? В целия рунет тая тема я няма, как те плаши нещо, за което не си чувал? А и защо изобщо да плашиш лекарите? Я дайте направо мармота....

166

Анонимен

преди 4 години

Кога ще гоним другите шпиони от Червена Звезда?

165

отдавна се знае

преди 4 години

До smoke_chiba_chibaЗа реална смяна-3 поколения!

164

Анонимен

преди 4 години

Става това, което става и у нас, и навсякъде по света - информационно затъмнение, паниране на масовия човечец и срив на световната икономика с цел преминаването й изцяло в ръцете на няколко фамилии и налагане на еднолични политически режими.

163

Поредната

преди 4 години

*** манипулация. И животните се юрнаха. Това да мразим и хулим ни е супер способност. Не си гледаме наср...ния г..ъ..з а плюем по другите. Борците за свобода и демокрация.....от БГ ***.

162

75675

преди 4 години

В други държави също има самоубили се лекари от първа линия - някои в добро състоние. И лекарите са хора, имат определен капацитет да поемат риска и свърхнатоварването. Ако се поставим на тяхно място, няма да се развяваме по градски транспорт, улици и заведения. Добре ще бъде нарушителите наа мерките да ги пращат поработят в болница сега.

161

Анонимен

преди 4 години

Руский Гулаг !Винаги с Европа, никога с руския Гулаг.

160

Анонимен

преди 4 години

Това си остана наследство от едни други времена. Тогава поне не го вършеха така открито или полуоткрито. Тогава неудобните просто изчезваха.

159

Решетников

преди 4 години

Путин си знае работата.Сталин му е добър учител.

158

Анонимен

преди 4 години

Тоомас Хендрик Илвес праобраз на Росинанд ли е?

157

smoke_chiba_chiba

преди 4 години

Където е минал комунизма трева не никне. Обществата са трайно увредени и неспособни да решават ни най-малки проблеми. По скоро генерират такива. Подобно е положението в мини обществата по затворите. За да се излекува едно общество от червената проказа трябва време не по-малко от колкото комунизма е вилнял. Трябва да се сменят поколения с който червената зараза да изчезне. България - 2035 година. Русия 2065 година. След това тези държави биха тръгнали по нормален път на развитие.

156

Анонимен

преди 4 години

В С.Корея са се учили от тях,все пак ! Падат,изчезват,разболяват се хора.....Така е.....

155

Анонимен

преди 4 години

Лебедева е част от спешния екип втренировъчната база на руските космонавти "Звездното градче" край Москва.

154

Анонимен

преди 4 години

Не може да бъде!Там животът е прекрасен!Сталин ще се обърне в гроба!

153

Чебурашка

преди 4 години

До българинРуските случайности са най-закономерните случайности, приятелю. И българите не са руски подметки, русофил си, не българин.

152

До българин

преди 4 години

Чета и не вярвам на очите си ! Заедно с още няколко души под теб,вие отдавате това на случайност ?????? Единствено ви оправдава финансов стимул,за да напишете това ! Всяка останала причина за това мнение говори за сериозен духовно-интелектуален проблем !

151

Анонимен

преди 4 години

Откъде ли е копнат този пасквил?Да би от DW?

150

българин

преди 4 години

Нелката.Пак ли ти със статия за Русия бе душко!-:) Не ти ли мина през ум.Че тези хора просто може да са и хипохондрици? А такъв хване ли го болест,просто полудява! Нагледахме се и тук на такива индивиди!-:)

149

Анонимен

преди 4 години

"Авторке" не са астронавти а космонавти,не е Star city a Звездно градче!Че превеждаш статията от там някакъв език- превеждаш,*** ти си функционално неграмотна и без грам обща култура!Има общоприети термини на български!

148

До Истината

преди 4 години

Финландската поговорка е много правилна!