227

Do 247

преди 4 години

Така е.За всички неволи в матюшката ти са виновни САЩ и Запада.Американски агенти са бутнали тези лекари през прозорците.Или са ги принудили да го направят.

226

тя

преди 4 години

Кой в тази пандемия ще убива лекарите си при техния недостиг , каквото и да са казали !

225

тя

преди 4 години

Лъжи и сплетни , пак до очернат вероятно Путин ! Не вярвям и туй-то ! Тези амр агенции само Русия им е в главите , не са "цъфнали " и те, та да берат грижата другиму !

224

До доQ 40

преди 4 години

Гениално

223

До Не искам

преди 4 години

Ти информация само от DW,CNN или ВВС получаваш,не се притеснявай -виж някой да не веме да пийне белина и да се помисли за извънземен и да натисне копчето -това ли искаш ?)

222

Не искам

преди 4 години

Да си представя какво би се случило с целия свят,ако някой дето натиска бутоните на балистичните им ракети,реши да се самоубие колективно,тоест да затрие светът!Нация от наркомани и пишман нещастници!!

221

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 241Ма ти продължаваш да допускаш, че те са го направили по собствено желание. Хахахаха. Тънко, но не ти мина номера.

220

Анонимен

преди 4 години

Като гледам отговорите, мисля че само мистър Кю не е разбрал какви са причините да им се случват тези инциденти на тия хора.

219

Анонимен

преди 4 години

Като си лекар не е ли далеч по-сигурно и безболезнено да се нагълташ с хапчета, от това да скачаш

218

До Q

преди 4 години

Отговорът може бе се заключава в това, че смъртността в раССия е много по-голяма от тези 30-40 човека отчетени в дни когато заразените надхвърлят 10 000 ... Би могла да се заключава и в информацията за крайно лошите условия в руските болници, които медиците биха могли да споделят в пресата или социалните мрежи, което да хвърли сянка в/у социалната и здравна политика на товарищ путин ... !!!

217

Факт

преди 4 години

В Русия всички скачат от някой етаж или балкон. Така скочи и Гагарин - от балкона. Но докато Гагарин е бил пиян като тесла , то тези доктори са получили"партийно поръчение" да скочат. ееееех, комунистически игрички ! До болка познати ! Както е казал чичко Сталин : " Има човек - има проблем! Няма човек - няма проблем! "

216

Анонимен

преди 4 години

До QНа Путин, защото разпространяват опасни за режима му информации, че държавата не е добре подготвена и не се справя с проблема.

215

Илюминат-Заговорник

преди 4 години

Истината е че в много болници лекарите не искат да работят в опасната среда с ковид19, затова има негласна заповед да бъдат заразявани и по този начин ги принуждават да работят докато могат , а когато вече са толкова болни че не стават за работа , просто освобождават леглова база

214

Q

преди 4 години

Ако някои даде някакъв правилен отговор, защо и на кого му Е нужно да убива тези лекари, то ще повярвам, че са убийства, а не самоубийства!? Не зная как още не излязла някоя версия, че и китаеца в САЩ Е убит от КГБ

213

На един би могло да бъде и самоубийство ... но на трима загинали при сходни обстоятелства, скачайки от прозолец на болница в едни кратък отрязък от време и позволили си да критикуват политиката на товарищ путин, ще трябва да е нещо повече от случайност и самоубийство ... Тези "трагични инциденти" май носят почерка на КаГеБе и Кремъл ... !!!

212

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 229Разбира се, че не е вярно. Вярно е само това което Джуджи диктува от бункера. Вече каза ли какво трябва да говорите, или засега сте "на сухо"? Като гледам разнопосочните опити на русофилите, май още не е казал. Чух, че поради тоталното нежелание на властите да припознаят част от смъртните случаи, самите медици са започнали да правят списък на загиналите от вируса техни колеги, за да не остане някой непочетен когато вълната премине.

211

Анонимен

преди 4 години

До не са издържалиСамоубили са ги ,корона вирусът не е присъда и и на лекарите е известно че има лечение и излекувани.

210

не са издържали

преди 4 години

Според мен не са издържали психически и най-вероятно са били заразени с корона. Много от вас нямат ама никаква представа какво се случва в болници, пълни със случаи на корона вирус. Нали едната е водела конферентен разговор, нима няма записан звук поне? Путин е решил да си убива лекарите, че не са му се подчинили, а единият е паднал от 1 етаж, леле, това дори не е опит за убийство или самоубийство. Лекарите не издържат. Икономистите също, нали има и такива самоубили са се в ЕС.

209

самоубийство?

преди 4 години

Ама разбира се че е самоубийство. Те руските лекари много обичат да се самоубиват. Някой пък обичат да се тровят - Скрипал пимерно и дъщеря му. И не само те.

208

Анонимен

преди 4 години

А дали изобщо е вярно, че са паднали от прозорците или това е журналистическа измислица?