23

А сега де

преди 4 години

До АнонименДо Къде са ония..разхлабване на мерките.Ама нали най строгите мерки са в болниците, бе. Поне така би трябвало да бъде! Ръкопляскахме, подсмърчахме на докторски клипове, пък се оказа, че огнищата са самите болници.Старите вътрешно болнични инфекции! Винаги ги е имало, но никой не се е ИЗКАЗВАЛ ГЛАСНО по въпроса.Лошо, много лошо. 7 заразени в клиниката по хирургия?!? СЧЕТОВОДИТЕЛЯТ на здравеопазването да вземе и да разпореди мерки, но точно там, където трябва

22

Бърза помощ

преди 4 години

Нали лекарите от спешна помощ вчера обясниха, имат си всичко, но пациентите дето ги викали не им обяснявали хубаво, ако лекарите знаят че отиват за случаи на ковид, слагали костюмите, но ако не знаели отиват само с маска и ръкавици, защото не им се ходело постоянно с костюми, така че явно самите лекари са си виновни

21

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 години

..."станалото станало, въпросът е какво се прави оттук нататък за да не се случва и да няма липса на лекари??? някой някакъв план за действие има ли?"...-Има!!! Древен е колкото света, ама върши работа! Който не си е изпълнил служебните задължения, който е взел подкуп, който е създал фейк новина, който е нарушил закона,се изкарва на центъра на населеното място, и куршум! Ефикасно е!

20

Анонимен

преди 4 години

За двата месеца брифинги на Баце и компания постоянно се говореше как произвеждаме супер защитни средства, че даже и в Германия и Австрия изнасяхме, а какво се оказа, че за лекарите и служителите на спешна помощ нямало.

19

до16

преди 4 години

Навремето адвокатът на акушерката,дето биела бебета Ви обясни как се работи в БългарияБез почивкиНа2-3места работятКак да внимават с предпазванетоСега се оказа и че най-опасни са стаите за почивкаТам са нагъсто, без маскиПушат по цигараПият по кафе и заразата пламва.

18

Анонимен

преди 4 години

Това че разхлабиха мерките не означава, че пандемията е приключила.Означава само, че имат свободно място в болницата ако се заразите.

17

Анонимен

преди 4 години

"Работещите в Спешна помощ настояват да ходят на адрес с предпазно облекло и да бъдат тествани всяка седмица." Бог да им е на помощ. Настояват? Защо? Това не се ли подразбира от естеството на работата им?Горките ние, горките доктори!

16

Анонимен

преди 4 години

Проваленият щаб на Боко Тиквата, червената болшевишка мутра от Банкя. Всичко е лъжа и измама, заразените са десетки хиляди. Тиквата не дава пари за масови изследвания. Трябва са се краде.В Нова Зеландия се изследваха по 4000 на ден която е пет милиона а тука 16 000 общо. В Пирогов дават еднократни средства да си ги переш.. За Боко Тиквата, *** Нинова, и всичката дебелодупеста шайка бандити в парламента винаги ще има респиратори и легла и около безполезните им особи лекари и сестри.

15

Анонимен

преди 4 години

Доцент Мънгъров как е?

14

Анонимен

преди 4 години

И как точно работят тези лекари ,спазват ли безопасност,нали имат костюми,маски,шлемове,ркавици,дезинфектанти? Явно самите те не спазват безопасност.

13

batmario

преди 4 години

Когато имаше по 8 заразени на ден имаше пандемия,когато има по 60 е статистика.Лекарите почнаха първи и сега ще се приберат в къщи последни...Скъпи лекари господ здраве да Ви дава...За управляващитее не ми се говори...

12

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 11Това значи ли : Бития - бит, е+++я - е++++н! Значи ли, да не се търси сметка за издухан държавен ресурс от твоите, моите и на хора като нас данъци! Да обърнем по християнски и другата буза?!

11

да,да ама не

преди 4 години

До ВасилПравилният въпрос е : Що за министър е министъра на здравеопазването!Защо никой не говори за закона за предпазване на населението от бедствия и аварии!? КОВИД е бедствие отвсякъде! Нов закон "готвят"! Защо не работят по този!?Новия закон щял да даде повече възможности на Кирил Ананиев, той и досега така чудничко се справи!? Обърка за маските! Обърка и заповедта за джипитата, ама се поправи май! Парите колкото ги имаше - свършиха! Здравната каса е празна!

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Питай "експертите" мангърсаряни. Те ги разбират нещата.

9

Анонимен

преди 4 години

станалото станало, въпросът е какво се прави оттук нататък за да не се случва и да няма липса на лекари??? някой някакъв план за действие има ли?

8

до 7

преди 4 години

Сигурно са ходили на шопинг в Дубай, то в болниците няма къде да се заразят.

7

Анонимен

преди 4 години

Къде са онези които така яростно защитаваха разхлабването на мерките? Под такива статии мълчат като ..тки.

6

Анонимен

преди 4 години

И как разбраха къде са се заразили?

5

Анонимен

преди 4 години

Една десета лекари от всички заразени. Това е страшно много. Говори за некомпетентност, слаба организациа или липса на предпазни средства.

4

Анонимен

преди 4 години

До ВелесНе говори за това Мангъров. Мангъров за това дето говори сега се насочваме към него (не в пълния му вариант, защото никой не е толкова луд). Резултатите ще гледаме скоро. НАдявам се да имаме още много включвания от него.